10 Random Feitjes over mij: - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
425
post-template-default,single,single-post,postid-425,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

10 Random Feitjes over mij:

10 Random Feitjes over mij:

10 Random Feitjes over mij: Lees je mee?

Ik vind het ook altijd leuk om feitjes van een ander te lezen, dus misschien vinden jullie het ook leuk om feitjes over mij te lezen, ik deel er graag een paar met jullie……!

1: Ik ben Jellina Detmar-Mulder, ik ben getrouwd in 2011 met Jan Detmar.
Wij hebben samen een Jongen Déjan van bijna 4 jaar, en ons meisje Melin is 1 jaar oud. Ook hebben we een hondje Roxy, maar die delen we met Jan zijn zus.

2: Ik heb zelf altijd geturnd, daar ging alles voor opzij. Ik trainde vier-vijf keer in de week en had bijna elke zaterdag wedstrijden. Ik was altijd bloedfanatiek en heb ontzettend veel prijzen gewonnen. Nog altijd ga ik s’ nachts van bed af als er turnen op TV is, zelf plaatjes uit de krant knip ik uit en bewaar ik.

3: Ik hou van de kleur wit, voor mij is de kleur wit rustgevend. Thuis combineer ik vaak wit met hout, maar wit als basis is wel belangrijk voor mij. Ook heb ik een witte horloge, een witte auto een witte fiets.

4: Je kan me wakker maken voor een goede bak koffie, tegenwoordig ben ik er echt verslaafd aan geworden, terwijl ik het nog niet eens zo lang drink, maar nu de hele dag van kan genieten. Een goede reep chocolade sla ik ook niet af!

5: Ik ben nergens bang voor, het liefst gaat alles te snel, te hoog, te hard.
Ja die achtbanen in Amerika daar moet ik toch nog maar eens heen! Ben ook niet bang voor spinnen en slangen. Slangen hebben wij soms zelfs als ‘ huisdier ‘, mijn man is gek van reptielen dus een terrarium zal ook zeker weer in ons huis komen met hagedissen en slangen.

6: Ik hou van fotograferen, ik maak veel foto’s van onze kinderen en maak daar mooie fotoboeken van. Sinds vorig jaar heb ik ook een uitdaging gevonden in het fotograferen van (ons) interieur. Toen ik door een vriendin getipt werd op Instagram ben ik daar foto’s op gaan plaatsen van onze kinderen gemixed met interieurfoto’s. Tegenwoordig heb ik alleen een interieuraccount op Instagram @jellinadetmar, en ben ontzettend blij dat ik IG heb ontdekt!

7: Mijn mooiste vakantieland is Costa Rica, maar ook Thailand en Bali mogen niet ontbreken. De tatoeages die ik draag zijn in het buitenland tijdens onze vakanties gezet. Mijn droom is nog eens naar Nieuw Zeeland te gaan en daar een Maori Tattoo te gaan zetten.

8: Ik hou niet van autorijden, na een half uur rijden val ik meestal in slaap. Liefst heb ik iemand die met me mee rijdt, dan val ik niet in slaap hoor! Spruitjes en stinkvoeten heb ik ook een gruwelijke hekel aan!

9: Ik kan niet stilzitten, ik heb een fulltime baan als fysiotherapeute, en sinds maart 2017 zijn we verhuisd naar een woonboerderij die we helemaal aan het verbouwen zijn! Ik mag graag hardlopen 2 keer in de week, hobby’s zoals fotograferen, knutselen, DIY’s bedenken /uitvoeren, taarten bakken, verjaardagskaarten/fotoboeken maken, handlettering, bezig zijn met mijn haar en make-up, tsja kan nog wel even doorgaan maar ik heb hobby’s genoeg!

10: Ik ben gek op shoppen, een dagje kleding voor mezelf of voor de kinderen sla ik niet af!
Het leuke is dat ik schoenmaat 36 heb, en dus altijd de mooiste schoenen in de uitverkoop kan shoppen!

Super leuk dat je bent blijven lezen, zo weten jullie een beetje wie ik ben!

Als je nog meer van mij wilt weten, vragen mag altijd… of ik antwoord geef dat weet ik nog niet…!

Geen reactie's

Geef een reactie