Het ideale lounge meubel voor in de tuin - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6818
post-template-default,single,single-post,postid-6818,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het ideale lounge meubel voor in de tuin

Het ideale lounge meubel voor in de tuin

Het ideale lounge meubel voor in de tuin

Ben jij op zoek naar het ideale lounge meubel voor in je tuin? Onze tuin heeft de afgelopen maanden een enorme make-over gekregen. We hebben een prachtige combinatie van hout, heel veel planten en fijne hoekjes om te zitten gemaakt. Na het harde werken in de tuin kunnen we nu helemaal bijkomen op onze Flying Dishman van Weltevree, het ideale lounge meubel in onze tuin.

lounge in de tuin

Sterk rond design

De Flying Dishman heeft een rond en bovendien heel sterk design.Het grootste gedeelte wordt gemaakt van gerecycled plastic en dat is niet alleen duurzaam, maar ook erg milieuvriendelijk.Dat vind ik zelf wel echt een pluspunt! Ook is het tuinmeubel weerbestendig dus je hoeft hem niet bij elke regenbui weer naar binnen te slepen. Je kunt er met twee tot drie mensen languit op liggen en er kunnen tot wel zes mensen op zitten. Kortom, het ideale gezinsmeubel!

lounge

Gezellig bij het vuur!

De warme zomeravonden komen er weer aan!Wij nodigen graag vrienden uit, zetten een vuurtje aan en we kunnen de hele avond loungen met een hapje en drankje.Door de heerlijke kussens kun je op verschillende manieren zitten en ook als je met de zon mee wil draaien hoef je dus niet het hele meubel te draaien, maar draai je een paar kussens.

het ideale loungemeubel voor in de tuin

ideale loungemeubel

loungemeubel voor in de tuin

De naam Flying Dishman.

De naam Flying Dishman verwijst naar de legende van de vliegende Hollander die moest blijven zeilen en het schip niet kon verlaten, wat lijkt op het leven van zowel de moderne man als de vrouw. Druk, in beweging en we pauzeren veel te weinig. Hoe fijn is het dan om na een drukke dag thuis te komen en ´s avonds lekker te relaxen op dit prachtige lounge island. Ik zie mijzelf hier wel een heleboel avonden tot in de late uurtjes op zitten. Gezellig kletsen met een vriendin, wijntje erbij en mocht het wat frisser worden een vuurtje aan. Ook voor de kinderen is het een erg leuke loungebank. Samen picknicken of een spelletje doen, het kan allemaal op de Flying Dishman!

loungeset

loungemeubel voor in de tuin

flyingdishman

Liefs Jellina ♥

Deze blog is geschreven i.s.m Weltevree! Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

1Reactie
  • Stefania Schintu
    Geplaatst op 15:19h, 07 juli Beantwoorden

    Echt heel gaaf, ik kan niet wachten tot ik los mag gaan in de tuin 😍
    Ik zet hem op mijn lijstje! X

Geef een reactie