Favoriete plekje thuis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
2596
post-template-default,single,single-post,postid-2596,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Favoriete plekje thuis

Favoriete plekje thuis

Favoriete plekje thuis

Favoriete plekje thuis. Heb jij wel eens de vraag gehad, wat is jouw favoriete plek in huis? Wij namelijk wel, op Instagram of als er vrienden of zelfs onbekenden in ons huis binnen stappen dan zijn ze altijd benieuwd; waar zit je nou het liefst? Of welke plek in je huis voelt voor jou het prettigst? Vandaar dat het ons leuk lijkt om dit met jullie te delen!

Favoriete plekje thuis

Wij “Lucienne en Jellina” nemen jullie graag mee naar ons favoriete hoekje in huis!

 Rust momentjes

Als we het hebben over een favoriete plekje in huis dan is voor mij de keuze snel gemaakt. Dit is hét hoekje waar ik tot rust kom, waar ik ‘s ochtends het liefst de dag begin, maar hem ook erg graag eindig. Op de één of andere manier kom ik hier tot rust en daar heb ik dan weinig voor nodig.

Mijn telefoon, tijdschriften en een kopje thee maken al een hoop goed om even nergens anders aan hoeven te denken.
Heerlijk om zo inspiratie op te doen, genieten van jullie plaatjes en even dat ene momentje voor mij zelf waar ik zo van geniet.
En ook al vind ik het heerlijk om te veranderen in huis, dit hoekje blijft toch vrijwel hetzelfde (oké op de stoel na dan, die wisselt eens in de zoveel maanden). Verder vind ik dat een andere poster of een bos bloemen hier al wonderen doet.
En ik geef het graag toe dat het best fijn is om een hoekje te hebben waar je snel tevreden over bent en dus niet te veel over na hoeft te denken 😉

Lucienne IG @luciennematsinger

Favoriete plekje thuis Favoriete plekje thuis Favoriete plekje thuis

Familiemomentjes

Als ik na het werk thuis kom hebben wij gelijk in de keuken het familiemomentje. Jan heeft meestal het eten al klaar en dan kom ik rond kwart voor 6 in huis na het werk. De kids stormen op mij af en roepen dan ‘ ik heb je gemist mem’. Dat is toch wel heerlijk thuis komen. Dit is echt mijn favorietje momentje van de dag! Dat ze onwijs blij zijn als ik thuis kom. Daarna gaan we al snel aan tafel zitten en gaan we eten.

De keuken is op dat moment wel mijn plek waar ik geniet, even de rust opzoeken na een drukke dag op het werk, en het gezinsmomentje! Déjan verteld dan vrolijk hoe het op school wast en Jan en ik kletsen over hoe de dag was. Melin brabbelt lekker en gezamenlijk genieten we van het eten! De keuken is bij ons ook in het weekend de plek waar we veel vertoeven. Zeker dus met eten maar ook kunnen we daar met de kinderen heerlijk knutselen, kleuren en koffie drinken.

  

Wil je jouw ‘ favo’ plek ook met ons delen?

Vandaag delen wij ons ‘favo’ hoekje met jullie, en natuurlijk zijn wij ook wel benieuwd naar jullie favoriete plek, leuk als je deze na het lezen van onze blog met ons wilt delen ☺

Liefs,
Jellina & Lucienne

Wil je meer inspirerende DIY lezen, klik op deze link! Of check eens mijn borden op Pinterest @jellinadetmar. Via deze link kun je ook nog een kijkje nemen op Lucienne haar BLOG 😉

7 Reactie's
 • Een passie voor interieur en mode in hartje leerdam
  Geplaatst op 09:45h, 24 mei Beantwoorden

  […] Favoriet plekje thuis […]

 • Merel
  Geplaatst op 14:49h, 03 september Beantwoorden

  Hoi Jellina,

  Wat een leuke en inspirerende foto’s! Mijn favoriete plekje in huis is de oosterse hoek die ik heb ingericht met een kleurrijke poef, oosterse hanglamp en een opvallend vloerkleed. Lekker druk maar ieder zijn smaak toch?

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:23h, 20 september Beantwoorden

   HI Merel,
   Super leuk juist, zo fijn dat je je eigen plek hebt gecreëerd !
   Leuk dat je onze blog gelezen hebt,
   Liefs Jellina

 • Wendy
  Geplaatst op 19:51h, 16 augustus Beantwoorden

  Heel leuk meiden! Favo plek voor lezen kletsen eten altijd de beste! 🖤 liefs Wendy

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:24h, 23 augustus Beantwoorden

   HI Wendy,
   Tof dat je ons FAVO plekje blog gelezen hebt!
   Super leuk, en idd gezellig koffie, een wijntje en een boek, heerlijk toch 🙂

   Liefs Jellina

 • Kimberley - Homefreak.nl
  Geplaatst op 07:21h, 16 augustus Beantwoorden

  Beide hele mooie plekjes en vooral het waarom erachter is leuk om te lezen. Ik denk dat bij mij binnenkort de slaapkamer mijn favoriete plekje is als de kastenwand en tv wand klaar is. Nu is hij eigenlijk al het favoriete plekje want aangezien Jim veel werkt zijn de dagen die we samen met zen allen wakker worden extra dierbaar. De kindjes die bovenop ons klimmen waardoor we direct wakker zijn… hihi geweldig! Leek geschreven meiden!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:25h, 23 augustus Beantwoorden

   Hi Kimberley,
   Super leuk dat je onze blog gelezen hebt!
   EN leuk dat je je FAVO plekje met ons wilt delen, dankjewel !
   En idd dat is toch zo’n fijn moment van de dag, die herken ik helemaal!

   Liefs Jellina

Geef een reactie