Programma - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4756,page-child,parent-pageid-4751,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Programma

Vrijdagavond per Emirates (zelf boeken) vlucht Amsterdam – Dubai en aansluitend Dubai – Phuket.

 

Zaterdagavond:

 

Aankomst op Phuket International airport en transfer naar ons resort op het zuiden van het eiland. Bij ons resort wacht je een home signature mocktail en een cold towel, je sleutel van je kamer ligt al op je te wachten en je trolley wordt naar je kamer gebracht. Na uitleg over de faciliteiten kun je lekker gaan slapen.

bedroom

bedroom

 

Zondag:

 

Een paar ochtenden beginnen we met een morning stretch, voor de langslapers: blijf nog even liggen, no worries!
Aansluitend het ontbijtbuffet dat je niet wil missen met lekkere organische sapjes en verse lekkernijen.
Ochtend sessie: voorstelronde!
Een yummie luchbuffet staat alweer klaar en je kunt verder relaxen aan t zwembad.
In de middag gaan we naar de Phuket Old Town night market waar streetfood, live muziek en locale producten worden verkocht. Dompel je onder in de Thaise cultuur en maak kennis met het Thaise leven.
Deze avond kún je op tijd je bed in om het laatste restje tijdverschil te overbruggen met een paar extra uren slaap. Of je kiest er voor om in de gezamenlijke relaxruimte nog een drankje te doen.

 

Phuket

markt


Maandag:

 

Beginnen we de dag met een wake up sessie op het tropische strand. Aansluitend kun je een verfrissende duik nemen of in stilte een wandeling maken op het strand.
Daarna ontbijtbuffet. Ochtendprogramma: Fotografie 1: Tools, basis en instellingen.
Lunchbuffet, aansluitend middagprogramma: Fotografie 2: Nabewerking & Oefenen.
Diner en daarna vrije tijd!

Ondertussen had jij al gezien dat je een voucher hebt liggen op je kamer voor een heerlijke Thaise olie massage ? Boek ‘m op tijd voor je eigen ‘Me Time’ en wat zul je daarna lekker slapen: de spa is alle dagen geopend!

beach

 

Dinsdag:

 

Na het ontbijt vertrekken we naar een olifanten sanctuary, waar gepensioneerde olifanten hun laatste jaren in rust doorbrengen.
Hierna stoppen we voor een locale lunch en in de middag brengen we een bezoek boven op een heuvel aan Big Buddha. Dit is een tempel waar monikken leven, zij zegenen je in en je krijgt als aandenken een armbandje.
Hier heb je een overigens prachtig uitzicht over dit groene deel van het eiland. Vergeet je camera niet!
Tegen het einde van de middag komen we terug voor een early-dinner-time.
Avond programma tips en tricks styling

phuket-big-buddha

 

Woensdag:

 

De ochtend start met een relaxing yoga sessie en aansluitend ontbijt buffet. Je raakt al gewend aan het tropische fruit en organic eieren en proeft locale lekkernijen en ontdekt dat overal veel smaak aan zit.
Ochtend programma: Styling Aansluitend lunch.
Middag programma: Fotografie 3: social media Insta-Pinterest
Aansluitend kun je een presentatie voorbereiden. Na het diner heb je alle de tijd!

 

thai-fruits

 

Donderdag:

 

Na het ontbijt gaan we op boot-trip: een private tour langs de kust van Phuket en een aantal omliggende eilandjes in de Phangna Bay, waaronder James Bond Island!
We stoppen voor lunch en hier kun je prachtig snorkelen.
De bbq lunch wordt geprepareerd en na het gezamenlijk lunchen is er nog voldoende tijd om lekker ‘uit te buiken’ op het strand. Bij terugkeer presenteren we de gister voorbereidde presentaties aan elkaar. Na het diner heb je vrije tijd!

phangan

jamesbond

 

Vrijdag:

 

Op tijd opstaan om de transfer naar het vliegveld te pakken voor de terugreis via Dubai naar Nederland. Als het een beetje mee zit, kun je ’s avonds op de bank naar The Voice kijken.

key

Voorbehoud: alle trips kunnen door weersomstandigheden of andere calamiteiten wijzigen.

strand

Thailand