My Sweet Escape - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4751
page-template-default,page,page-id-4751,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

My Sweet Escape

sweetWorkshop-Media-Photography-Interior-Welness-Relax & Adventure

BY Jellina 

Jellina

Wie gaat er mee op een onvergetelijke, unieke reis naar Phuket-Thailand, waar je veel van opsteekt en compleet in de watten wordt gelegd?

 

Samen met Lies, van ‘Lan Sabai‘ heb ik de perfecte trip samengesteld!

 

Deze week is bedoeld voor ondernemende enthousiastelingen, coaches, trainers, freelancers, bloggers en marketeers die warm lopen voor interieur, styling en fotografie, die willen opstarten/groeien in hun hobby/bedrijf en daarbij actief social media in willen zetten. Wij gaan jullie daar mee helpen, door jullie de mogelijkheid te geven een week gericht bezig te kunnen zijn MET je bedrijf in plaats van IN je bedrijf (of de opzet daarvan)!

 

Wil jij graag als ondernemer of hobbyist jouw kennis van interieur- en lifestyle je styling en fotografie vergroten?

Heb je behoefte aan coaching zodat je kunt doorgroeien met je bedrijf?

Wil je praktische tips op het gebied van personal branding, marketing en content creatie?

Heb je tips nodig voor de styling van je interieur? Loop je vast bij het stylen van je woning of werkruimte?

Zit je boordevol goede ideeën en weet je wel wat je mooi vindt, maar zoek je voorbeelden of feedback?

Twijfel je over indelingen, kleuren of materiaalgebruik? Wil je meer te weten te komen over Instagram en Pinterest?

Wil je graag kennis maken met professioneel styling en fotograferen, of wat je al kunt naar een hoger niveau tillen?

Wil je je kennis vergroten omtrent compositie, fotostyling en verhelderende tips over de nabewerking?

 

Wij leren jou de skills om dit straks zelf te kunnen! Deze week vergroot je je kennis waar je na deze week vertrouwd mee aan het werk kunt!

 

Je zult heerlijk tot rust komen en aan interessante workshops kunnen deelnemen. Je krijgt persoonlijke coaching, advies en begeleiding, om vanuit daar een stappenplan te maken en jouw doel naar een hoger plan te tillen!

De fotografie workshops zullen worden gegeven door Muk van Lil, zij is gespecialiseerd in interieur fotografie. De coaching zal door mij gedaan worden.

 

Wij verzorgen voor jullie de transfer van en naar de luchthaven. Alle maaltijden en lokale dranken, de hele dag door heerlijk infused water, en verse seizoens sapjes. Je krijgt een luxe privé kamer met eigen badkamer, voorzien van terras of balkon, airco, safe, minibar, badjas en gratis wifi, plus een voucher voor een massage.

 

Dit alles in het luxe resort ‘Lan Sabai’ te Phuket, welke is ingericht met Yoshikohomedeco: een geweldig inspirerende inrichting! Je gaat na deze week naar huis met een prachtige handgemaakte goodie box van Lan Sabai als aandenken, designed by Yoshiko en het resultaat van de professionele fotoshoot!

 

page2image46108112

 

“Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan, zodat jij na deze week Thailand vol frisse energie je bedrijf gaat leiden zoals jij dit graag wilt.”

 

hotstonetekst