Binnenkijken bij Melissa! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6080
post-template-default,single,single-post,postid-6080,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Melissa!

Binnenkijken bij Melissa!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Melissa!

Wat leuk dat we mogen binnenkijken in jouw huis.

Melissa Kant is gelukkig getrouwd en moeder van 2 gezonde kindjes. Per 6 januari is ze begonnen met een nieuwe uitdaging, namelijk het verkopen van woonaccessoires en tassen. Ze woont in Leerdam. Samen met haar echtgenoot Tom en hun kindjes Luca, 5 jaar en Amy van 6 maanden.

ikke

Een nieuwe uitdaging

De kans om een nieuwe uitdaging te starten heb ik met beide handen aangegrepen. Na 13 jaar bij Van der Valk werd het tijd voor wat nieuws. Hoe leuk is het om van je hobby je beroep te maken, echt gaaf!

Een jaren 70 woning

Wij wonen in een jaren 70 woning. Wij hebben dit huis als bouwval gekocht en in 7 maanden verbouwd tot ons droomhuis. Mijn man heeft alles zelf verbouwd, van de bedrading tot aan het riool. Tot diep in de nacht doorklussen. Wij woonden bij mijn zus, best pittig met 2 gezinnen in een eengezinswoning.

Alleen de meterkast en de trap stond nog op zijn plaats. Mijn man bedacht alles in grote lijnen qua indeling en ik hield me bezig met de inrichting. Perfecte combi;) Ik was opslag verliefd op het boogjesplafond. Ik had dit nooit eerder gezien. En dan al dat licht.We willen het licht houden en kozen daarom voor 2 vaste stalen puien. Via de keuken kun je zo de woonkamer inkijken.

deuren

tv

woonkamer

Mijn woonstijl

Mijn woonstijl is Industrieel, Scandinavisch, ik mix gewoon lekker alles en probeer er mijn eigen draai aan te geven. Pinterest en instagram zijn mijn inspiratie bronnen. Grappig want toen wij dit huis kochten had ik totaal geen weet van de interieur wereld op instagram. Ik heb af en toe op pinterest gekeken maar verder vooral gewoon spullen gekocht waarvan ik dacht dat het mooi zou zijn.

livingroom

bedroom

hal

Een droomkeuken, echt een wens

Mijn wens was een woonkeuken, en dat is gelukt! Ik zit dan ook graag in de keuken. Vooral zitten, want koken is niet helemaal mijn ding haha. Wij hebben een fitnesskamer, die is nooit ergens te zien want die is totaal niet te stylen. Verder laat ik alles op mijn Instagram account zien!

kitchen

keuken

Ik shop bij verschillende interieur winkels!

Via de VT wonen shop of bij de karwei en kwantum. Online speur ik leuke webshops af. Loods 5 is ook altijd leuk om te neuzen.

slaapkamer

kidsroom

speelhuis

Een goeie tip 

Schaf geen lichte kleur bank aan met kleine kinderen. Die van ons is niet meer zo mooi. Helaas niet tegenop te poetsen. Verder als je een visgraat vloer wil, hou de basis dan licht om rust te creëren. 

wanddecoratie

wood

tv kamer

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Melissa!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Melissa en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @interieur_huisjekant !

6 Reactie's

Geef een reactie