Contact - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-154,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Neem contact met mij op

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt! Ik hoop dat ik jou kan inspireren op het gebied van interieur, styling, DIY’s en meer!

 

Heb je interesse in een samenwerking? Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

 

Als content creator & influencer heb ik inmiddels de nodige ervaring. Ik werk regelmatig samen met bedrijven. Wil jij jouw producten, merk, winkel of website promoten op mijn blog of Instagram? Dit kan heel interessant zijn om een grotere doelgroep te bereiken voor jouw bedrijf en kan je online vindbaarheid vergroten.

 

Ik schrijf editorials/advertorials op mijn blog. Een artikel kan geschreven worden als een informatief artikel, of bijvoorbeeld in de vorm van een review. Ik maak content op Instagram, in de vorm van story’s en post. Maar ook sta ik open voor leuke winacties, of voor het delen van video’s. Ook maak ik als content creator productfoto’s van jouw product voor jouw website, flyers, of social media. Ik ben actief op Pinterest, al mijn blogs pin ik door naar Pinterest en ook worden mijn Instagram posts op Pinterest gedeeld.

 

Gastblogs

 

 

Wil je misschien een gastblog schrijven voor mijn site, heb je een vraag over een blog? Schroom dan niet om een mailtje te sturen contact: info@jellinadetmar.nl (alleen voor bloggers, niet voor commerciële partijen).

 

Samenwerken met mij?

 

 

Ben je enthousiast, heb je leuke ideeën en wil je onze krachten bundelen? Wil je eenmalig samenwerken of wil je graag een langdurige samenwerking? Dan ben je aan het juiste adres. Heb je een vraag, suggesties of wil je gewoon een leuke reactie achterlaten? Neem contact met mij op via het contactformulier of direct via de mail contact: info@jellinadetmar.nl

 

Ik hoor graag van je!

Mvg Jellina Detmar

 

 

Samenwerkingen

 

 

Hieronder vind je een aantal van de bedrijven waarmee ik heb gewerkt:

 

 

Contact gegevens

 

 

Jellina Detmar

info@jellinadetmar.nl

06-49663742

Jellina Detmar