Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
425
post-template-default,single,single-post,postid-425,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?? Mijn ‘interieur’ Instagram account @jellinadetmar is zo aan het groeien, dat het leuk is om eens 10 random feitjes over mij zelf te gaan vertellen. Volg je mijn account ook op Instagram dan weet je vast al iets over mij? En anders lees je deze 10 feitjes door 🙂

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik vind het ook altijd leuk om feitjes van een ander te lezen, dus misschien vinden jullie het ook leuk om feitjes over mij te lezen, ik deel er graag een paar met jullie……!

Ik ben Jellina Detmar, getrouwd met Jan Detmar en samen hebben wij twee kinderen. Déjan is 6 jaar oud, en Melin is 4 jaar oud. Mijn grote passie is Interieur en alles wat daar mee te maken heeft. Deze passie deel ik samen met mijn man Jan. Ik heb een Instagram interieur account met heel veel dagelijkse volgers.

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Foto credits; telegraaf!

Inspiratie foto’s en blogs

Mijn blogs gaan over onze verbouwingen, interieur en DIY ideeën! Maar ook deel ik inspiratie blogs over planten! En ik deel maandelijks blogs van andere interieurjunkies “gastblogs’ op mijn website. Ik vind het super leuk als jullie mijn blogs gaan lezen, en vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

De eerste random feitjes,

Turnen, I Love It! Zelf heb ik altijd geturnd, daar ging alles voor aan de kant. Ik trainde vier-vijf keer in de week en had bijna elke zaterdag wedstrijden. Ik was altijd bloedfanatiek en heb ontzettend veel prijzen gewonnen. Nog altijd ga ik s’ nachts van bed af als er turnen op TV is, zelf plaatjes uit de krant knip ik uit en bewaar ik.

Wit is favoriet, ik hou van de kleur wit, voor mij is de kleur wit rustgevend. Thuis combineer ik vaak wit met hout, maar wit als basis is wel belangrijk voor mij. Ook heb ik een witte horloge, een witte auto een witte fiets.

Je kan me wakker maken voor een goede bak koffie, tegenwoordig ben ik er echt verslaafd aan geworden, terwijl ik het nog niet eens zo lang drink, maar nu de hele dag van kan genieten. Een goede reep chocolade sla ik ook niet af!

Angst, ik ben nergens bang voor, het liefst gaat alles te snel, te hoog, te hard. De achtbanen in Amerika daar moet ik toch nog maar eens heen! Ben ook niet bang voor spinnen en slangen. Slangen hebben wij soms zelfs als ‘ huisdier ‘, mijn man is gek van reptielen dus een terrarium zal ook zeker weer in ons huis komen met hagedissen en slangen.

De vijf random feitjes,

Lees je nog mee? Wie ben ik……

Foto’s en memories, ik hou van fotograferen, ik maak veel foto’s van onze kinderen en maak daar mooie fotoboeken van. Sinds vorig jaar heb ik ook een uitdaging gevonden in het fotograferen van (ons) interieur. Toen ik door een vriendin getipt werd op Instagram ben ik daar foto’s op gaan plaatsen van onze kinderen gemixed met interieurfoto’s. Tegenwoordig heb ik alleen een interieuraccount op Instagram @jellinadetmar, en ben ontzettend blij dat ik IG heb ontdekt!

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Liefde voor het buitenland

Mijn mooiste vakantieland is Costa Rica, maar ook Thailand en Bali mogen niet ontbreken. De tatoeages die ik draag zijn in het buitenland tijdens onze vakanties gezet. Mijn droom is nog eens naar Nieuw Zeeland te gaan en daar een Maori Tattoo te gaan zetten.

Mooie auto’s vind ik geweldig, ik hou alleen niet van autorijden, na een half uur rijden val ik meestal in slaap. Liefst heb ik iemand die met me mee rijdt, dan val ik niet in slaap hoor! Spruitjes en stinkvoeten heb ik ook een gruwelijke hekel aan!

Rust, nee ik kan niet stilzitten, ik heb een fulltime baan als fysiotherapeute, en sinds maart 2017 zijn we verhuisd naar een woonboerderij die we helemaal aan het verbouwen zijn! Ik mag graag hardlopen 2 keer in de week, hobby’s zoals fotograferen, knutselen, DIY’s bedenken /uitvoeren, taarten bakken, verjaardagskaarten/fotoboeken maken, handlettering, bezig zijn met mijn haar en make-up, tsja kan nog wel even doorgaan maar ik heb hobby’s genoeg!

Interieur shoppen, en kleding shoppen ik ben gek op shoppen, een dagje kleding voor mezelf of voor de kinderen sla ik niet af! Het leuke is dat ik schoenmaat 36 heb, en dus altijd de mooiste schoenen in de uitverkoop kan shoppen!

Instagram @jellinadetmar maar wie ben ik?

Super leuk dat je bent blijven lezen, zo weten jullie een beetje wie ik ben! Als je nog meer van mij wilt weten, vragen mag altijd… of ik antwoord geef dat weet ik nog niet…!

Liefs Jellina

Geen reactie's

Geef een reactie