Een uniek tapijt in je interieur - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
11244
post-template-default,single,single-post,postid-11244,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een uniek tapijt in je interieur

Een uniek tapijt in je interieur

Een uniek tapijt in je interieur

Perzische tapijten hebben een lange geschiedenis en laten een stukje cultuur zien. Bij het zien van alle prachtige kleuren en patronen heb ik altijd het gevoel even in een ander werelddeel te zijn. De wetenschap dat Tapijtenkelim een passie heeft voor handgemaakte tapijten en duurzaamheid zorgde ervoor dat ik ontzettend benieuwd was naar deze tapijten en kelims.

Een uniek tapijt in je interieur

Door te kiezen voor onze handgemaakte Perzische tapijten bij Tapijtenkelim, draag je actief bij aan het behoud van traditionele ambachten. Bovendien creëer je eerlijke werkgelegenheid voor de ambachtslieden achter deze kunstwerken. Zo help je direct mee aan het verbeteren van de levensomstandigheden en het welzijn van de gemeenschappen die deze tapijten produceren.

Geef sfeer aan je zithoek

Geen zithoek is het hetzelfde en of je nu een grote hoekbank, een tweezitter of juist een paar lossen fauteuils hebt staan, zonder tapijt mis je vaak net iets wat het helemaal afmaakt. Een tapijt zorgt voor de verbinding tussen losse elementen, zorgt voor een geheel en zorgt ervoor dat het sfeervol aanvoelt. Het zorgt niet alleen voor warme voetjes maar ook een warm interieur!

Een uniek tapijt in je interieur

Kies je stijl!

Bij Tapijtenkelim is er voor elke stijl een uniek exemplaar te vinden. Verschillende formaten, vormen en kleuren zorgen ervoor dat je iets vindt wat helemaal bij jullie interieur en stijl past. Heerlijk rondkijken in de showroom van Tapijtenkelim is al een feestje opzich, maar ook online is het erg duidelijk en overzichtelijk. Kies het formaat, de kleuren en de vorm en je ziet gelijk een selectie van de mooiste hand geknoopte tapijten.

Een uniek tapijt

Uniek en onmisbaar

Hoe prachtig je vloer ook is, een fraai vloerkleed is essentieel. Zonder kleed kunnen je meubels soms verloren lijken in een ruimte. Door middel van een vloerkleed creëer je niet alleen verbinding, maar ook harmonie. Twijfel je over de juiste afmetingen die het beste passen bij jouw interieur? Probeer dan bijvoorbeeld door kranten of een stuk stof in verschillende afmetingen op de grond te leggen om te bepalen wat het mooiste effect heeft. Zo ben je zeker van een perfecte match met je inrichting.

Een vloerkleed creëert niet alleen verbinding door zijn formaat, maar ook door zijn kleur. Experimenteer bijvoorbeeld met het matchen van de kleuren in het tapijt met die van de wand, wanddecoratie of kussens op de bank. Deze combinatie zorgt voor een samenhangend geheel, waardoor je interieur gevuld wordt met warmte en een uitnodigende sfeer. Investeer daarom in een prachtig tapijt dat een leven lang meegaat, te vinden bij Tapijtenkelim.

vloerkleed

Een uniek tapijt in je interieur

Kortom, investeer je in een tijdloos tapijt dat niet alleen je interieur verrijkt? Jee draagt ook je steentje bij aan het behoud van traditionele ambachten en eerlijke werkgelegenheid. Ontdek de unieke collectie bij Tapijtenkelim en geef je huis de warmte, verbinding en sfeer die het verdient.

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Liefs Jellina

Meer blogs,

Comfortabel en stijlvol wonen

Top tips voor een warme en uitnodigende halinrichting

De tijdloze elegantie van een betonvloer in ons interieur

Geen reactie's

Geef een reactie