Leren plantenhouders - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
490
post-template-default,single,single-post,postid-490,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Leren plantenhouders

Leren plantenhouders

Leren plantenhouders, DIY

Leren plantenhouders, ik ben gek op planten en op leer, zowel in schoenen als in tassen. Ook leren jassen heb ik voor zowel in de zomer als in de winter, ja van mij mag overal leer op en in zitten.

Het voordeel van planten in huis

Ik kan heel veel voordelen opnoemen van veel planten in huis, en jullie? Ze geven een fleurige touch aan je interieur! Planten in huis zien er niet alleen maar mooi uit, ze zijn ook goed voor je, fysiek en emotioneel.

Ze verhogen de luchtvochtigheid en stofdeeltjes nemen af. Luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor een beter luchtklimaat en voor zuurstof. Planten zorgen dus voor een schone lucht en een betere gemoedstoestand. Er zijn planten die nervositeit en stress verminderen. Sterker nog, er zijn zelfs planten die je concentratie verbeteren. En natuurlijk zijn kamerplanten een geweldige decoratie. Een huis waarin bloemen en planten de kamers versieren, straalt veel warmte en gezelligheid.

DIY

En nu heb ik leren plantenhouders gemaakt, in deze DIY laat ik zien wat je ervoor nodig hebt.

– Oud leer, bijvoorbeeld van een oude tas, of een oude bank.
– Schaar
– Meetlint/liniaal
– Touw om het te gaan bevestigen
– En daarna als ze klaar zijn leuke plantjes in een pot

Ideaal toch ook om je planten water te geven, ze kunnen vrij in de omgeving hangen en als je ze water wilt geven haal je alleen het potje er even uit!

Leren plantenhouders

Leren plantenhouders

Leren plantenhouders

Als je ze net zo leuk vind als ik ga ik een setje ervan weggeven.
Leuk als je mij gaat volgen op Instagram en onder mijn foto aangeeft dat je mee gaat doen. Repost de foto en tag mij even in de foto zodat ik kan zien dat je meedoet met de WIN actie, gebruik je nog even de hashtag #lerenplantenhoudervanjellina ! (de loting voor deze give-away is al geweest)

Succes!

Liefs Jellina 

Wil je meer inspirerende DIY lezen, klik op deze link! Of check eens mijn borden op Pinterest @jellinadetmar en ik deel inspirerende foto’s op mijn Instagram account @jellinadetmar.

Geen reactie's

Geef een reactie