Een wastafel in de slaapkamer - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7708
post-template-default,single,single-post,postid-7708,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een wastafel in de slaapkamer

Een wastafel in de slaapkamer

Een wastafel in de slaapkamer

Een wastafel in de slaapkamer leek mij altijd super handig voor mijn ochtend- en avondritueel: Zo heb ik altijd een wastafel in de buurt voor het make-uppen, tandenpoetsen en als ik mijn haar wil checken voordat ik de deur uitga. Mooi en praktisch in één dus!

wastafel in de slaapkamer

Stoere styling

In onze slaapkamer zit een stoere betonnen muur. Bij deze muur wil ik heel graag een nieuwe ruimte stylen voor een wastafel waarbij ik mijn spullen kwijt kan voor mijn haren en make-up. En niet te vergeten: een spiegel zodat ik alles goed kan zien. Het stukje waar eerst helemaal niks was, heb ik inmiddels omgetoverd tot een stoere plek waar ik zowel in de ochtend als avond veel gebruik van kan maken! Fijn, praktisch en ook nog eens een toffe uitstraling.

blog een wastafel in de slaapkamer

Een wastafel in de slaapkamer

Ook graag een wastafel in de slaapkamer? Check allereerst of er een aansluiting op de waterleiding aanwezig is. De eyecatcher en het uitgangspunt om de ruimte in te richten, is de mat zwarte wastafel kraan van hansgrohe. De Talis E 110 kraan van hansgrohe heeft een modern design en geeft een stoere look. Ook matcht de mat zwarte kleur met andere accessoires in de kamer. Mat zwart past het mooist bij de stijl van mijn slaapkamer, maar Brushed Black Chrome, Brushed Bronze en mat wit zijn ook prachtige kleuren om karakter te geven aan je interieur. Het tijdloze design van de kraan in combinatie met de kleur zwart geeft onze nieuwe ruimte een persoonlijke en sfeervolle uitstraling! 

kraan

Tegen de stoere betonnen muur heb ik een oude werkbank gezet. De werkbank gebruik ik als mijn wastafel. Dit stoere item past heel goed bij de zwarte kraan, de zwarte spiegel en de andere accessoires. Ik hoef er niet veel spullen in kwijt omdat ik het niet zal gebruiken als ‘kast’ of opberg ruimte. Om het af te stylen, leg ik mijn handdoeken en sieraden in het zicht (handig en mooi!)

Een wastafel in de slaapkamer

een wastafel in de slaapkamer blog

Energie en water besparend

De wastafelkraan Talis E 110 heeft een modern design waar een wereld aan innovaties achter schuilgaat. Dankzij het slimme EcoSmart concept verbruik ik bijvoorbeeld nu tot 60% minder water dan gebruikelijke producten. Zo ga ik bewuster om met water zonder dat ik inlever op kwaliteit! Wat ik vooral belangrijk vind in deze tijd van het jaar is dat een lager verbruik van warm water tot een dalende energiebehoefte leidt. Dat betekent: minder koolstofdioxide-uitstoot en lagere kosten. Gelukkig zijn alle hansgrohe wastafelkranen uitgerust met de EcoSmart functie. Bovendien bespaar ik ook waardevolle energie omdat de Talis E kraan over CoolStart beschikt. De kraan levert dan in het begin alleen koud water. Warm water gaat dan pas stromen als ik de hendel naar links draai. Super fijn dat je water dus alleen gebruikt als je het echt nodig hebt!

Naast deze innovaties om water te besparen, vind ik de AirPower functie ook een groot pluspunt. hierdoor wordt water met lucht gemengd en heb ik een verrijkte straal met vollere, lichtere druppels. Door al deze behulpzame functies gaat alles aan de wastafel een heel stuk zuiniger en heb ik mijn slaapkamer duurzamer ingericht. En dat is goed voor mijn portemonnee en het milieu! 

coolstart

hansgrohe kraan

Plezier en functionaliteit komen samen

Al met al ben ik ervan overtuigd dat we in onze slaapkamer lang plezier gaan hebben van onze nieuwe wastafelkraan van hansgrohe. Vooral heel blij met wat het ons oplevert: minder water- en energie gebruik en een sfeervol gevoel in de slaapkamer!

Liefs Jellina

Deze blog is geschreven in samenwerking met hansgrohe.

 

Op zoek naar meer inspiratie blogs? Via de link vind je nog meer inspiratie!

2 Reactie's
  • Mathilda Wittebol
    Geplaatst op 09:49h, 12 november Beantwoorden

    Leuk gedaan.

  • Marco
    Geplaatst op 16:37h, 06 november Beantwoorden

    Erg mooi, helemaal onze stijl ook 🤪

Geef een reactie