Binnenkijken bij Renate! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5214
post-template-default,single,single-post,postid-5214,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Renate!

Binnenkijken bij Renate!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Renate.

Wat leuk dat we mogen binnenkijken in jouw huis,

Hallo, ik ben Renate Paans, 47 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Rijswijk en ben in Voorburg geboren. Ik woon sinds 4 jaar in Noord-Brabant,met mijn lieve man die ik via Tinder (ja het kan echt!) ontmoet heb en waar ik nu 4 maanden getrouwd mee ben, mijn dochter Sanne Sophie van 21 jaar oud, en 4 huisdieren. Hond Thoby, kat & poes Milo en Guusje en konijn Bram. Een gezellige boel. Wij wonen hier nu anderhalf jaar. Ons vorige huis was een nieuwbouw huis en daar kreeg ik de sfeer niet goed in, ik had er niks mee dus keek veel op funda totdat we ons huidige huis zagen en verliefd werden.

renate

Ik hou van tuinieren

Wij wonen sinds 2017 in een twee-onder-een-kap woning van 23 jaar oud, boerderij stijl met luiken aan de ramen. Een heerlijke grote tuin waar ik veel te vinden ben met mooi weer, ik houd van tuinieren en met planten bezig zijn. Het huis is bijzonder door de stijl en heeft veel potentie om verder te verbouwen, we hebben de keuken vergroot door de bijkeuken erbij te betrekken, daardoor hebben we een unieke vorm keuken gecreëerd waar we erg trots op zijn.

woonkamer

bank

Jaren 30 stijl vinden we erg mooi

Alles is vernieuwd, badkamer, keuken en wc. We hebben nog een serre op de planning staan met een lounge chill plek en een houtkachel wat ik erg mis in huis. En we gaan de grote garage nog aanpakken, daar wordt een bijkeuken gerealiseerd met extra bergruimte. Of we hier jaren blijven wonen weten we nog niet want de wens is er wel om een huis met wat meer karakter te kopen, eventueel vrijstaand. Jaren 30 stijl vinden we erg mooi.keuken

kitchen

Onze mix and match 🙂

Onze inrichting is stoer, industrieel en bohemian een mooie mix van kleuren, materialen en veel planten. Ik ben gek op groen en heb daarom ook verschillende tinten groen op de muren, niet te gek maar precies goed. De loungebank daar ben ik echt weg van, de cognac kleur matcht overal goed bij, dat was ook het eerste wat ik kocht in dit huis en van daaruit begon ik alles eromheen te stylen.

slaapkamer

sleep

Inspiratie haal ik uit tijdschriften en Pinterest

Voordat ik Instagram ontdekte haalde ik Inspiratie uit tijdschriften en Pinterest. En nu ook zeker veel van Instagram waar ik 16 maanden geleden mee ben begonnen door een oude buurvrouw van mij.

bathroom

bad

kat

Mijn favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is zeker de keuken en de woonkamer, maar de badkamer ben ik ook weg van en is een heerlijke plek om in bad te vertoeven. Minder favoriet is de zolder daar moet nog het een en ander gebeuren. Altijd een moeilijke plek om te bedenken wat er mee moet gebeuren, het huis is ook nog niet helemaal af en de zolder is meestal het laatste wat je aanpakt.

Wij shoppen graag bij loods 5, trendhopper, en assesoires bij Casa, Leen Bakker, kwantum, boetiekjes en de kringloop. Mijn laatste aankoop is een rieten mand voor aan de muur bij Casa, daar heb ik een hele verzameling van aan de muur hangen in de slaapkamer en woonkamer.

wanddecoratie

collage

Tips om mee te geven? Vooral bij je zelf blijven en de stijl die jij mooi vind uitwerken en realiseren.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Renate!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Renate en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @huisjealtena

13 Reactie's
 • Anica
  Geplaatst op 11:06h, 01 januari Beantwoorden

  Lees het nu pas maar leuk om te lezen!🤗

 • Reina Kok
  Geplaatst op 13:33h, 29 november Beantwoorden

  Wat leuk om ook een keer andere delen van je huis te zien Renate! ThX dat we bij je mochten binnenkijken!
  @jellina wat super leuk dat je andere accounts een podium geeft op jou blog.
  Liefs, Reina

  • Renate paans
   Geplaatst op 12:46h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel lieve Reina, voor je lieve woorden 😘

 • Ingrid seffelaar
  Geplaatst op 15:29h, 26 november Beantwoorden

  😍wat een leuk stuk lieverd
  Trots op jou

  • Renate paans
   Geplaatst op 12:45h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel lieverd van me😍😘

 • Moniq, (spherebymoniq)
  Geplaatst op 15:06h, 26 november Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkijker Renaat!! Je bent een prachtmens met dito feed.
  Het is prachtig in jullie huis 👌

  Liefs Mo

  • Renate paans
   Geplaatst op 12:44h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel lieverd, lief dat je het gelezen hebt, kus

 • Mona Koerts-groenhout
  Geplaatst op 17:37h, 25 november Beantwoorden

  Wat leuk om te lezen en te zien Renate !
  Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is, dat een huis ook fijn aanvoelt als je er woont om het eigen te maken tot een thuis.

  Groetjes Mona.

  • Renate paans
   Geplaatst op 12:44h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel lieverd, wat lief je berichtje 😘

 • Geke
  Geplaatst op 11:56h, 25 november Beantwoorden

  Heel leuk om te lezen👍

  • Renate paans
   Geplaatst op 12:42h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel 😊

 • Erna Smits
  Geplaatst op 11:55h, 25 november Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkijker bij Renate, die ik via insta heb leten kennen en ook persoonlijk heb ontmoet en haar huis al heb mogen bewonderen. We hebben een klik dus het volgende bezoek staat al op de planning.
  Zo’n leuke meid met gevoel voor sfeer in haar huis.
  Liefs Erna

  • Renate Paans
   Geplaatst op 12:43h, 04 december Beantwoorden

   Dankjewel lieve schat😍😘

Geef een reactie