Binnenkijken bij Carla! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4641
post-template-default,single,single-post,postid-4641,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Carla!

Binnenkijken bij Carla!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Carla!

Vandaag mogen wij binnenkijken bij Carla!

Carla is 57 jaar , een interieur gekkie en heeft samen met haar man een klein eigen bedrijf in woningstoffering. Mama van een zoon en een dochter. Oma van twee kleinzoons en een kleindochter, alweer 43 jaar samen met haar allerliefste hubby. Ze vertelt gezellig verder, lezen jullie mee?

carla

Dit huis geeft ons een heel fijn gevoel

Wij wonen in Hilversum in een huurwoning waar wij eerste bewoner van zijn zo’n 32 jaar. Het is een kleine hoekwoning waar ik samen met John woon, de kids zijn inmiddels uitgevlogen. Kan me nog herinneren de eerste keer dat we mochten binnenkijken, dat ik zooooo blij was en er een ontzettend fijn thuiskomen gevoel door me heen ging ‘ondanks de toch wel kleine woonkamer’ haha dat was toch wel direct een constatering waar we niet omheen konden. Daar tegenover stond dat er voor Hilversumse begrippen boven wel fijne ruimtes waren en een zolder die aan een tweede kinderwens voldeed. Dit omschrijft ook wel mijn IG naam carlashuisje _kleinmaarfijn 😉

gallerywall

livingroom

Ik hou van meerdere woonstijlen

Zo door de jaren heen heb ik denk ik wel alle woonstijlen gehad, van eiken naar Italiaanse meubelen, landelijk, industrieel en nu eclectisch …. Ik noem het wonen met je hart. Ik vind gewoon meerdere stijlen leuk en probeer daar mijn eigen draai aan te geven met als grootste uitdaging de kleine woonkamer …. Ik hou van grote planten, objecten en meubels, je snapt dat is niet écht handig!

stoel

woonkamer

Mijn favo plekje is de slaapkamer

Mijn favoriete plek in huis in wel mijn hoekje in de bank, want als ik daar zit móet niets meer. Klaar en chillen met de billen 😉 Mijn favoriete style plek is de slaapkamer, daar kan ik heerlijk los gaan en met een paar simpele veranderingen een totaal ander sfeertje creëren en dát vind ik fantástisch !

slaapkamer zwart

slaapkamer

Inspiratie vind je overal, maar ik open vaak de IG app 🙂

Ik haal heel veel inspiratie van IG door heerlijk bij iedereen binnen te loeren en probeer dat dan om te zetten naar mijn eigen gevoel en stijl, want wil geen copy van iemand anders zijn. Ik vind eigen kleurgebruik, invulling en stijl erg belangrijk. Natuurlijk zijn er ook de woonprogramma’s en bladen, maar IG is qua vernieuwing altijd up-to date!

De enige plek waar ik niet tevreden over ben is de zolder…daar gebeurt teveel en ik kan er niets mee…Het is de plek waar alle stalen van ons bedrijfje hangen, liggen en staan én een logeerbed in 1 ruimte. En op de voorzolder het wasmachine droger en strijk gebeuren én een kant met zomer/winter goed, echt geen eer te behalen dus!

bank

Net nieuwe leuke stoelen gekocht 🙂

Ik koop regelmatig spullen bij de H&M home , Ikea , Loods 5 , Kwantum en Karwei .
Het laatste wat ik gekocht heb qua meubels is onze nieuwe eethoek , dat móest echt wat kleiner en stoelen zonder leuning om makkelijker te kunnen aanschuiven . Het zijn stoelen van Dutchbone geworden die ik bij Fundesign besteld heb en een kleine ronde kokoon tafel. Hiermee heb ik iets meer lucht gecreëerd en ben er ontzettend blij mee !

