Social Media Marketing - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9398,page-child,parent-pageid-122,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Social Media Marketing

Wie ben ik?

Ik ben Jellina Detmar en heb op Instagram @jellinadetmar een zeer goed lopend woon- en interieuraccount met een bereik van 338.000+ volgers. Met zeer grote regelmaat én passie maak ik content voor interieurliefhebbers, schrijf ik interieur-blogs en deel ik nieuwe producten, trends en stylingtips om mijn volgers te inspireren.

 

Ruimte voor promotie van jouw producten of website

Er zijn vele mogelijkheden om met mij samen te werken. Ik sta altijd open voor het promoten van nieuwe producten, ideeën en samenwerkingen op mijn kanalen. Bijvoorbeeld: productpromotie via Instagram (338.000+ volgers) of Pinterest (tien miljoen maandelijkse views), of het schrijven blogs voor op uw en mijn website www.jellinadetmar.nl (15.000 bezoekers per maand) met of zonder promotie op mijn kanalen.

 

Werkwijze Jellina

Ik schrijf editorials/advertorials op mijn blog als informatief artikel of in de vorm van een review. Voor Instagram maak ik content in de vorm van story’s, posts, winacties of het delen van video’s. Ook maak ik productfoto’s voor andere bedrijven: van jouw product voor jouw website, flyer of social media.

Ik heb een passie voor fotografie, in mijn eigen setting die ik omschrijf als industrieel met robuuste en stoere items. In mijn interieur vind je veel (eiken)hout zwart/wit en aardetinten terug, gecombineerd met het groen van planten.

 

Naamsbekendheid
Zoals je vast begrijpt heeft het me jaren inzet gekost mijn zorgvuldig opgebouwde naamsbekendheid neer te zetten én blijf ik tijd en energie stoppen in het maken van content. Zo zie je aan één post op Instagram bijvoorbeeld niet wat het me aan tijd kost aan styling, fotografie, editing, schrijven van teksten, juiste doelgroepen testen en bepalen, administratie etc. plus alle tijd die het me gekost heeft deze skills te ontwikkelen.

 

Vergoedingen samenwerking

De vergoeding – voor mijn zorgvuldig opgebouwde naamsbekendheid plus het maken van geschikte content voor jouw bedrijf – is afhankelijk van het type samenwerking. In mijn Media Kit ( die ik je kan sturen) vind je meer informatie over mijn bereik plus tarieven van verschillende samenwerkingen.

 

Krachten bundelen!

Staat jouw idee van een samenwerking hier niet tussen maar wil jij toch onze krachten bundelen? Ik hoor het graag! We komen er vást samen uit! 

 

Waarom Jellina?

Als content creator en & influencer heb ik inmiddels de nodige ervaring. Ik werk regelmatig en graag samen met bedrijven die net als ik enthousiast worden van alles op het gebied van interieur. Zo schreef én fotografeerde ik over o.a. de producten van Wooden Amsterdam, Samsung Nederland, Hartman, Steigerbuis Online, Philips, Geurwolkje, Dutch Sprinkles, en Pronto Wonen. Met mijn enorme bereik kan ik jouw online vindbaarheid vergroten!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij, mijn stijl, mooie voorbeelden van samenwerkingen of meer inspiratie? Neem eens een kijkje op mijn Insta-account en op mijn website.

 

Stalen portaal als eyecatcher 

“Onze samenwerking altijd erg fijn. Jellina is flexibel, krachtig en ontzettend fijn. Ze maakt prachtige content en weet wat werkt op haar Instagram én wat fijn voor je brand werkt.

Ze denkt graag met je met mee om het beste resultaat te behalen.”

= Geurwolkje =

Wij  zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jellina. De communicatie verliep zeer voorspoedig en informeel. We kregen exact wat we van Jellina vroegen en de content was boven verwachting! We adviseren andere bedrijven zeker om ook een samenwerking aan te gaan.

= Directlampen =

We zijn gaan samenwerken met Jellina omdat we voelden dat zij de juiste fit was voor ons merk:
Betonlook123. Haar Instagram account vol mooie interieurinspiratie leek ons perfect omdat de doelgroep overeenkomt met die van ons.
Jellina heeft het proces van Betonlook123 heel goed overgebracht met voor- en na foto’s en video’s en elke keer als ze iets online zette, kwamen er tientallen nieuwe, waardevolle volgers bij. Dit heeft onze naamsbekendheid flink vergroot en dat was precies waarop we hoopten in deze eerste fase. Daarnaast heeft ze prachtige beelden geschoten van het resultaat die wij kunnen inzetten voor verdere promotie.
Deze samenwerking is een echte win-win en we bevelen Jellina dan ook zeker aan. Haar fijne manier van samenwerken, snelle reacties én resultaat: helemaal top!

Dankjewel Jellina!

Betonlook123=

‘Het eerste contact met Jellina was gelijk super enthousiast en daar houden we van! Samenwerken op basis van oprechte interesse en transparantie en samen nog meer mensen inspireren om duurzamer te schrijven. Jellina communiceert snel en duidelijk, dat werkt erg prettig. De kwaliteit (mooie fotografie en vlotte pen) en authenticiteit van de content zijn we erg over te spreken.’

Groet Carola

Bambook=

 The collaboration with Jellina worked smoothly and was very pleasant. We found her to be very reliable and flexible, and we never had to wait long for a response. Jellina sent her content in advance for approval as agreed. In doing so, she also provided us with a selection of images from which we could choose our favorites. Planned were originally at least 2 images, in the end Jellina even uploaded all 5 favorite images. For the other content pieces, we only had a few change requests, which she did a great job of implementing right away. We are completely satisfied with the content and collaboration and would always work with her again in the future. 

= From Intermate for a campaign with their client GROHE=

Jellina Detmar