Leren plantenhouders, hoe stoer vind jij ze? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
490
post-template-default,single,single-post,postid-490,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Leren plantenhouders, hoe stoer vind jij ze?

Leren plantenhouders, hoe stoer vind jij ze?

DIY: Leren plantenhouders, hoe stoer vind jij ze?

Ik ben gek op leer, zowel in schoenen als in tassen.
Ook leren jassen heb ik voor zowel in de zomer als in de winter, ja van mij mag overal leer op en in zitten.

En nu heb ik leren plantenhouders gemaakt.
Hier laat ik zien wat je ervoor nodig hebt.

– Oud leer, bijvoorbeeld van een oude tas, of een oude bank.
– Schaar
– Meetlint/liniaal
– Touw om het te gaan bevestigen
– En daarna als ze klaar zijn leuke plantjes in een pot

Ideaal toch ook om je planten water te geven, ze kunnen vrij in de omgeving hangen en als je ze water wilt geven haal je alleen het potje er even uit!

Als je ze net zo leuk vind als ik ga ik een setje ervan weggeven.
Leuk als je mij gaat volgen op instagram en onder mijn foto aangeeft dat je mee gaat doen. Repost de foto en tag mij even in de foto zodat ik kan zien dat je meedoet met de WIN actie, gebruik je nog even de hashtag #lerenplantenhoudervanjellina ! (de loting voor deze give-away is al geweest)

Succes!

Geen reactie's

Geef een reactie