Paradijs voor beautyliefhebbers! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
8613
post-template-default,single,single-post,postid-8613,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Paradijs voor beautyliefhebbers!

Paradijs voor beautyliefhebbers!

Paradijs voor beautyliefhebbers!

Paradijs voor beautyliefhebbers! De winkels van Douglas zijn een paradijs aan producten voor iedereen die gek is op mode en beauty. Zowel in de winkels als online heeft Douglas het grootste beautyassortiment van Nederland.

Prachtige producten

Een winkel waar je zeker even naar binnen moet als je een dagje gaat shoppen. Douglas is zoveel meer dan een parfumerie! Het aanbod aan make-up en huidverzorging is ook ontzettend groot. Je kunt niet alleen de heerlijkste geuren opsnuiven, maar ook professioneel advies krijgen over de verzorging van je huid, verschillende make-up producten en stijlen en natuurlijk welke geur het beste bij jou past. Voor jezelf winkelen is natuurlijk ontzettend fijn, maar ook voor de mooiste cadeautjes kan ik hier altijd goed slagen. Welke vriendin, moeder of zus maak je nou niet blij met de prachtige producten van Douglas? 

blog een wastafel in de slaapkamer

Home & Lifestyle

Naast alle producten voor je gezicht, lichaam en haar heeft Douglas ook een home en lifestyle afdeling. De producten voor in huis ga ik straks uitgebreid beschrijven! Naast een heleboel verschillende voedingssupplementen en essentiële oliën zijn er ook nog een heleboel andere producten voor dagelijks gebruik. Zo hebben ze ontzettend veel keus als het gaat om een mooi make-up tasje of een toilettas. Make-up wat ik dagelijks gebruik heb ik altijd in een handig make-up tasje. Niet alleen thuis heel handig om alles bij elkaar te hebben, maar ook als ik een dagje weg ben gaat dit handige tasje altijd mee. De toilettassen hebben een groter formaat en daardoor ideaal als je vaak op reis bent of op vakantie.  

Paradijs voor beautyliefhebbers !

De lekkerste geuren in huis

Bij Douglas hebben ze een ontzettend groot assortiment aan geurstokjes. Deze stokjes geven niet alleen maandenlang een heerlijke geur af in je huis, maar staan ook nog eens heel leuk in je interieur. De flesjes waar de stokjes in staan zijn er verschillende vormen en kleuren en passen dus in elke interieurstijl. Je kunt meerdere maanden genieten van de geur en ook daarin is heel veel keus. Of je nu gek bent op de geur van kersenbloesem, sinaasappel of eucalyptus, er zijn een heleboel verschillende geuren.

Vind je het makkelijker om een kamerspray te gebruiken? Ook daarin heeft Douglas een groot assortiment. Met slechts een paar keer sprayen wordt je kamer perfect geparfumeerd en creëer je een heerlijke sfeer in huis. Vind je de geuren nou zo fijn dat je ze niet alleen in huis wilt ervaren maar ook onderweg in de auto? Dat kan! Douglas heeft ook verschillende autoparfums die makkelijk in gebruik zijn en de fijne geuren van thuis ook in je auto laten rondzweven. 

Maak van je badkamer je eigen spa! 

Ik hou er ontzettend van om van onze eigen badkamer een spa te maken. Ook daar kun je natuurlijk de lekkere geuren gebruiken, maar ook geurkaarsen vind ik ontzettend lekker. Lekker een moment voor jezelf, kaarsen aan en je kunt heerlijk wegdromen in een warm bad. Een mooi houten zeepbakje, badborstel en ook een massagehandschoen mogen niet ontbreken in je eigen ontspannende spa. Echt even tijd voor jezelf en weer opladen is ontzettend belangrijk. De producten van Douglas kunnen je daarin ontzettend helpen!  

Paradijs voor beautyliefhebbers!

Liefs Jellina

Op zoek naar meer inspiratie? Lees meer blogs op mijn website via de link!

Geen reactie's

Geef een reactie