Onze Masterclass interieur, styling en fotografie! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4303
post-template-default,single,single-post,postid-4303,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Onze Masterclass interieur, styling en fotografie!

Onze Masterclass interieur, styling en fotografie!

Masterclass 1 juni

Zaterdag 1 Juni hebben Wendy, Muk en ik een masterclass interieur, styling en fotografie gegeven bij Wendy thuis. Wendy heeft een super leuke blog geschreven over deze dag, lezen jullie mee?

masterclass 2

Afgelopen zaterdag was M-day, oftewel Masterclass day. Door Jellina, Muk en ondergetekende, ofwel de drie musketiers zoals Linda van Deense zomer zegt. De outdoor masterclass over interieur, styling en fotografie!

boom

Locatie: bij ons in de tuin 

Een enorme stok achter de deur om buiten én binnen dingen af te maken!
Weken ervoor gestart, borders ontdaan van onkruid, kapotte klinken gerepareerd, onkruid op de paden al weken platgespoten en gewied met de hand. Hagen gesnoeid, planten gescheurd en verplant, de kweker bestookt met spoedbestellingen.
De schilder schilderde alle kozijnen alvast aan de achterkant en de oprit-kant van het huis.
De drie p’s in het menu kwamen wat vaker voor dan normaal, tot blijdschap van de helft van ons gezin:-)
De dag voor aanvang werden de planten geleverd die Chicplants speciaal beschikbaar stelde voor deze dag, zodat we veel opstellingen konden maken met groen. Wàt een beauty’s kwamen er tevoorschijn bij het uitpakken! Een grote Musa, bananeboom, een bijzondere olijf in vorm, trachycarpussen en bijbehorende prachtige potten in betonlook en een hele mooie hoogglans zwarte!
tuin

Even ons voorstellen

Muk, fotografe van beroep. Klik hier voor alles over Muk.
Jellina voor de styling, wat ze super kan. Laat iedereen daarvan meegenieten op instagram en haar website, waar ze blogt en een podium geeft aan heel veel leuke accounts met gastblogs met mijn favoriete rubriek: woonboerderijen. Naast al deze creativiteit is ze in het dagelijks leven fysiotherapeut.
Wendy, interieurarchitect sinds 1995, sinds 2005 eigenaar van Studio Zinnig interieurontwerp, geeft daarnaast cursussen, workshops, gastlessen en lezingen.
We leerden elkaar kennen via Instagram. Op het 100.000 volgers feestje van Jellina gaf Muk een korte sessie fotografietips en ik hetzelfde over interieurontwerpen. Daar kregen we zulke leuke reacties op, dat deze dag ontstond.
We maakten het bekend binnen onze eigen netwerkkanalen en in no-time waren de kaarten uitverkocht.

wij

TEAM

Wie komen nu op zo’n masterclass?

Heel gevarieerd, van iemand die zich wilde oriënteren in soorten fotografie die ze leuk vindt, een eigenaresse van een groot woonblog, iemand die een prachtig huis aan het bouwen is, nog een enthousiaste verbouwer, twee eigenaren met een webshop, iemand die al prachtfoto’s deelt op instagram en hier haar nieuwe camera onder de knie wilde leren krijgen, super zo gevarieerd.

Wat deden we?

Stylingles, muk gaf een fotografiecursus, we gingen settings stylen in de tuin, en je leerde hoe je je camera instelt, of je telefoon, wat een goede positie is om de setting te fotograferen etc. Jellina en ik hadden het over stylen, en gaven interieur- en instagramtips. Marcel, mijn man en onze lieve vriendin Lilian maakten onze lunch en alles eromheen, water met lekker frisse munt en sinaasappel, thee, koffie, warme hapjes, alles. Ondertussen werd er geoefend, ervaringen en vragen uitgewisseld, een super leerzame en gezellige dag met meer dan prachtig weer gelukkig!
       
zwart in de tuin palm
muk olijfboom kachel
veranda !
kachel tuin
hek
bomen

Goodiebag

Ondanks dat het geen event was, wilden we de deelnemers toch wat leuks meegeven! Bij Eleveld in Steenwijk had ik een mooie wijn in laten pakken, Chicplants gaf iedereen een Monstera Monkey mee, Jamie van Puikdesign stelde spontaan supermooie onderzetters beschikbaar, nog bedankt bij deze! Wij hebben ervan genoten, aan alle reacties te horen jullie ook!
GOODYBAG

Groet Wendy

2 Reactie's

Geef een reactie