Even je interieur in een handomdraai veranderen! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4233
post-template-default,single,single-post,postid-4233,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Even je interieur in een handomdraai veranderen!

Even je interieur in een handomdraai veranderen!

Hallo lieve volgers!

Soms heb ik zin om zonder heel veel gedoe, een ruimte even een compleet andere look te geven.. Dat kun je op verschillende manieren doen, wat vaak wordt aangeraden is om dan te wisselen van accessoires, zoals beeldjes, schilderijen, kaarsen, plaids, kussentjes etc..

vloerkleed

Maar dat kan eerlijk gezegd best óók nog wel een hele klus zijn! Helemaal als je je accessoires met heel veel zorg uitgezocht hebt en ze veel voor je betekenen, omdat je bijvoorbeeld een plaid vond in Thailand, een beeldje in Italië, of een doos perfecte kaarsen kreeg van je beste vriend..

Maar je kunt ook je hele interieur in een handomdraai veranderen, met het omwisselen van slechts één item en dát wil ik jullie hier laten zien!

Check out mijn ‘effortless-make-over’ met een vloerkleed, online besteld bij Volero.nl van hun huiscollectie :FRAAI en is nergens anders te koop.

woonkamer

bank

livingroom

wonen

Bij Volero hebben ze enorm veel keuze in vloerkleden en je kunt heel handig zoeken in hun assortiment op kleur, merk, materiaal, vorm etc! Klik hier voor de link 🙂

Ik koos voor het Patchwork Vloerkleed – Estate, Blauw groen.. Het is een vloerkleed bestaande uit verschillende vakken met diverse tijdloze blauw/groene tinten. De ontwerpers hebben dit vloerkleed ontworpen op basis van authentieke Perzische tapijten, maar dan in een nieuwe jasje gestoken. Dit zorgt ervoor dat dit vloerkleed origineel en vertrouwd oogt.. De kwaliteit van dit vloerkleed doet evenmin onder voor een Perzisch tapijt!

flatlay

Bij het kiezen van dit kleed heb ik er verder rekening mee gehouden dat het natuurlijk wel flink verschilde van wat ik al had liggen, anders viel de verandering niet op..

mijn woonkamer

Ik vind het het een geslaagde ‘effortless-make-over’ Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Liefs Jellina

 

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Volero.

1Reactie
 • Remy
  Geplaatst op 23:51h, 26 februari Beantwoorden

  Hallo Jellina,

  Ik vind je bank geweldig! Kun je mij vertellen waar die vandaan komt?

  Groetjes,
  Remy

Geef een reactie