Mijn eigen blog - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
533
post-template-default,single,single-post,postid-533,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mijn eigen blog

Mijn eigen blog

Mijn eigen blog

Mijn eigen blog staat online! Zo spannend om jullie eindelijk te kunnen vertellen dat mijn eigen website online staat. Op mijn website ga ik alles met jullie delen over interieur en styling!

Hoe ik begon als blogger,

Dit is niet mijn eerste stap als blogger, hiervoor blogde ik voor Sharon van Homeofsha. Zij heeft mij vorig jaar benaderd via instagram toen ze enthousiast werd over mijn account. Super leuk als je een mailtje krijgt met de vraag of je wilt bloggen voor haar. Ik moet eerlijk bekennen, toen ik mijn instagram account begon wist ik niet wat bloggen was. Het klonk heel erg leuk ‘bloggen’ maar ik heb het woord eerst maar even gegoogled. Als beginnend blogger heb ik leuke DIY’s en blogs geschreven die online werden gezet via haar website.

Van beginnend blogger naar eigen website,

Ik kreeg er zoveel plezier in dat ik erover na begon te denken om zelf een website te gaan maken. Leuke DIY’s met jullie gaan delen en in mijn blogs alles vertellen over interieur en styling. Dit is nu wel een echte passie geworden.

Nu wij sinds maart 2017 verhuisd zijn naar deze woonboerderij kan ik over de hele verbouwing leuke dingen schrijven. Elke ruimte die we in ons huis aanpakken, verbouwen en tot een eigen geheel maken ga ik wat over vertellen. Zelf vind ik het altijd heel tof om te zien hoe een kamer voor de verbouwing was en na de verbouwing geworden is. Als je mij al een tijdje volgt weet je dat we onze voorkamer/keuken al helemaal hebben verbouwd. Ook onze achterkamer is sinds een paar weken af (op het plafond na, hier komt nog beloopbaarglas in). Tussendoor hebben we onze slaapkamer opgeknapt, en zijn we nu in de kinderkamers aan het klussen! Dus ik heb nog genoeg te schrijven over onze verbouwingen die nog gaan komen.

Winactie i.s.m Vacht van Vilt:

Echt zo tof, om de lancering van mijn blog te vieren mag ik i.s.m @vachtvanvilt een heel mooi vacht gaan weggeven
DEZE WINACTIE IS GELOTEN!

Mijn eigen blog

Mijn eigen blog       

Ik hou van vachten in huis

Vinden jullie het ook altijd zo sfeervol lijken, die prachtige vachten in huis? Een vacht op je stoel, de bank of op de vloer ik kan er geen genoeg van krijgen! Op instagram volgde ik Vacht van Vilt al een tijdje, ik vind hun items echt prachtig.
Overal waar je hun vachten tegenkomt komen ze goed tot hun recht. Zelf ben ik heel trots op mijn grote vacht die in de woonkamer ligt, maar ook verplaatst wordt naar onze keuken. Gestyled op onze witte vloer is het een echte eyecatcher in ons huis!

Manouk en Anke zijn de meiden achter Vacht van Vilt. Zij staan ervoor diervriendelijke vachten te maken, dat is toch wel heel bijzonder. De plaids en leatherfree sheeprugs van Vacht van Vilt zijn handgemaakt in Nederland. Ze zijn afgewerkt met een vilt behandeling, waardoor ze sterker zijn en heel mooi blijven.

Vilten is een hele oude techniek. Water, beweging en zeep worden hierbij gebruikt en op die manier kun je het vacht een vorm geven. Elk handgemaakt vacht is bij hun uniek door hun eigen kleur, structuur en vorm. En ook ruiken ze heerlijk door de goede behandeling die ze er aan geven!

Vacht van Vilt is bewust bezig met hun product. De welzijn van de schapen en alle materialen die ze gebruiken om hun items zo prachtig mogelijk te maken! Die passie voel je en zie je terug in hun producten.

Mijn eigen blog

Mijn eigen blog

Ik hoop dat ik jullie nog heel lang mag inspireren! Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en tof als je mee gaat doen met onze winactie! Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Liefs, Jellina

Ben je op zoek naar meer leuke inspirerende blog, via deze link lees je gezellig verder!

21 Reactie's
 • Mooie producten in jouw digitale leven! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 23:41h, 27 juli Beantwoorden

  […] Mijn eigen blog  […]

 • Birgit van Knoppen
  Geplaatst op 15:51h, 25 juli Beantwoorden

  Super leuk blog! Ben heel benieuwd.

