Een mooi fotoboek is een fijne herinnering! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3069
post-template-default,single,single-post,postid-3069,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering! Het kan van vakanties zijn, van je trouwerij of van je kinderen. Ik ben altijd heel fanatiek met het bijhouden van fotoboeken en ben echt fan van Albelli. Alle vakantie boeken en kinderen boeken heb ik met dit programma gemaakt. Het werkt snel, functioneel en het resultaat is echt mooier dan je van tevoren had verwacht!

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Bijzondere momenten leg je vast met je camera,

Als je als hobby fotograferen hebt dan kan het niet anders dan dat je dat resultaat graag laat shinen in een mooi fotoboek. Het fotoboek wat ik deze maand heb besteld is het boek van Melin’s ‘ons dochtertje’ tweede levensjaar. Ik fotografeer door de weeks veel leuke momenten, en met een feestdag zoals haar verjaardag of Sinterklaas en Kerst heb ik ook altijd mijn fototoestel bij de hand. Het lijkt me toch zo gaaf om haar later als ze groot is deze boeken te geven die ik nu voor haar maak als een herinnering aan haar kinderjaren.

Platliggende pagina’s is een ‘must’ voor je fotoboek!

Een combinatie van kleur en zwart wit is mogelijk! Ik ben namelijk dol op zwart wit foto’s, en dat ik het fotoboek naar eigen inzicht kan indelen. Voor mij is de mogelijkheid van platliggende bladzijden een must want zo kan je gemakkelijk door je boek heen bladeren en blijft het boek echt heel mooi, hoe vaak je het ook inziet. Ik heb het fotoboek programma gedownload op mijn computer, zo kan ik makkelijk mijn foto’s van mijn PC uploaden gelijk naar het programma toe. Ik zet altijd twee beeldschermen actief op mijn computer dit werkt heel snel en effectief.

TIP Als ik met een boek bezig ben sla ik altijd tussendoor altijd mijn boek op! Dit is een tip want het is toch zo, je besteed er veel tijd aan dus het is zonde als al het werk wat je er aan besteed hebt verloren gaat. In je computer kan je daarna ook zo weer je fotoboek openen en verder gaan met waar je gebleven bent 😉

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Ik maak elk jaar een fotoboek,

Voor ons zoontje Déjan heb ik al 4 fotoboeken van Albelli gemaakt, hij wordt bijna 5 jaar dus het vijfde boek is in de maak! Voor Melin is dit het tweede fotoboek. Melin is in Augustus 2 jaar geworden dus ik ben helemaal bij met haar boeken. Ik heb alle fotoboeken van onze kinderen op dezelfde manier gemaakt. De foto’s zijn altijd per maand bij elkaar gehouden, en foto’s die genomen zijn bij een belangrijke gebeurtenis zitten ook op eigen pagina’s. Leuk om te weten wanneer we in de dierentuin waren, wanneer de vakantie was of een ander bijzonder uitje! Ik hou van de visuele harmonie en alle herinneringen die terugkomen wanneer ik het doorkijk.

Een mooi fotoboek is een fijne herinnering!

Ik ben fan van Albelli,

Albelli is hét merk om je fotoproducten te maken zodat je al die leuke, grappige, mooie en bijzondere momenten kunt delen. En waar je de allermooiste persoonlijke cadeaus kunt maken. Wil jij ook zo’n mooi fotoboek maken? Klik hier als je op hun website wilt gaan kijken!

Heel veel succes,
Liefs Jellina ❤

Vind je dit artikel leuk en wil je een albelli fotoboek bestellen? Ik maak gebruik van affiliate links ( links in deze blog). Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor) dankjewel! 

Geen reactie's

Geef een reactie