Deze zomer spring ik een gat in de lucht! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4356
post-template-default,single,single-post,postid-4356,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Deze zomer spring ik een gat in de lucht!

Deze zomer spring ik een gat in de lucht!

Deze zomer spring ik een gat in de lucht!

Ja, ik weet het zeker, mijn zomer kan nu al niet meer stuk! Sinds deze week staat in onze tuin een super mooie trampoline. Aangezien ik zelf altijd geturnd heb en nog steeds een enorme ‘spring in het veld’ kan zijn, kan het niet anders dan dat ik vanaf deze week alleen maar te vinden ben in de tuin!
Advertisement
zomer

Lekker springen totdat je niet meer kan

Wat is er nou nog heerlijker dan de hele dag in je eigen tuin te kunnen springen tot je uitgeput bent, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en dan lekker vroeg in je bedje? Aangezien we al heel veel mooie zonnige dagen hebben gehad is het heel fijn om in de tuin te vertoeven! En voor een 5 jarige, zoals mijn zoon Déjan en ons dochtertje Melin van 3  (en de ouders😉) gaat er bijna niets bóven een lekkere grote trampoline in de achtertuin!

coolblue

melin

tramposprong

trampo

trampoline

zomer

Deze trampoline is veilig en stijlvol

Maar vind als ouder maar eens een trampoline die aan alle eisen voldoet.. Want hij moet natuurlijk als allereerste veilig zijn, maar het oog wil ook wat,  dus hij moet er ook stijlvol uit zien, plus makkelijk in en uit elkaar kunnen èn het liefst flink groot, maar zónder zo veel ruimte in te nemen!!! Uiteraard is het fijn als we er lang van kunnen genieten, duurzaamheid is daarom ook belangrijk..

Een heel eisenpakket dus, maar ik kan een gat in de lucht springend melden dat de zoektocht helemaal geslaagd is!

exit

Een prachtig exemplaar 

In de webshop van Coolblue vond ik dit fantastische exemplaar van Exit! De Exit Elegant Economy in een zwarte kleur. 

Deze trampoline heeft een veiligheidsnet met een afsluitbare deur, dus dan stuiteren de kindjes er niet af. Ook heeft hij veel veren, dat vergroot de draagkracht en bovendien springt het ook soepeler. Ik vind hem er ook mooi uitzien, het zwart is natuurlijk hip en ik verwacht dat het ook minder zal verkleuren of er vies uit gaan zien. Die blauwe of groene trampolines die je veel ziet vind ik er altijd zo snel flets uit zien!

Makkelijk op te zetten, groot en onderhoudsvrij 

Jan en ik hebben hem samen in anderhalf uur in elkaar gezet en dat vond ik voor een eerste keer snel! We worden hier natuurlijk ook handiger in en dat is fijn, want dan kunnen we hem gemakkelijk opbergen in de winter en blijft ie langer mooi!
Omdat de trampoline rechthoekig is ( wel 2.44m x 4.27m!) neemt hij minder plaats in beslag dan een ronde trampoline met een soortgelijk oppervlak, hij kan mooi in een hoek staan.. En tot slot de duurzaamheid; dankzij het gepoedercoate frame dat gegalvaniseerd is, heb je veel minder snel last van roestvorming!

springen

tof

Ik raad je aan meer over deze fijne Exit Elegant Economy te lezen op de website van Coolblue. Ik ben er heel blij mee en verwacht uuuuuuuuren speelplezier! Jullie zullen zowel mij, als mijn kinderen springend voorbij zien komen op filmpjes via mijn Instagram account @jellinadetmar, want onze zomer kan zo niet meer stuk!

Liefs,

Jellina

 

Deze blog is in stand gekomen i.s.m Coolblue.

Tags:
,
1Reactie
  • Deense zomer
    Geplaatst op 16:59h, 12 juni Beantwoorden

    Haha wat een leuke titel! Ik hoopte op een foto van jou op de trampoline 😂!

Geef een reactie