Een eigen werkplek, - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3400
post-template-default,single,single-post,postid-3400,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een eigen werkplek,

Een eigen werkplek,

Een werkplek in huis is fijn, iedereen heeft wel een laptop in huis of een computer, of doe jij alles met je telefoon?
Als je geen werkplek hebt staan vaak de computers of laptops op tafel, maar dan staan ze ook vaak in de weg.
Ik vind het wel fijn als je echt een plek in huis hebt waar je bij kunt zitten om te computeren, vaak ligt er papierwerk en andere spullen die je nodig bent bij je werkplek, handig als er dan ook ruimte voor is.

Oude werkbank,

Wij hebben gekozen voor een oude werkbank als bureau, maar ik hou van afwisseling dus heb ook een houten bureau die ik ook gebruik.
Ik moet jullie wel vertellen dat mijn werkplek geen plek is waar ik uren zit. Dus ik heb niet echt rekening gehouden met een goede zithouding. Als fysiotherapeute weet ik dat ik op zo’n toffe oude bureaustoel, of een houten krukje niet de juiste houding heb. Ik heb meer gekozen voor de mooie styling en dat deze plek past bij de rest van onze stijl in onze woonkamer.

  

Zomaar een uurtje werken,

Vaak zit ik er een uurtje te bloggen, of ben ik bezig met fotoboeken maken voor de kinderen, mijn e-mails aan het beantwoorden enz. Maar echt hard werken doe ik er niet, het is geen thuiswerkplek.

Ik heb mijn werkplek gestyled met planten en boeken en zo kan ik er heerlijk zitten. Wist je dat planten een bijdrage leveren aan een goede werkomgeving? Je voelt je een stuk relaxter in een groene omgeving. Met planten om je heen kun je je beter concentreren, je kunt beter nadenken en je kunt meer onthouden. En zo zijn er nog meer voordelen, leuk om daar eens de volgende blog over te schrijven 🙂
Een muziekje op de achtergrond en alle spullen bij een hand en zo heb ik een hele fijne werkplek gecreëerd in huis.

  

En jullie?

Hebben jullie ook een werkplek thuis?
Of zit je liever aan tafel of op de bank?
Laat je het me weten onder deze blogpost ik ben benieuwd 😉

Liefs Jellina .

3 Reactie's
 • Où acheter une suspension industrielle ? | My Blog Deco
  Geplaatst op 08:06h, 04 mei Beantwoorden

  […] 3. Une suspension industrielle dans le bureau par Pinterest4. Des petites suspensions en cuir pour un bureau esprit industriel par Jellina Detmar […]

 • Eric camel
  Geplaatst op 13:43h, 22 februari Beantwoorden

  J’aime beaucoup et aimerais savoir sous vous étiez prête à un projet à paris
  Merci

 • Bouw blogger
  Geplaatst op 10:28h, 20 februari Beantwoorden

  Wauw! Ik ben zelfs gewoon een klein beetje jaloers op jouw werkplek, het ziet er fantastisch uit!

Geef een reactie