De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9742
post-template-default,single,single-post,postid-9742,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger, een all-in-one cleaner! 

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger, een all-in-one cleaner! Ik bespaar veel tijd, het is gezonder en een sieraad op mijn vloer!

Het belang van een goede stofzuiger of cleaner. Ons huis is best schoon, tenminste dat vind ik! Ik laat wel eens kleding slingeren op een stoel of de was in de mand laat ik iets te lang liggen voordat ik het opvouw, maar over het algemeen is het altijd netjes en opgeruimd in huis! Maar er is altijd stof, kruimels van broodjes, of slijpsel van potloden en ga zo nog maar even door! De dagelijkse kruimels! Door goed te stofzuigen kunnen we het schoon houden, iedereen doet het maar doen we het vaak genoeg?

 

Belang van een goede stofzuiger

Overal is stof

Wij hebben twee kinderen en een hond. Vaak liggen er kruimel resten of haren van de hond. Als ik mijn huis schoonmaak, lijkt het erop alsof ik het stof alleen verplaatst heb in plaats van het weg te hebben gewerkt. Veel stof in huis is niet alleen erg vervelend, maar kan ook nog eens slecht zijn voor je gezondheid. Wij hebben een pelletkachel en een houtkachel, dat geeft ook veel stof af! In de kleding kast ligt altijd stof van alle kleding die je altijd erin en eruit haalt. En op de slaapkamer, als je het bed open en dicht slaat. Deze stof komt van alle plaids en kussens. En wat dacht je van in de badkamer. Je haren uitkammen, en je kleding aan en uitdoen. Een van de grootste bronnen van stof ben je zelf onder andere door je haren, kleding en huidschilfers, en dit wil je wel schoonmaken!

Belang van een goede stofzuiger

Met een goede stofzuiger is het een feestje

Als je een goed apparaat hebt is schoonmaken gewoon een feestje! Het gaat dan gemakkelijk en dat werkt fijn. Aangezien we ook willen leven in ons huis blijft er altijd stof komen en de kinderen proberen netjes boven hun bord eten maar ook hier vind ik het belangrijker dat ze lekker eten dan dat ze niet knoeien.

Het is wel goed om je huis goed te zuigen, zo zorg je ervoor dat stof minder snel een kans krijgt en je huis langer schoon blijft. Door regelmatig te zuigen zorg je er daarnaast voor dat je minder lang bezig bent per keer. De frequentie hoe vaak je stofzuigt hangt af van het type vloermateriaal in huis en hoe vaak het vuil wordt. Sommige mensen moeten mogelijk vaker stofzuigen dan anderen, afhankelijk van hun levensstijl en je vloeren in huis.

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

De all-in-one cleaner van Hizero

Sinds een paar weken mag ik schoonmaken met de bionische reiniger van Hizero! De ultramoderne Hizero snoerloze, rechtopstaande alles-in-één schoonmaakoplossing voor harde vloeren. Het apparaat veegt, dweilt, droogt en is zelfreinigend. Wat ideaal aan deze cleaner is, is dat vaste stoffen van de vloeistoffen in aparte compartimenten wordt gescheiden. Hizero mengt nooit schoon en vuil water. De verschillende lekdichte bakjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt. Fijn want dan hoef je nooit je handen vuil te maken!

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

Nog meer voordelen

En wat ik ideaal aan deze cleaner vind is dat de zelfreinigende technologie zorgt ervoor dat de polymeerrol schoon blijft terwijl je je vloer veegt, dweilt en droogt. En de Hizero Li-ion oplaadbare batterij is snoerloos voor efficiënter schoonmaken en heeft een werktijd van 60 minuten. Een volledige oplading duurt minder dan 4 uur. Hij maakt weinig geluid en is licht in gewicht! En deze cleaner verschilt ook van traditionele stofzuigers en dweilen omdat het geen stof of allergenen afgeeft. In plaats daarvan worden deze opgevangen in specifieke compartimenten die zijn ingebouwd, wat het een eersteklas keuze maakt voor mensen met een allergie of astma.

De Hizero cleaner, niet zomaar een stofzuiger

Elke dag stofzuigen

Wij wonen in een grote boerderij en hebben verschillende vloeren in ons huis liggen. Houten vloeren, tegels en betonlook vloeren. Stofzuigen doen wij elke dag. Wel de ene dag op de benedenverdieping en de andere dag op de bovenste verdieping. Een andere dag pakken we de hal, badkamers en slaapkamer mee! Ja, we hebben er een dag taak aan en daarom vind ik het fijn om met een goed apparaat te doen!

Liefs Jellina ♥

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blog al gelezen? Relaxen in een schommelstoel! 

1Reactie

Geef een reactie