Binnenkijken bij Arco! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4577
post-template-default,single,single-post,postid-4577,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Arco!

Binnenkijken bij Arco!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Arco!

Vandaag mogen wij binnenkijken bij Arco Bruinenberg! Hij is een vrolijke noot van 30 jaar en woont samen met zijn partner Michael Lange, in het pittoreske Geervliet. Lezen jullie mee?!

arco

De buitenzijde van ons huis heeft een monumentale uitstraling 

De buitenkant heeft een prachtig monumentale uitstraling met grote raampartijen, dubbele voordeur en liggend in een Oudhollandse omgeving. Binnen hebben we hoge plafonds met in de woonkamer een plafond van 4 bij 10!! Hoewel we geen tuin hebben kunnen we wel buiten zitten, we beschikken namelijk over een heerlijk ruim dakterras.

voordeur

monumentaal

huis

Zwak voor antieke elementen

We houden ons niet vast aan specifieke woonstijlen maar hebben wel een grote zwak voor antieke elementen. Dit gaat in de mix met alles wat we mooi vinden! Van onze reizen nemen we heel graag items mee die een verhaal vertellen. Verder ben ik gek van kleur! Iedere kleur heeft een eigen kracht en doet weer iets anders met een ruimte.

details

keukentafel

stoel

Pinterest, Instagram overal is inspiratie

Pinterest, Instagram of course maar ik lees ook graag boeken die gaan over interieur, mode of kleur. En verder laat ik me graag door de dingen om me heen inspireren. Grace Coddington was creatief directeur van Vogue en zei toen “Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see can inspire you”. Zei is zo’n briljant stylist!

Favo plek in huis

Oeh super lastig! Ieder plekje in huis is op een ander moment favoriet. Ik hou van slapen maar als ik ’s avonds in bed lig, en het licht van de kerk piept door de stalraampjes naar binnen ben ik zo dankbaar voor de mooie plek waar we wonen.

licht

We hebben een groene kamer

Maar “de groene kamer” is nu bijna af en dat is nu een heerlijke werkplek geworden met uitzicht op ons dakterras. De witte roos op het dakterras, uitzicht op de kerk. Als dat niet inspirerend is weet ik het ook niet. En tot slot de eetkamer, met uitzicht op de Molenstraat vol pittoreske huisje en aan het eind de molen die dan gezellig draait!

green

We hebben nog 1 kamer die nu als rommelzolder dient, verboden terrein voor visite hahaha. Dat is een project voor komend voorjaar! Verder wonen we er pas een jaar en zijn er in een huis als dit altijd klusjes die op je lijstje staan hahaha.

Interieurwinkels 

Als ik shop slaag ik altijd goed bij IKEA of Woonexpress, maar ook Zara home, H&M home. We zijn niet heel vast qua woonwinkels. Wel een vaste prik zijn antiekmarkten!! liefst nemen we alles mee, maar we hebben grenzen, echt! Een aanwinst waar we super blij mee zijn is het okergele poefje in de groene kamer! Het poefje van Madam Stoltz hebben we in Renesse gekocht bij Paperbag. Een aanrader voor woon accessoires, ook super toffe spullen voor de kinderkamer! Heb er geen aandelen in hahaha

poef

schilderijen

tafelEen goeie tip van mij 😉

Durf, gewoon doen! Probeer eens wat kleur, over verven kan altijd.
Trends komen en gaan. Waar het om gaat ben jij, jouw eigen stijl. No one lives like you!

molen

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Arco!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Arco en wil je hem graag volgen?
Kijk dan online op zijn Instagram account @visual_styling_pro .

5 Reactie's
 • Romy van Amersfoort
  Geplaatst op 19:44h, 26 juli Beantwoorden

  Wàt een heerlijk huis hebben jullie toch. Alles klopt!!! Love it💙

 • Leonie van der Laan
  Geplaatst op 19:12h, 26 juli Beantwoorden

  Heel erg leuk en inspirerend . Prachtig huis.

 • Lia Bruinenberg
  Geplaatst op 18:28h, 26 juli Beantwoorden

  Wat een leuke blog!!! Dit is het huis van onze jongens , kom er graag, hangt zo’n heerlijke sfeer 😘😘😘

 • Layla
  Geplaatst op 18:21h, 26 juli Beantwoorden

  Je hebt een prachtig huis, en ook helemaal naar eigen stijl. Daardoor klopt alles bij elkaar en voelt het als een echt thuis!
  Wanneer kan ik dat heerlijke ontbijt op de eettafel eens komen proberen? 😉

  • Arco
   Geplaatst op 18:22h, 26 juli Beantwoorden

   Hahaha we pakken zondag de agenda 😉👍

Geef een reactie