Kleuren en mooie materialen in je interieur Interieur & Styling -
8456
post-template-default,single,single-post,postid-8456,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Kleuren en mooie materialen in je interieur!

Kleuren en mooie materialen in je interieur! Planten en bloemen zorgen voor een sfeervol interieur. Maar ook mooie gordijnen of een mooie bank! Vandaag in mijn gastblog schrijft Ylia een leuk stuk over wie ze is en deelt ze met ons prachtige interieur foto’s, lees je mee?

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Diagnose chronisch pijn syndroom, het roer om!!!!

Een jaar geleden heeft mijn leven een hele andere draai gekregen. rondom mijn hartstreek voelde ik stekende pijn. Gelukkig was er niks met mijn hart aan de hand! Alhoewel, mijn lijf gaf aan dat het niet meer ging. Ik kreeg de diagnose van een chronisch pijnsyndroom en ben gestart met een revalidatietraject. Kortom, het roer moest om! 

Mijn doel; doen waar je blij van wordt. Ik wist meteen wat ik wilde gaan doen, creatief bezig zijn. Zo begon ik een halfjaar geleden het Instagramaccount @style_by_yl. Mijn naam is Ylia (39). Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in sinds een jaar in ons “forever home”. 

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Geniet en leef je mooiste leven

De quote “Geniet en leef je mooiste leven” heeft me aan het denken gezet. Mijn handen jeuken om mooie dingen te maken. Eerst in ons huis en daarna ben ik gestart met adviesprojecten. 

Met mijn creativiteit en improvisatie vermogen kan ik mensen helpen die het lastig vinden de gewenste sfeer en geborgenheid te creëren. Om een duidelijk beeld te krijgen van het totaal plaatje, werk ik met handgemaakte tekeningen en materialen die je kan voelen. moodboard

Jungalow, bohemian en vintage

Ons huis is warm en sfeervol. Gecreëerd met kleuren en natuurlijke materialen. De linnen rolgordijnen met lederen banden zijn speciaal voor ons gemaakt. De groene banken geven veel sfeer aan de woonkamer. Door het gebruik van hout, met natuurlijke oneffenheden, krijgt de ruimte een warme uitstraling. Daarnaast staan er altijd planten en bloemen in huis. Ik struin graag rond in secondhand winkels of op Marktplaats naar verborgen schatten. Bovendien is het gaaf als een item een verhaal heeft.

Kleuren en mooie materialen in je interieur

kitchen

veranda styling

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Kleuren en mooie materialen in je interieur

De ideale plek buiten

In oktober 2020 hebben we een veranda geplaatst. Weliswaar, ik hier een super gezellige plek van gemaakt door het sfeervol te stijlen. En ik zie er zo naar uit om gezellige zomeravonden met vrienden en familie door te brengen.

outdoor

interior

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Ruimte voor rust en ontspanning 

Onlangs heeft onze slaapkamer een metamorfose gehad. De basis is neutraal met de witte muren. Door het gebruik van hout en rotan is het niet meer kil. Er staat een prachtig schilderij en ligt er een vloerkleed met warme kleuren. Bovendien, onze planten op de slaapkamer maken het heel gezellig.

slaapkamer

Kleuren en mooie materialen gebruiken in je interieur!

DIY

Zo nu en dan maak ik decoraties voor in huis of buiten. Vooral rond de kerstdagen kan ik helemaal losgaan. Van sommige creaties heb ik filmpjes gemaakt. Deze kan je terugvinden tussen mijn IGtv.

hangers

keuken

planten

veranda

Zal ik de sprong wagen?

Momenteel heb ik een baan in loondienst. Een vlammetje in mij is gaan branden. Toch fantaseer ik regelmatig over dat ik meer met @style_by_yl bezig wil zijn. Echter, of ik die sprong ga wagen zal de toekomst uitwijzen. Hopelijk komen er meer leuke dingen op mijn pad, zoals het schrijven van deze blog.

Mijn dank aan iedereen die een kijkje neemt op mijn account en aan Jellina dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mijzelf te introduceren. 

Kleuren en mooie materialen in je interieur

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Ylia! We hebben heel veel interieur inspiratie opgedaan 🙂

Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer gastblogs te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

2 Reactie's
 • Ylia
  Geplaatst op 13:27h, 01 mei Beantwoorden

  Thanks lieverd 😘

 • Carlijn
  Geplaatst op 22:56h, 27 april Beantwoorden

  Toffe blog!
  Puur en inspirerend precies zoals Ylia is!

Geef een reactie