Binnenkijken bij Sun! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4942
post-template-default,single,single-post,postid-4942,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Sun!

Binnenkijken bij Sun!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Sun!

Vandaag mogen wij binnenkijken bij Suncheré! Ze volgt haar hart, het geven van interieuradvies en stylingsadviezen is haar passie! Natuurlijke materialen vormen de basis van haar eigen inrichting, lezen jullie mee ?

Hoi, mijn naam is Suncheré, maar je mag me ook Sun noemen. Ik woon samen met mijn vriend Ton en onze lieve dochter Lou-Lou (van bijna 2) in een jaren 30 woning in Steenbergen. Dit is een klein stadje in Noord-Brabant tussen Breda, Rotterdam en Antwerpen.

sun

Volg je hart

Met mijn 10 jaar ervaring op het gebied van styling ben ik sinds dit jaar echt mijn hart gaan volgen en begonnen met SunStyling.
Met SunStyling bied ik interieuradvies en stylingadvies voor bedrijven en particulieren aan. Daarnaast kun je ook terecht voor kinderkamerstyling en verkoopstyling. Kortom interieurstyling is mijn passie en mijn baan! Het geeft zo een onwijs fijn gevoel als je voor klanten een prettige woon of werkomgeving kunt creëren.

merk

Natuurlijke materialen met een stoer accent

Mijn woonstijl is basic met gebruik van natuurlijke materialen en hier en daar een stoer accent. Dit komt ook terug in het kleurgebruik in huis of eerder gezegd niet veel kleur te bekennen. Omdat mijn hoofd altijd vol ideeën zit is het voor mij belangrijk dat ons huis rust uitstraalt. Dit heb ik gedaan door gebruik te maken van veel witte en natuurlijke kleuren, met donkergrijze en zwarte accenten. Ik ben van mening dat de basis goed moet zijn, dan komt alles beter tot zijn recht.

deur

We hebben al veel dingen opgeknapt in ons huis

Mijn vriend en ik kregen een relatie net nadat hij de grootste verbouwing van deze woning volbracht had. Ondertussen is dit alweer 6 jaar geleden. Mooi gepland zou je misschien denken, maar ondertussen hebben we alles in het huis aangepakt. Van de keuken tot de tuin, van wc tot de buitengevel en met als kers op de taart een witte houten vloer.
Je kunt het dus al raden, de witte vloer is mijn favoriete onderdeel van het huis! Echt een woonwens die uit is gekomen.
En ondanks dat de woonruimte al licht en ruim was, lijkt het nu met de witte vloer 2 keer zo ruim en alles oogt zo lekker fris en licht. Wat ik verder heel mooi aan het huis vind is de open trap in de woonkamer, de plafonds met balken in de slaapkamers en de schuifdeur op de overloop. Al deze items zorgen voor zoveel sfeer in het huis. Echt een huis met karakter.

woonkamer

keuken

koffie

 

Instagram en Pinterest zijn mijn inspiratiebronnen

Instagram en pinterest zijn voor mij toch wel grote inspiratiebronnen, maar ik haal inspiratie echt overal vandaan. Kijk maar eens goed om je heen, je kunt het zien in de natuur, op straat, in films of natuurlijk uit mooie magazines.

tafel

kinderkamer

bed

hallway

Een tip van mij voor jouw 😉

Als ik je een tip mag geven, begin bij de basis. Investeer in goede, tijdloze materialen en producten, zodat je er lang plezier van hebt en alles wat je erbij aanvult goed tot zijn recht zal komen.

tuin

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Sun!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Sun en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @sun.styling

5 Reactie's
 • @Huisjeskijken
  Geplaatst op 22:18h, 01 oktober Beantwoorden

  Heerlijk licht huis! Mooie foto’s en leuk stukje weer. Grappig, ik las zelden blogs, maar vindt ze steeds leuker!
  Natascha

 • Sonia
  Geplaatst op 15:43h, 30 september Beantwoorden

  Mooiiii huis vaan Sun… ik ben fan 😉

 • Erna Smits
  Geplaatst op 14:09h, 30 september Beantwoorden

  Leuke blog Jellina en wat een mooi licht huis mooi dat alles zo samen komt 🌿👌 .
  Fijne dag 😘

Geef een reactie