Binnenkijken bij Nicole! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
1450
post-template-default,single,single-post,postid-1450,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Nicole!

Binnenkijken bij Nicole!

Binnenkijken bij Nicole!

Vandaag mogen we binnenkijken bij Nicole! Nicole is 38 jaar jong en werkt in de verzekeringswereld, ook heeft ze haar eigen webwinkel in baby- en kinderspullen. Haar hobby is paardrijden en ze heeft al ruim 20 jaar een eigen paard, ook vindt ze het erg leuk om bezig zijn met interieur en knutselen.
Binnenkijken bij Nicole!

Gezelligheid en warmte

Een paar kernwoorden zijn gezelligheid, warmte en zorg voor spulletjes. In Nicoles huis is het allemaal aanwezig, haar foto’s spreken voor zich! Ik wordt altijd erg vrolijk van haar foto’s en ik denk dat jullie het ook een hele leuke binnenkijken zullen vinden, lezen jullie mee?

Wonen in een hoekwoning

Ik woon in Tilburg samen met Roman en ons dochtertje Billy van 1 jaar oud. Wij wonen in een vrij nieuw huis, het is een hoekwoning en ons huis is 2,5 jaar geleden opgeleverd. Wij wonen in een soort drive-in woning, het huis hebben wij zelf kunnen indelen en laten aanpassen naar al onze wensen. Op de begane grond zit een inpandige garage, de woonkeuken en de tuin. Op de 1e etage zit onze woonkamer met een mini keukentje en het dakterras, daarboven zitten nog 2 slaap-etages met 6 slaapkamers. Er staat bij ons dus altijd een 2 persoons logeerbed klaar om in gebruik genomen te kunnen worden.

Een huis ‘ eigen’  maken is erg belangrijk

Ik hou zelf het meeste van oude, authentieke huizen. Het was voor mij best een stap om de keuze te maken om een nieuwbouwhuis te kopen. Wij hebben het huis nu zo ingericht dat je niet meteen het idee krijgt dat het een nieuwbouw woning is. Echt zo fijn, het huis hebben we naar ons gevoel ingericht en is ‘ eigen’  geworden.

Wij krijgen met regelmaat reacties van mensen dat ze zo hun koffers zouden gaan pakken en in ons huis zouden willen wonen. Daaruit maak ik op dat de sfeer in ons huis niet alleen voor onszelf maar ook voor anderen goed aanvoelt.

Binnenkijken bij Nicole!

Binnenkijken bij Nicole!

Brocante meubels gecombineerd met stoere industriële meubels

Wij hebben verschillende stijlen met elkaar gecombineerd. Oude brocante meubels hebben we gecombineerd met stoerdere industriële meubels, en vormen planten en bloemen een basis in ons interieur. Veel inspiratie haal ik uit de woonbladen, instagram, pinterest, en soms heb ik iets in mijn hoofd zitten wat ik dan zelf ga uitwerken en uitvoeren. Ik vind het ook erg leuk om te wisselen van accessoires als er een ander seizoen aankomt.

De keuken, een fijne plek in huis

De woonkeuken vind ik een gezellige plek. Hier kunnen we samen lekker eten, kletsen, koken maar ook knutselen of studeren doen wij hier veel. Ik wilde graag een grote tafel in de keuken waar wij met de hele familie aan kunnen zitten. Zonder dat er al teveel geschuif nodig is van tafels en stoelen. Onze tafel hebben wij op maat laten maken door een timmerman. Ik wilde graag verschillende stoelen, nu is het een mengelmoes geworden van oude stoelen die ik zelf opgeknapt heb en nieuwe moderne leren stoelen. Ik hou erg van servies daar is ook mijn Instagram naam door ontstaan. Verder vind ik houten spullen erg mooi, dat straalt warmte en sfeer uit.

Binnenkijken bij Nicole! Binnenkijken bij Nicole! keuken inspiratie

Even nog een puntje op de i

Bij oplevering van ons huis bleek er geen plateau achter het toilet te zitten. Ik wist nooit zo goed wat ik met het stuk muur wilde achter het toilet, hier heb ik even over nagedacht. Nu heb ik 2 wandplankjes gekocht die nog opgehangen moeten worden.

Er zijn zoveel toffe interieurwinkels

Als ik toffe interieurwinkels mag noemen dan kies ik hiphuis, brocantedezwaluw, loft8homeinterior, vtwonenshop. In mijn huis heb ik mooie wandhangers deze zijn van, knottingonthewall. Planten en bloemen koop ik meestal bij intratuin. De eettafel in de keuken hebben wij op maat laten maken en ik knap ook zelf met regelmaat een oud meubelstuk op. Ik neem ook soms een kijkje in de kringloopwinkel en karwei heeft tegenwoordig erg veel leuks op interieurgebied.

Binnenkijken bij Nicole!

Mijn laatste aankoop voor in ons huis

Een aantal nieuwe wandplanken van Woood voor in de gang. Ik wil een “groene” wand gaan proberen te maken, tenminste dat is het idee dat in mijn hoofd zit.

Kun je nog een goede tip meegeven, of een advies aan diegene die jouw binnenkijken hebben gelezen?

Probeer van je huis een thuis te maken door het zo in te richten dat jij je goed en prettig in voelt. Trends zijn leuk maar pik er alleen uit wat bij jou en je huis past.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Nicole! Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfotos van Nicole en wil je haar graag volgen? Kijk dan online op haar instagram account @nieks_servies

Meer inspiratie online

Heb je genoten van deze binnenkijker? Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer blogs te lezen? Check dan even deze link 🙂

4 Reactie's
 • Lisa
  Geplaatst op 03:23h, 14 juli Beantwoorden

  where did you find the shelving you used in your kitchen for your green wall?

 • Karin Woonenzostyling
  Geplaatst op 10:14h, 25 februari Beantwoorden

  Leuke binnenkijker.
  Mooie eigen stijl. ❤️

 • Rietha
  Geplaatst op 15:21h, 23 februari Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkijker is dit geworden. Mooi verhaal en leuke foto’s. Altijd mooi om iets meer over het interieur en de persoon te horen😉 En die ene grote kast …. 😍 echt prachtig👌🏼
  Liefs Rietha

 • Sijke
  Geplaatst op 18:45h, 22 februari Beantwoorden

  Heel erg mooi huis met leuke spulletjes! Leuke binnenkijken!
  Groet Sijke

Geef een reactie