Over mij - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over mij

Jellina Detmar

Over mij, ik zal me even voorstellen; ik ben Jellina Detmar (37 jaar) en woon samen met mijn man Jan Detmar (44 jaar) in Friesland. We hebben twee kinderen, Déjan is 9 jaar oud en Melin is 6 jaar oud.

 

Jellina Detmar

Naast mijn werk als fysiotherapeute wat ik soms ook zie als hobby, ben ik ook graag creatief bezig en hou ik van interieur en styling.

 

Sinds maart 2017 zijn wij trotse eigenaren van een woonboerderij in het dorpje ‘Kollum’. De passie voor interieur deel ik met mijn man Jan.

 

Wij gaan onze gehele woonboerderij verbouwen, en doen dit voor het grootste gedeelte zelf. Deze complete verbouwing zal onder andere te zien en te lezen zijn op mijn blogs.

 

Onze voorkeur gaat uit naar aardetinten, in ons interieur vind je veel (eiken) hout terug, zwart/wit en bruintinten. Deze tinten combineren we graag met al het groen van onze planten. Onze interieurstijl omschrijf ik als industriële met robuuste en stoere items.

 

Leuk als jullie onze verbouwing gaan volgen!
Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met ons interieur, handige DIY’s, styling en trends!

 

Veel lees & kijk plezier!

 

Liefs, Jellina