Geometrische vormen en dieren zijn een echte 'eye' catcher in ieders interieur! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3707
post-template-default,single,single-post,postid-3707,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Geometrische vormen en dieren zijn een echte ‘eye’ catcher in ieders interieur!

Geometrische vormen en dieren zijn een echte ‘eye’ catcher in ieders interieur!

Hallo lieve volgers!

Ben jij ook zo’n dierenvriend? Wij hebben thuis reptielen, twee slangen en een baardagaam. Vooral mijn man is gek van reptielen en mijn zoontje is ook al helemaal gek van dieren. Ook pony’s, kippen, en konijnen zijn erg geliefd, die zoeken we elke week op in het hertenkamp. Wij wonen wel in een boerderij maar voor zoveel dieren is nu te weinig tijd door de grote verbouwing waar we actief mee bezig zijn.

slaapkamer

Geef je interieur de finishing touch

Al een paar keer heb ik jullie voorgesteld aan Fabrykdesign. Ik heb een hele leuke samenwerking met hen, zij ook zijn één van de bedrijven die mij items hebben toegestuurd, voor in de goodiebags die ik weg geven mocht op mijn 100k feestje!
Ze hebben superleuke spulletjes in hun webshop, om je interieur de finishing touch te geven.

Vandaag wil ik deze toffe, strakke, stijlvolle decoraties bij jullie onder de aandacht brengen. Eenvoudige lijnen zonder poespas doen het goed in ieder interieur en kunnen eigenlijk altijd wel toegevoegd worden, zonder dat het er druk uit ziet.. De items zijn te vinden in de webshop van Fabrykdesign onder het kopje: ‘Geometrische vormen‘.haring vis

Geometrische vormen en dieren

Geometrische vormen en dieren zijn een echte eye catcher in jouw interieur, bovendien kun je ze in elke ruimte ophangen. Ze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, waardoor voor elke muur wel een passend exemplaar te vinden is. Deze geometrische dieren en vormen zijn gemaakt van Russisch berkenhout en worden uit één stuk gefreesd. Dit is dan ook de kleur waarin ze standaard worden geleverd. Wil je graag een andere kleur? Je kunt kiezen uit wel 24 verschillende kleuren, dus de perfecte kleur voor jouw interieur zit er altijd bij!

De haring

Ik heb zelf gekozen voor ‘de Haring’
Ik vind hem prachtig, hij is zo gedetailleerd en fijn, maar doordat hij alleen uit lijnen bestaat, zonder schaduw of kleurnuances, oogt hij toch stoer en strak.. Deze ‘Hollandse nieuwe’ hangt bij ons in de keuken. Daar vind ik het wel een stijlvol & passend item, bij de functie van de ruimte. Hij komt hier helemaal tot zijn recht, vind je ook niet?

vis haring

de haring

De kolibrie

De kolibrie vind ik óók een van de mooiste in de webshop.. Dit vogeltje mag door het hele huis heen vliegen wat ons betreft! Buiten dat het gewoon een heel sierlijk ogend plaatje is, heeft dit diertje ook een aantal heel bijzondere eigenschappen, zo kan ie ‘stilstaand’ in de lucht blijven hangen, als enige achteruit vliegen en rechtop -op en neer vliegen: de kolibrie wordt ook wel ‘de helikopter’ onder de vogels genoemd, leuk hè?

slaapkamer

vogel

kolibrie

Blijft lastig om te kiezen, ze zijn allemaal zo leuk! ln welke ruimte zou jij er graag een hangen?

Liefs,
Jellina

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Fabrykdesign.

4 Reactie's
 • Deense zomer
  Geplaatst op 12:48h, 08 mei Beantwoorden

  Leuk Jellina. Ik ben nog onwijs blij met mijn giraffe! Xx

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 17:01h, 12 mei Beantwoorden

   Hi Linda, ja die is ook zo mooi!
   Dankjewel voor het lezen van mijn blog,
   Liefs Jellina

 • Carla
  Geplaatst op 23:40h, 06 mei Beantwoorden

  Zooo tof he , leuke blog Jellina !
  vind de haring ook echt gaaf voor de keuken ben flieft op de mooie vormgeving !

  Groetjes Carla

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 17:02h, 12 mei Beantwoorden

   Hi Carla,
   Dankjewel voor het lezen van mijn blog!
   Ja idd de vormgeving is echt heel bijzonder!
   Liefs Jellina

Geef een reactie