Genieten van de zon, onder een parasol! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4441
post-template-default,single,single-post,postid-4441,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Genieten van de zon, onder een parasol!

Genieten van de zon, onder een parasol!

Genieten van de zon, onder een parasol!

Hallo allemaal, vanuit een superzonnig Kollum!
Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer, of zijn jullie al gesmolten?
Nou wij genieten gelukkig alleen maar heel erg en zijn superblij dat we op tijd een hele fijne oplossing hebben gevonden om lekker veel schaduw te creëren! De Solero Fratello! Als een echte grote stoere broer (fratelllo betekend broer in het Italiaans) beschermt onze nieuwe parasol ons als het zonnetje te sterk wordt en we even verkoeling zoeken..

blog

De parasol draait om zijn eigen as en is kantelbaar

Wat maakt deze ‘Solero Fratello’ parasol nou zo bijzonder dat we déze uitgekozen hebben?
Nou dat heeft verschillende redenen, maar laten we beginnen met de afmeting: deze parasol is echt buiten gewoon groot, wel 3m bij 3m, maar toch zó elegant ontworpen dat ie niet lomp is! Doordat de voet niet in het midden zit, kun je hem ook overal kwijt, je hoeft geen rekening te houden met een lelijk paal waar je altijd omheen moet lopen of tegenaan kijkt en je kunt je set er gewoon onder zetten zoals jij wil..

De voet is ook te verankeren in de grond en 360 graden te draaien om zijn eigen as, en het doek is kantelbaar! Zo kun je de zon volgen en altijd schaduw creëeren waar jij het wil! Je zou misschien denken dat dat zwaar is omdat hij zo groot is, maar niets is minder waar, het is echt eenvoudig en licht om hem te bedienen, zo sta je niet in de hitte te hannesen, maar heb je in een handomdraai je gewenste hitteplan geregeld 😅

Kijk even naar het filmpje dat zij op hun website hebben staan, dan zie je hoe gemakkelijk het is!

Het ventilatiegat voor windventilatie en de hitte blijft niet hangen

Wat ook fijn is, er zit een mooi afgewerkt gat in de kap voor windventilatie. dit zorgt er voor dat de kap niet weg waait bij een zuchtje wind, maar vooral als het zo smoorheet is, blijft de hitte niet onder de kap hangen, maar kan het door het ventilatiegat ontsnappen!

garden

solero

zomer

Je kunt, zoals wij ook deden, zelfs verlichting kiezen die je aan de parasol kunt bevestigen, sfeervol en handig!

gardeninspo

Verder is de parasol in 4 smaakvolle kleuren beschikbaar, wij kozen voor de stoere zwart kleur, zijn jullie ook zo enthousiast over deze tuin-aanwinst?

Geniet van het weertje liever volgers en je weet het hè, goed smeren als je niet onder een parasol zit!🌞

tuinsetting

Liefs Jellina

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Solero.

2 Reactie's
  • Maarten
    Geplaatst op 13:16h, 10 juli Beantwoorden

    Super gaaf en ik denk dat je daar heerlijk van het zonnetje kan genieten ! Heb zelf ook een vast moment in de week om gewoon lekker te chillaxen! Vaak kijk ik dan eerst even op https://www.kimbino.nl/emte/ om wat lekkers en goedkoops te vinden en kopen, dan nodig ik wat vrienden uit en heerlijk genieten maar! Misschien leuk voor jullie?

  • Danique
    Geplaatst op 09:45h, 25 juni Beantwoorden

    Wat een gaaf ding! Ga meteen kijken. Wat voor een kleed heb je op de grond liggen? Laat je deze altijd buiten liggen of savonds naar binnen?

Geef een reactie