Inspiratie voor de kinderkamer - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9192
post-template-default,single,single-post,postid-9192,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Inspiratie voor de kinderkamer

Inspiratie voor de kinderkamer

Inspiratie voor de kinderkamer

Inspiratie voor de kinderkamer! Vandaag mogen we binnenkijken in de kinderkamer van Carice. Cheryl heeft een prachtige kinderkamer gemaakt en deelt dit met ons, lees je mee?

Inspiratie voor de kinderkamer

Cheryl heeft een blog bomvol inspiratie voor vrouwen/moeders

Hi, ik ben Cheryl, 32 jaar oud en woon net als Jellina in het gezellige Friese dorp Kollum. Hier woon ik samen met mijn man en twee kinderen. In het dagelijks leven werk ik bij een woningcorporatie én run in mijn eigen mama- en lifestyleblog Ps. Cheryl. Een blog bomvol (styling) inspiratie voor vrouwen/moeders. Van binnenkijkers in kinderkamers tot de leukste musthaves en DIY’s. 

interieur

Woonstijl

Ik houd toch wel van een ietsiepietsie kleur in ons interieur, maar met een rustige basis. De kleuren die je in ons interieur tegenkomt zijn vooral zachte pasteltinten. Lekker rommelen in huis en bezig zijn met styling, vind ik heerlijk. Weliswaar, de kinderkamers zijn toch mijn favoriete plekjes in huis. Ik vind het heel leuk om een fijn plekje voor de kinderen te maken. De slaapkamer van onze dochter Carice vind ik heel mooi geworden, dus ik laat graag haar kamertje aan jullie zien.

Inspiratie voor de kinderkamer

kinderkamer

De kinderkamer 

Nog niet zo heel lang geleden hebben we de slaapkamer van Carice veranderd van ‘babykamer’ naar echt meisjeskamertje. Al vanaf het eerst moment dat ik nadacht over de styling en inrichting van haar nieuwe kamertje, wist ik wat ik wilde. Een meisjeskamer maken zonder dat het té (roze) is. Je ziet in haar kamer ook goed de stijl van ons hele interieur terug. Eén muur heeft een behang met een (zacht) roze aquarelprint, waar ik trouwens echt verliefd op ben, terwijl de rest van de muren wit zijn. Daarnaast ben ik een liefhebber van natuurlijke materialen zoals hout en rotan, wat je ook in dit kamertje terug ziet.

Inspiratie voor de kinderkamer

Inspiratie voor de kinderkamer

interieur inspiratie

Favoriete woonmerken

De merken die ik heel mooi vind bij onze woonstijl en die je dus ook wel hier tegenkomt zijn items van OYOY en Ferm Living. Ik shop ook graag bij grotere ketens zoals Zara Home, Xenos of Søstrene Grene.  

Mijn inspiratie

I love Instagram, urenlang (soms wel iets té lang) kan ik rond scrollen tussen de mooiste plaatjes van inspirerende accounts die ik volg. Ik vind het super leuk om binnen te kijken in andere kinderkamers en leuke ideeën op te doen. En ook Pinterest heb ik het laatste half jaar ontdekt. Ik begin ook dit medium steeds leuker te vinden. Het is super fijn om op deze manier inspiratie op te doen.  

interieur inspiratie

Wil je meer zien? Op mijn instagram account @pscheryl vind je nog meer foto’s van ons interieur en natuurlijk de kinderkamers. Kortom, heb je nog vragen, of wil je nog iets weten dan hoor ik het graag. 

Liefs,

Cheryl (@pscheryl)

Inspiratie voor de kinderkamer

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige kamertje van jullie dochtertje Carice! We hebben veel inspiratie opgedaan 🙂

Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer gastblogs te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

Geen reactie's

Geef een reactie