Binnenkijken bij Jeanet! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3664
post-template-default,single,single-post,postid-3664,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Jeanet!

Binnenkijken bij Jeanet!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Jeanet!

Ik ben Jeanet Zwiers (47) getrouwd met Patrick, moeder van Esmay en Tycho. En gezellig nog 2 poezen, Minou en Mitsy.

Verhuisd om gezondheidsredenen, 

Twintig jaar geleden kochten wij dit huis omdat wij om een minder leuke reden moesten verhuizen. Namelijk naar een aangepaste woning. Ik ben geboren met een ziekte, een verouderde botstructuur van de wervelkolom en wij wisten dat deze progressief was en er een huis moest komen met alle voorzieningen beneden. Dat is deze woning. Er is een slaapkamer en badkamer extra beneden en de kinderen hebben een verdieping boven.

 

We hebben het hele huis gemoderniseerd, 

Door de jaren heen werd ik steeds zieker maar merkte dat ik toe was aan vernieuwing. Drie jaar geleden heeft Patrick met hulp het hele huis gemoderniseerd. Alleen de eettafel en een kastje beleven behouden. Er is een keuken gekomen, hoogglans wit en een betonnen kast. Op de achterwand is er gekozen voor houten strips.

Bij de bank hangt een mooie IXXI,

Op de hele benedenverdieping ligt er pvc in een vergrijsde hout look. De grote hoekbank heeft een vleug groen/grijs waardoor de IXXI van Anne Koknke nog beter tot zijn recht komt. Deze is groot, namelijk wandvullend 140X200m.

Ik hou van grote items,

Daartegen over een zwevend tv meubel met onderliggende verlichting. Alle objecten zijn groot want ik houd van grote items. Alles is op elkaar afgestemd. Ik hou van stoer, ruw, groot, mag bij wijze van ‘al een leven hebben gehad’. De winkels waar ik graag mijn spulletjes koop zijn webshops die ik tegen kom op Instagram ‘vooral de kleine ondernemers’.

We hebben een donkere slaapkamer,

De slaapkamer is aangepast maar daar zie je weinig van. Twee weken geleden is deze drastisch aangepast omdat ik een flexobed kreeg. Een bed dat mij van lig naar zit brengt en ik onafhankelijk in en uit bed kan stappen. Gekozen is voor een zelfgemaakte achterwand bekleed met grijze stof. Bewust een donkere slaapkamer omdat ik hier veel lig en zo weinig mogelijk prikkels krijg en zoveel mogelijk comfort.

In de mooie maanden vertroef ik graag in het tuinhuis en op de veranda. Zo kan ik hier ook een ligplek creeëren daar ik de meeste tijd liggend door breng. De komende tijd zullen de aanpassingen toenemen daar mijn ziekte een grillig verloop heeft.

Mijn inspiratie,

Inspiratie haal ik overal vandaan. Dat kan zijn van Instagram maar zeker ook van Pinterest. Meestal is het iets wat ik als plaatje in mijn hoofd heb.

Tip van mij voor jou,

Tegenwoordig zijn er zoveel trends. Mijn visie is, blijf vooral bij jezelf. Niet alleen de trends of dat wat veel voorkomt maar waar jij jezelf fijn en goed bij voelt. Zo wordt je jouw keuzes ook niet snel zat.

 

Erg leuk om over na te denken en mee te werken aan deze binnenkijker.  Jellina dank je wel dat ik dit mocht doen. Het was voor mij fijne afleiding en een leuke uitdaging.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Jeanet!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Jeanet en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @huizje_zwiersje

Groetjes,
Jeanet Zwiers

 

Foto credits : Anne Kohnke @anne_kohnke

7 Reactie's
 • Carla
  Geplaatst op 23:31h, 03 april Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkijker weer !

 • Erna Smits
  Geplaatst op 00:26h, 02 april Beantwoorden

  Wat een mooie binnenkijker, ik volg jouw account al een poosje oa vanwege je inspirerende interieur en omdat je toch heel positief in het leven staat ondanks je ziekte en daar ook heel open over bent. Hoop dat je daar ook veel positiviteit voor terugkrijgt. Liefs Erna

 • Petra
  Geplaatst op 21:27h, 01 april Beantwoorden

  Super leuke binnenkijker! Volgen je al een tijdje Jeanet maar leuk om meer over jou en je interieur te lezen.

  Liefs Petra van @instarieur
  Xx

 • Sarah Post
  Geplaatst op 19:32h, 01 april Beantwoorden

  Supermooie binnenkijker Jeanet! Ik volg je al lang en vind je huis prachtig. Goeie tip om bij jezelf te blijven!
  Groetjes Sarah
  @sarahxxathome

 • Annemieke
  Geplaatst op 18:15h, 01 april Beantwoorden

  Supermooie binnenkijker😍volg Jeanet al heel lang en geniet van de prachtige plaatjes op Instagram. Ga zo door Jeanet
  Annemieke
  @bungalow_no27

 • Beccie
  Geplaatst op 17:03h, 01 april Beantwoorden

  Wat een mooie binnenkijker, hoop dat het heerlijke huis toch lichtpunt is voor Jeanet😘

  Groetjes
  Beccie
  Houselove74

 • Renate vd Zwan
  Geplaatst op 11:24h, 01 april Beantwoorden

  Heel erg leuk om te zien, en mooi verhaal van jeanet..strong women..

  Heel leuk dat binnenkijken Jellina lijkt me zo leuk☺

  Ga zo door.

Geef een reactie