Binnenkijken bij Annemarie! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3603
post-template-default,single,single-post,postid-3603,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Annemarie!

Binnenkijken bij Annemarie!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Annemarie!


Wat leuk dat je meekijkt in mijn fijne huis. Ik stel me graag even voor, ik ben Annemarie, 32 jaar en woon in Oldebroek (vlakbij Zwolle). Samen met Jos ben ik 2 jaar geleden van ons appartement in Harderwijk verhuisd naar een vrijstaande woonboerderij. Dé plek waar ik me uit kan leven met decoreren en stylen.

Bij de eerste zonnestralen gaan de deuren naar de tuin open en zitten we heerlijk in het zonnetje,

We hebben een hele fijne plek en een heerlijk huis. Lekker veel ruimte en een super chille tuin. Een hele overgang als je een appartement met balkon gewend bent, echt genieten!

De keuken is heerlijk licht en ruim. De keuken zat al in het huis, door het vernieuwen van de handgreepjes en een andere kleur op de wanden kreeg de ruimte al gelijk een totaal andere uitstraling. De keuken is een hele fijne plek om te werken, koffie te drinken en te eten met familie of vrienden. En, bij de eerste zonnestralen gaan de deuren naar de tuin open en zitten we heerlijk in het zonnetje. De woonkamer is de perfecte plek voor een lazy sunday bij de open haard.

We blijven vernieuwen,

Blijven vernieuwen en ideeën bedenken vind ik super leuk. Ons laatste klusproject was de hal. Een grote en hoge ruimte, waar heel veel werk in zat. Gelukkig heb ik een handige man☺. Afgelopen weken heeft de hal dus een complete make-over gekregen en wat ben ik blij met het resultaat. Vooral met het toffe behang en de fotomuur!

 

Mijn tuin en tuinhuis,

Afgelopen zomer hebben we onze tuin aangepakt. Van een grasveld met een klein terras naar een hele gave, fijne tuin. Onderdeel hiervan is ons tuinhuis. Hier zitten we veel met mooi weer, maar het is ook een goede plek voor een winter BBQ. Door de glazen schuifdeuren zitten we er veel. Op zondag steken we vaak de houtkachel aan, heerlijk om daar met een wijntje te genieten van het vrije uitzicht.

 

Mijn stijl,

Ik houd van natuurlijk, basic en stoer. Mijn stijl is een mix van wit, grijs, groen en natuurlijke materialen zoals riet en hout. Daarnaast vind ik planten heel erg mooi in een interieur.

Inspiratie,

Ik vind het heel erg leuk om in huis bezig te zijn, te decoreren en te stylen. Mijn inspiratie haal ik van insta, pinterest en uit woonbladen. Ik word heel erg blij van mooie spullen en het maken van mooie hoekjes in huis. Deze deel ik dan ook graag op mijn insta account @label986.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Annemarie!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Annemarie en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @label986 .

2 Reactie's
  • Ellen
    Geplaatst op 16:55h, 13 april Beantwoorden

    Prachtig gedaan allemaal

  • Sarah Post
    Geplaatst op 12:07h, 20 maart Beantwoorden

    Prachtig, wat een ruimte zeg!

Geef een reactie