Hoekwoning inspiratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6309
post-template-default,single,single-post,postid-6309,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hoekwoning inspiratie

Hoekwoning inspiratie

Hoekwoning inspiratie in het huis van Debby!

Vandaag mogen we hoekwoning inspiratie opdoen in het huis van Debby! Lees je mee?

Hoekwoning inspiratie debby

Wonen in een nieuwbouwwijk met veel groen

Ik ben Debby 27 jaar werk in de horeca. Ik heb als grootste hobby reizen en interieur. Samen met mijn vriend Martijn woon ik in Assen. Dankzij een lieve collega ben ik mijn interieur account @mijnstijlwonen begonnen. Dit is dan ook zeker een grote passie geworden. Wij wonen in een hoekwoning, middenin een nieuwbouw wijk met veel groen. Aan de rand van het centrum. Wat wel leuk is om te weten van ons rijtje, dat het nagebouwd is als boerderij.  Dus eigenlijk wonen wij achterin de schuur als je het hele blok bekijkt. Wat ik zelf ook bijzonder vind, is dat de architect van de wijk her en der dezelfde woningen terug laat komen. Maar van ons rijtje maar één is, dat maakt het toch uniek.

hoekwoning inspiratie van de woonkamer

Ons huis heeft een bijzondere ontwerp

Ons huis is bijzonder omdat het ontwerp van de architect uniek is. Dat ons blokje een boerderij is vind ik heel mooi! Ondanks dat de hele wijk nieuw is krijg je toch dat landelijke gevoel. Ook vind ik het heel fijn dat ons huis heel vrij is aan voorkant. Er zit een grote groenstrook, aan de zijkant een parkeerplaats met een lange brede rij bomen. Achter ons huis sluiten alleen tuinen aan waardoor het geheel heel vrij en natuurlijk is.

hoekwoning inspiratie keuken

hoekwoning inspiratie woonkamer

Hoekwoning inspiratie

Mijn woonstijl is denk ik toch wel het meest industrieel/modern. En toch gaat mijn hart ook nog altijd sneller kloppen van de bohemian style, maar dan wel volledig zonder kleur. Hoekwoning inspiratie doe ik op via verschillende bronnen. Pinterest, Instagram maar ook uit woon tijdschriften en via tv-programma’s. Ik kan uren rond speuren op het web, alleen of het nou zo goed voor me is?! Ik word er altijd zo hebberig van en krijg veel te veel nieuwe ideeën. Vaak bij de kwantum koop ik mijn interieur spullen, die winkel staat wel echt op nummer 1 bi mij. Maar ook de Xenos, Leenbakker en Ikea zijn echt favoriete winkels. Ik moet eerlijk toegeven dat ik bij deze winkels nooit de deur uit kan lopen zonder iets te kopen. 

hoekwoning inspiratie wonen

Mijn favoriete plek in je huis

Dat is toch wel echt de slaapkamer. Het klinkt waarschijnlijk heel gek als iemand dat als favoriete plek noemt. Maar in ons slaapkamer is het heel knus en intiem door de twee zwarte muren in een niet al te grote slaapkamer. Mensen zijn vaak bang dat dit het heel klein en donker maakt, maar door ons grote ramen is dit juist totaal niet zo. In ons slaapkamer vind je veel elementen terug van ons reizen of dingen die ermee te maken hebben, en dat maakt het voor mij extra speciaal. 

hoekwoning inspiratie woonkamers

hoekwoning inspiratie slaapkamer

De badkamer vind ik moeilijk om te stylen

De badkamer vind ik hier wel echt een dingetje. Onze badkamer hebben we ‘standaard’ gelaten met het idee om dat later aan te pakken als we er wonen. Maar als ik er nu aan denk dat met wat ik in gedachten heb die hele badkamer eruit gesloopt moet worden (terwijl die anderhalf jaar oud is) dat mij echt tegenhoud. Misschien in de toekomst alleen wat kleine aanpassingen waardoor niet alles eruit gesloopt hoeft te worden en het daardoor al een hele andere badkamer lijkt.

hoekwoning inspiratie

De laatste aanschaf was een nieuwe poster met lijst

Een nieuwe poster met lijst, die zijn allebei nog onderweg. De poster heb ik zelf ontworpen voor op de slaapkamer met tot nu toe alle landen waar mijn vriend en ik samen geweest zijn. Wat wel grappig is om erbij te vertellen dat ik eerst tientallen pogingen heb gedaan om dit mooi op een houten plaat te schrijven, maar het totaal niet zo uitpakte als ik in gedachten had. Dus na al die frustrerende pogingen heb ik besloten om het op een poster af te drukken. Eind goed al goed.

hoekwoning inspiratie hal

hoekwoning inspiraties

Een goeie tip van mij 😉

Ja zeker, koop niet altijd gelijk nieuwe producten maar kijk is naar wat je nog hebt en wat je daar mee kan. Ik heb bijvoorbeeld ook een periode gehad waarin ik kleur gebruikte in mijn interieur. Daarna ben ik geswitcht naar zwart heb ik veel van mijn gekleurde items gespoten of geverfd waardoor ik niet alles nieuw heb moeten kopen. Echt een ideale budget tip natuurlijk. En als tweede tip; doe echt wat voor jezelf goed voelt! laat je niet beïnvloeden wat anderen over jou style te zeggen hebben. Vaak krijg ik de opmerking zwart is straks helemaal niet meer hip, ja so be it, vind dit mooi en of het nu mode is of niet dit voelt voor mij goed. Ik zie het zelfs als een voordeel! Want stel dat het straks helemaal niet meer “hip” is wordt het alleen maar goedkoper om eventuele nieuwe spullen aan te schaffen in het zwart. Dus als dikke tip!!!! Doe wat jou gelukkig maakt. 

hoekwoning inspiratie planten

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Debby! We hebben heel veel interieur inspiratie opgedaan 🙂

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieur inspiratie en foto’s van Debby en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @mijnstijlwonen  

Heb je genoten van deze hoekwoning inspiratie? Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer binnenkijkers te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

2 Reactie's
 • Renate paans
  Geplaatst op 11:09h, 18 april Beantwoorden

  Heel mooi weer Jellina

  Heel erg mooi Debby, en super leuk om te lezen, see you on insta meid❤️

 • Erna Smits
  Geplaatst op 15:07h, 17 april Beantwoorden

  Leuke binnenkijker, Jellina en ik volg Debbie al op insta leuke meid met mooi huis.
  Fijne dag 😘 Erna

Geef een reactie