Bloemen geven sfeer en gezelligheid! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6041
post-template-default,single,single-post,postid-6041,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Bloemen geven sfeer en gezelligheid!

Bloemen geven sfeer en gezelligheid!

Bloemen geven sfeer en gezelligheid!

Zoals jullie weten hou ik heel erg van planten! Mijn huis staat er vol van en op mijn blog heb ik zelfs een kopje PLANTEN INSPIRATIE aangemaakt!  Ik heb wel eens geroepen; ‘Ik hou niet zo van bloemen..’  Maar één dorpje verder dan onze woonplaats zit een hele mooie bloemenzaak en ik dacht; ‘Laat ik daar een kijkje nemen!’  Ik hoopte mijn overtuiging, dat bloemen te kleurrijk zijn en dus te druk overkomen in mijn interieur, te veranderen.. Want veel mensen vinden juist dat bloemen sfeer geven, gezelligheid en prachtig in je interieur staan!
bloem

Kollumerpomp, een prachtige omgeving en rust

Op dus naar Kollumerpomp, waar Talitha haar bloemenzaak, Bloemen en meer runt. Met een warm welkom en een lekker bakje koffie liet ze me haar mooie bloemenzaak zien. Ze woont op een boerderij en heeft aan huis haar eigen bedrijf! Aangezien ik boerderijwoningen te gek vind en altijd benieuwd ben naar het interieur, gaf ze me een rondleiding door haar huis. Net als Jan en ik, verbouwen Talitha en haar vriend hun woning en het is echt prachtig. Het uitzicht van de boerderij is adembenemend en er heerst een heel fijn gevoel van rust!
orange flowers

Een kijkje in Talitha haar bloemenzaak

Even gezellig kletsen nog en daarna namen we een kijkje in haar leuke bloemenzaak! Het lijkt me heerlijk, een eigen bedrijf aan huis. Als je bij Talitha’s huis aankomt, staat er aan de weg al een heel leuk tulpen karretje. Daar kun je voor maar 5 euro een mooi vers bosje tulpen 🌷 kopen. Zo leuk, als je in een dorp woont voelt dat heel vertrouwd.

bloemenzaak

kaart

Talitha's bloemenzaak

boeket maken

kar

Voor alle gelegenheden een mooi boeket bloemen

In haar gezellige zaakje maakt ze een prachtig boeket bloemen voor mij klaar. Ze vertelt ondertussen dat ze voor trouwerijen, begrafenissen, Valentijnsdag, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden de meest speciale en originele bloemstukken maakt. Om zichzelf daarin verder te ontwikkelen, volgt ze nog steeds regelmatig leuke workshops, zo blijft ze haar eigenzinnige bloemschik-kunst vernieuwen!
flowers
bloem
mooi
flowers
bloemenzaak
Talitha bloemen

Mijn boeket bloemen hebben een mooi plekje op tafel gekregen

Ik ging met een fijn en warm gevoel weer naar huis. Talitha heeft onwijs veel plezier in het creëren van de mooiste boeketten, je ziet dat ze vaardig is in wat ze doet, zo mooi om te zien.. Met een prachtige bos bloemen reed ik weer naar huis! Thuis kreeg mijn boeket een prominent plekje op onze tafel. Ik vind de bloemen gezellig, sfeervol en de kleuren die Talitha in mijn boeket heeft geschikt, staan mooi in ons huis! Ik ga zéker vaker bloemen neerzetten! 💐💚
een boeket bloemen op tafel

Iedereen is welkom

Woon je in de buurt? Iedereen is natuurlijk welkom om een kijkje te nemen! En je kan bij Talitha ook een mooi boeket bestellen en laten bezorgen! Bedankt Talitha, dat ik in jouw prachtige bloemenzaak een kijkje mocht nemen!

 

Groet Jellina

 

Talitha Bloemen & Meer
Foijingaweg 63, 9293 LR
Kollumerpomp

1Reactie

Geef een reactie