Kom binnen kijken in een garage geschakelde woning
10487
post-template-default,single,single-post,postid-10487,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kom binnen kijken in een garage geschakelde woning

Kom binnen kijken in een garage geschakelde woning

Kom binnen kijken in een garage geschakelde woning

Kom binnen kijken in een garage geschakelde woning. We mogen binnenkijken bij Nadine! Nadine is 27 jaar en woont samen met haar  vriend en bonuszoontje (10 jaar)  in een mooie geschakelde woning vlakbij Schiphol. En Nala niet te vergeten, hun lieve knuffelkat. Lezen jullie mee?

nadine

Liefde voor interieur

Mijn liefde voor interieur is sinds mijn werk bij vtwonen een aantal jaar geleden ontzettend gegroeid. Dagelijks inspireer ik op instagram dan ook 193K volgers over alles wat met wonen & interieur te maken heeft.  

Garage-geschakelde woning

Sinds 2017 woon ik in een garage-geschakelde woning van het bouwjaar 1975. Toen we hierheen verhuisden had het huis een behoorlijk ouderwetse uitstraling, zowel binnen als buiten. Binnen waren alle deuren nog donkerbruin gelakt, lagen er plavuizen en was het plafond zo gestuct dat het leek alsof druppels naar beneden vielen. Maar er is gelukkig al heel wat veranderd! 

Naast de heerlijke ruimte en grote tuin heeft ons huis nog bepaalde delen met de oude karakteristiek, die ik ook heel graag wil behouden. Bijvoorbeeld een bakstenen muur in onze hal, een deur die uit twee delen bestaat en een hele hoge hal. 

Binnenkijken in een garage-geschakelde woning

Binnenkijken in een garage-geschakelde woning

Binnenkijken in een garage-geschakelde woning

Moderne, stoere woonstijl

Ik denk dat ik vooral een moderne en soms toch wat stoere woonstijl heb. Ik hou van zwarte elementen en moderne meubels. Nu nog veel een combinatie van de kleuren grijs, zwart en wit. Maar omdat ik ook dol ben op hout en natuurlijke materialen, wil ik graag wat meer richting de beige tinten in plaats van grijs. Dit om het interieur iets zachter en gezelliger te maken.

Het meest trots ben ik op onze keuken. De zwarte houtlook frontjes met een wit marmeren blad; ik ben er nog elke dag verliefd op. Door het nisje bij het raam, kan ik ook nog wat decoratie kwijt en blijft de ruimte z’n lichtheid bewaren. 

Verder moet er nog steeds heel veel gebeuren in huis. Zo zijn we op dit moment bezig met de zolder. Dit moet een werkkamer worden, die ik graag zo licht mogelijk wil houden. Maar ook de hele eerste verdieping staat nog op onze kluslijst en de tuin. 

Binnenkijken in een garage-geschakelde woning

Inspiratie  

Op dit moment haal ik vooral veel inspiratie van Instagram. Soms kan ik uuuren scrollen door alle mooie plaatjes en video’s van mijn mede-interieur-instagrammers. Onze keuken is bijvoorbeeld voor grotendeels gebaseerd op de keuken van iemand die ik al heel lang volg. Uiteraard ook met wat eigen input want ik vind het belangrijk dat overal ook een stukje ‘ons’ in zit. Maar ook Pinterest is een grote inspiratiebron. 

interieur inspiratie

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is nu nog de zithoek in de woonkamer. Ik vind het heerlijk om ’s avonds lekker een theetje te pakken en een serietje op te zetten. Maar ik denk dat zodra onze zolder klaar is, ik ook heel veel op zolder te vinden ben. Een plekje helemaal voor mezelf waar ik lekker mijn ding kan doen, kan werken of soms even lekker kan ontsnappen aan de rest van de wereld. Mijn vriend waarschuwt soms wel eens om wat realistischer te zijn over de grootte van de ruimte (lees; vrij klein) omdat ik volgens hem de ruimte al 5x ingericht heb. Dus dat wordt nog wat! 

Ik vind dat onze eerste verdieping niet heel praktisch is ingericht qua kamers. We hebben een hele hoge hal die door loopt tot het dak en het dak loopt vrij snel schuin af, waardoor in sommige kamers de ruimte best klein is terwijl we op zichzelf een groot huis hebben. Vooral door het schuine dak worden we erg beperkt in het inrichten van de kamers. Dat vind ik echt een uitdaging aan ons huis.

interieur inspiratie

Favorite shops

Naast dat ik heel veel decoratie ook zelf maak met DIY projectjes, koop ik vooral woonaccessoires bij bijvoorbeeld de H&M Home of CASA. Maar ik vind het ook super leuk om juist aparte en unieke woonaccessoires te scoren. Dingen die niet de helft van Nederland ook in huis heeft staan. Zo heb ik bijvoorbeeld een keinterieur inspiratieer tijdens vakantie in een klein winkeltje een houten tijgerkop voor aan de muur gevonden. Die hangt nog steeds bij ons in de hal en vind ik nog steeds geweldig. 

 

Laatst nieuwe aangeschafte interieur item

Wijnglazen, mag dat ook? Ik heb een tik voor mooie wijnglazen. Elke keer als ik mooie zie, moet en zal ik ze hebben.  Maar ons echte laatste interieuritem zijn nieuwe eetkamerstoelen. Die kunnen elk moment geleverd worden, spannend! De grijze stoelen gaan plaats maken voor witte / crème stoelen. Ook dat vind ik heel spannend, haha. 

hal-interieurfanaad

Top tip voor jullie  

Doe vooral wat jij zelf mooi vindt. De trends komen en gaan. Maar probeer vooral je huis zo te maken als hoe jij dat zelf wilt en waar jij blij van wordt. Ook raad ik aan om niet te veel kleine prullaria te kopen, maar vooral te gaan voor een aantal wat grotere statement items. Iets waar ik zelf in het begin enorm tegen aan liep. Ik had heel veel leuke kleine woonaccessoires, maar daardoor krijg je vaak ook snel een rommelig geheel. Nu ga ik eerder voor een groter accessoire of blikvanger en die combineer ik met een paar kleinere dingen. Hierdoor krijg je een rustig en stijlvol geheel. 

Wat leuk dat je helemaal tot het einde gekomen bent van deze binnenkijker! Haal jij inspiratie uit mijn verhaal? Op @interieurfanaad plaats ik dagelijks leuke tips over alles wat met interieur en lifestyle te maken heeft. Op mijn blog www.interieurfanaad.nl vind je heel veel leuke tips & budget diy projecten. 

Veel liefs, 

Nadine 

@interieurfanaad  

Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer binnenkijkers te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

1Reactie
 • VMK
  Geplaatst op 13:39h, 01 mei Beantwoorden

  Hi Jellina en Nadine,

  Interessant artikel over de woning:)

  Met vriendelijke groet,
  Carla

Geef een reactie