Mijn tip; blijf dicht bij jezelf

Ik heb het een poosje moeilijk gehad júist door IG , omdat je zoooo ontzettend veel mooie dingen ziet ,dat je jezelf een beetje gaat verliezen en het pad bijster raakt….
Gevolg, verkeerde aankopen en een ontevreden gevoel .
Toen heb ik even pas op de plaats gemaakt en ben mijn eigen interieur weer gaan herontdekken!

hangstoel

Mijn advies is dan ook , hoe mooi het bij anderen ook is, blijf altijd dicht bij jezelf !

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Carla!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Carla en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @carlahuisje_kleinmaarfijn.

14 Reactie's
 • Deense zomer
  Geplaatst op 13:50h, 29 augustus Beantwoorden

  De laatste alinea lieve Carla: daar sla je toch even heel hard de spijker op z’n kop. Met plezier je verhaal gelezen. Liefs Linda

  • Carla
   Geplaatst op 16:04h, 29 augustus Beantwoorden

   Ah leuk dat je het gelezen hebt Lin en idd zo is het toch !
   Dankjewel voor je lieve reactie meis 🥰😘

 • Yvette
  Geplaatst op 08:53h, 29 augustus Beantwoorden

  Wat leuk Carla. En het is zo belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Eigenlijk in alles dus ook in jouw woonstijl. Het ziet er super uit leukerd. Doet mij denken aan mijn stukje (heb jij die al gelezen Carla?). Een huisje, klein maar fijn. Jij hebt het heel mooi voor elkaar. Liefs, Yvette

  • Carla
   Geplaatst op 16:06h, 29 augustus Beantwoorden

   Heej lieve Yvet wat lief dat je het even gelezen hebt en idd eigenlijk bij alles geldt dat je bij jezelf moet blijven 🙏
   Dankjewel voor je toffe reactie meis 🥰😘

 • Mindy_schroor
  Geplaatst op 08:29h, 29 augustus Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuk stuk Carla! Ik denk dat we dat even de weg kwijt zijn allemaal wel een beetje herkennen, soms willen we gewoon teveel😅 Maar je hebt een hele mooie eigen stijl en je huisje ziet er fantastisch uit!!!
  Liefs

  • Carla
   Geplaatst op 16:08h, 29 augustus Beantwoorden

   Ah wat een lieve reactie Min , tof dat je het even gelezen hebt en idd soms willen we gewoon teveel en vergeten ons zelf !
   Dikke knuff ! 🥰😘

 • Geera de Klerk
  Geplaatst op 21:49h, 28 augustus Beantwoorden

  Wat een leuk geschreven Carla😍. Echt top!

  Dikke kus Geera

  • Carla
   Geplaatst op 23:50h, 28 augustus Beantwoorden

   Ah dankjewel lieverd vond het ook super leuk om te doen ! 😃
   Leuk dat je het gelezen hebt 🤗😘

 • Andrea de Groot
  Geplaatst op 19:31h, 28 augustus Beantwoorden

  Wat leuk Carla! En dat gevoel van even de weg kwijt raken door IG herken ik! Had ik in het begin ook maar ben weer terug bij mezelf 😊 topper ben je 💋

  • Carla
   Geplaatst op 21:31h, 28 augustus Beantwoorden

   Lief dankjewel Dré en super dat je het gelezen hebt mup ! ❤️😘

 • Constance Voskuilen
  Geplaatst op 18:00h, 28 augustus Beantwoorden

  Leuk initiatief, leuk geschreven 👍 Zou van mijn huis ook mogen hoor, groetjes Constance

  • Carla
   Geplaatst op 21:32h, 28 augustus Beantwoorden

   Dankjewel Constance ! 🙏😘

 • Sonia
  Geplaatst op 17:57h, 28 augustus Beantwoorden

  Leuke binnenkijker weer ! Leuk huis met idd je eigen style 👍🏻

  • Carla
   Geplaatst op 21:33h, 28 augustus Beantwoorden

   Lief dankjewel Sonia dat is een mooi compliment. 🙏😘

Geef een reactie