DIY Droogbloemen in een lijst - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6968
post-template-default,single,single-post,postid-6968,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

DIY Droogbloemen in een lijst

DIY Droogbloemen in een lijst

DIY Droogbloemen in een lijst

DIY Droogbloemen in een lijst. Ronde vormen vind je overal terug in ons interieur, het doorbreekt de strakke vormen en maakt het interieur een stuk speelser. Op interieur gebied zijn de ronde vormen ook helemaal hip, maar ronde lijsten zijn nog niet in de winkels te vinden, wat deze ontdekking extra leuk maakt!

DIY Droogbloemen

Hi, mijn naam is Liz. Op mijn instagram account @ons.huisje vind je verschillende zelf bedachte d.i.y. ideeën, waaronder deze DIY, ‘ van klok naar lijst ‘ waar ik wat meer over ga vertellen, lees je mee?

DIY Droogbloemen in een lijst

Wat heb je nodig?

Droogbloemen

Een oude/ goedkope mooie klok

Plakband

DIY Droogbloemen

Haal je klok uit elkaar

Toen ik uurwerk nodig had voor een nieuw ideetje, kocht ik een goedkope klok. Deze klok haalde ik deze vervolgens uit elkaar. Naast het uurwerk, zag ik ook potentie in de klok omlijsting en het glas. Ik wilde deze gaan gebruiken als lijst.

Op het glas rangschikte ik een reeks droogbloemen. Ik plakte de droogbloemen vast met plakband. Het geeft zo’n leuk effect, omdat je het plakband van een afstand niet ziet zitten.

Bloemen uit de natuur

De gedroogde bloemetjes vond ik langs de water- en straat kanten. In de natuur vind je vaak prachtige bloemen, kijk om je heen langs de kant van de weg. Deze droogbloemen liet ik een paar weken, op zijn kop, drogen aan een draadje met haarspeltjes.

DIY droogbloemen

DIY

DIY met droogbloemen

DIY Droogbloemen

Deel je jouw creatie?

Is deze DIY van droogbloemen naar lijst, ook iets voor jou en ga je het ook proberen? Dat vind ik super leuk! Gebruik je de hashtag #vankloknaarlijst op instagram, dan deel ik jouw creatie in mijn (@ons.huisje) story’s 🙂

Liefs, Liz

Wil je meer inspiratie, ben jij ook een creatieveling?  Of wil je andere DIY-ideeën opdoen, check dan eens deze link op mijn website🙂

Geen reactie's

Geef een reactie