Instagram accounts om te volgen - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6904
post-template-default,single,single-post,postid-6904,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Instagram accounts om te volgen

Instagram accounts om te volgen

Instagram accounts om te volgen

In deze blog lees je alles over leuke Instagram accounts om te volgen! Vorige week deden Andrea en ik weer een oproep om de leuke Instagram accounts in het zonnetje te zetten. In onze vorige blog hebben Andrea en ik al 10 leuke inspirerende Instagram accounts gedeeld. Ook hebben we deze keer weer zoveel leuke reacties gekregen dat het delen van 10 accounts ook deze keer weer bijna te weinig is. En we gaan ook een aantal accounts in onze story’s delen. We zouden het natuurlijk super lief vinden als jullie deze accounts wat liefde gaan geven! Zeker in de tijd waarin we ons nu bevinden is het fijn dat we in ieder geval online elkaar kunnen vinden!

Leuke Instagram accounts,

Ik heb een toffe selectie gemaakt van vijf accounts wat eigenlijk weer veel te weinig waren. Andrea en ik pakken de volgende blog vast weer snel op! Maar voor nu hier mijn top vijf keuze!

@wegvanhuis Tania & Marie. Twee huishoudens, en samen hebben ze een instagram account! Een jaren 60 huis en een jaren 30 huis! Wonend in Breda! Hou je van een kleurrijk interieur dan zit je op dit account heel goed! Blauw, rood, vol met kleurrijke meubels en bloemen, heerlijk zo gezellig en vrolijk. 

instagram accounts om te volgen

instagram accounts om te volgen

@Casabinus Dit is het vrolijke lichte account van Roos. Op haar account plaatst ze leuke shots van haar interieur maar ook van haar lieve kat, Taco. De keuken is het hart van het huis, zo verteld ze in een post! Een mooie lichte keuken, gecombineerd met hout en zwarte bar krukken. Wat een fijne plek in je huis Roos!

@thuisbijrozemarijn Rozemarijn is gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ze styled leuke hoekjes in haar huis, plaats mooie foto’s op haar Instagram account, en heeft oog voor fotografie! Met veel witte, zwarte en oker gele accenten heeft ze een prachtig sfeervol huis! Weliswaar een super mooi account om te volgen!

Instagram accounts om te volgen

@leylahlifestyle Gepke, haar account doet mij denken aan Marrakesh. Ze heeft hele mooie gestuukte muren! Accessories die haar style heel goed laten zien. En haar katten zijn echt super schattig. De kleuren wit, zwart, en zalm laten prachtig zien hoe mooi haar interieur is! Zowel haar interieur foto’s zijn mooi, als haar lieve foto’s van haar katten!

Instagram accounts om te volgen

https://www.instagram.com/leylahlifestyle/

@kirsterieur Kirsten heeft een stoer interieur! Haar badkamer is echt prachtig! Stoere zwarte kleuren, matcht ze met houten items. Je kan zien dat ze zelf heel creatief is, zoals je haar eigen schilderij maakt #DIY Dit mooie schilderij hangt in haar woonkamer. Kortom een super leuk account om inspiratie van op te doen, en om te volgen!

interieurs om te volgen

De vijf van Andrea – vijf inspirerende accounts door Andrea uitgezocht,

@elslaumen Els is niet een hele nieuwkomer maar heeft in mijn ogen echt bizar weinig volgers. Ik vind haar huis een van de meest serene en toch stoere van heel Instagram. Vintage en Eclectisch zijn wel twee beschrijvingen die toepasbaar zijn op haar interieur. Daarnaast heb ik Els op Instagram leren kennen als een ontzettend lief mens. Het volgen echt meer dan waard.

leuke accounts om te volgen

leuke accounts om te volgen

@crazy_art_by_vera Vera is een kunstenaar in hart en nieren. Ze maakt o.a. prachtige schilderijen en muurschilderingen. Je kunt haar het best omschrijven als kleurrijk, extravert, openminded en expressief. Vaak gaat onze aandacht uit naar interieur accounts maar ik persoonlijk vind een interieur pas echt boeiend worden met kunst erin. Ga eens bij haar kijken, ik denk dat je het net zo zult waarderen als ik dat doe.

Art

art and instagram

@huize_star Arianne heeft het huis en de inrichting waar ik vroeger al van droomde! Stoer, landelijk en sober zijn drie woorden die van toepassing zijn op haar stijl. Ik ben verliefd op haar keuken met de prachtige schouw en het geweldig mooie kleurgebruik. Wie wil hier nou niet in koken? De authentieke sfeer in dit huis spreekt mij enorm aan. Ga eens een kijkje nemen, jij vindt het vast ook prachtig!

instagram interieur

landelijk wonen

@miss_mk80 Marieke is een vrije ziel. Ik hou daarvan. Geen idee wanneer ze weer een foto plaats en geen idee of ze dit überhaupt gaat lezen. Maar zoals gezegd in mijn oproep wil ik deze keer ook mensen laten zien. Instagram is natuurlijk veel meer dan een berg interieurs. Ik hou van mensen, ik hou van vrije mensen, ik hou van hippies. Marieke is er een. Go check her out.

miss

@keetinkijk Keet! Had ik al gezegd dat ik van mensen houd? Keet is zo’n mens waar je gelijk goede vibes voor voelt. Naast dat ze grappig en lief is heeft ze een heerlijk eclectische mix in haar huis. Ik hou van haar boekenkast en ik hou er nog meer van dat ze zo nu en dan een boek weggeeft. Een topper om te volgen, als je ook van mensen houdt!

Instagram accounts om te volgen

Heb jij leuke nieuwe accounts ontdekt?

Wow, wat was het superleuk om door alle accounts te scrollen! Laat je een reactie voor ons achter, en natuurlijk zijn wij benieuwd, heb je ook leuke nieuwe Instagram accounts om te volgen ontdekt? Dit was alweer Inspirerende Instagram accounts deel 3, we hopen dat je weer leuke nieuwe ontdekkingen hebt gedaan,

Let us know,

Liefs Jellina en Andrea

1Reactie
  • Erna Smits
    Geplaatst op 12:30h, 17 juli Beantwoorden

    Wat tof dat jullie deze accounts in het zonnetje gezet hebben dat verdienen ze zeke!
    Sommige waren al bekend en andere nog onbekend
    Fijn weekend Andrea en Jellina 🧡

Geef een reactie