 • Jet
  Geplaatst op 17:27h, 10 november Beantwoorden

  Leuke blog! Ik kijk uit naar je diy en de verbouwingsblogs ❤

 • Linda Valkenburg
  Geplaatst op 11:02h, 06 november Beantwoorden

  Leuke site! Ik had pas met de #vachtinjehuis alleen je blog gelezen, was ook leuk, maar nu even op m’n gemakje de rest bekeken. Gaaf hoor dat je dit doet! Veel succes 🍀
  Groetjes Linda (lindas_huis)

 • Mariëlle (IG thuizop5)
  Geplaatst op 10:11h, 04 november Beantwoorden

  Wauw! Super mooi meis ♡ wens je heel veel succes met het bloggen en zo te zien gaat dat zekers lukken. Liefs Mariëlle

 • Adriana
  Geplaatst op 12:58h, 02 november Beantwoorden

  Ziet er echt super uit!!! Veel succes. Ik blijf jouw zeker volgen♡♡
  Groetjes Adriana

 • Madeleine
  Geplaatst op 21:54h, 31 oktober Beantwoorden

  Super gaaf, Jellina. Je mag met recht trots zijn op jezelf . Ik ga je hier ook zeker volgen. xxx

 • Mirielle
  Geplaatst op 11:50h, 31 oktober Beantwoorden

  Heel erg gaaf Jellina! Super leuke blog!! Heel veel succes en natuurlijk heel veel plezier met bloggen! Ga ze natuurlijk allemaal lezen!!!

 • Rene
  Geplaatst op 19:36h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina!! Heel veel succes met je mooie inspirerende blogs!! 😀👌

 • Sieds | siedsvanderveen.nl
  Geplaatst op 11:11h, 30 oktober Beantwoorden

  Wat een gave website is het geworden Jellina, heel mooi!! Heel veel plezier en succes met het bloggen over je passie! (IG siedsvanderveen.nl)

 • Appelnasje (IG)
  Geplaatst op 10:41h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog Jellima! 🎉
  Ik vind jouw stijl heel inspirerend en mooi, ik zal jouw blog dan ook zeker volgen,leuk!!
  Veel succes meis!

 • Lydwien Elie
  Geplaatst op 10:32h, 30 oktober Beantwoorden

  Jellina wat een mooie foto’s, prachtig! Echt ik vind het altijd zo knap hoe mensen hun huis een ware metamorfose geven door een verbouwing! Het is echt heel sfeervol. Proficiat met je nieuwe blog, ga ik zeker volgen om zelf ook nieuwe ideeen op te doen. En ja ik doe graag mee aan de winactie want ik vind vachtvanvilt echt super. Aan onze zithoek zou ik deze cosy vacht graag willen toevoegen.

 • Yvonne van der Kamp
  Geplaatst op 09:26h, 30 oktober Beantwoorden

  Jellina, van harte gefeliciteerd!
  Ik ga je hier ook volgen.. heel veel succes!
  Gave give away 🙂
  (Humm66)

 • Lady Stil
  Geplaatst op 08:27h, 30 oktober Beantwoorden

  Congratulation Jellina!
  I love your style and I’m glad I found you on Instagram!
  Fijne dag!
  Moni

 • Lifestylewonen | Kimberley
  Geplaatst op 08:23h, 30 oktober Beantwoorden

  Hi wat leuk je eigen website! Gefeliciteerd ! Natuurlijk ga ik ook mee doen aan de winactie. .. vandaag maar eens bedenken welk plekje in huis hihi

 • Ellen Deen
  Geplaatst op 08:22h, 30 oktober Beantwoorden

  Ziet er leuk uit je blog! Gefeliciteerd!
  En starten met een mooie give-away
  Is helemaal tof! Veel succes.

 • Claudia Roelofs
  Geplaatst op 07:53h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina! Ik ga je hier ook met veel plezier volgen. Je zit vol energie en deelt mooie inspirerende plaatjes, Ik ben fan ! De diervriendelijke vilten vachten zijn ook prachtig! Heel veel succes!
  Groetjes IG: Claudia_at_home

 • Sofie
  Geplaatst op 07:52h, 30 oktober Beantwoorden

  Wat leuk Jellina! Dit beloofd een top blog te worden. Je eerste post is gaaf en met prachtige fotos van je huis,ik lees je graag verder en ben erg benieuwd naar de rest van de veranderingen in je prachtige huis.
  Ik ga ook mee doen aan de winactie…zo gaaf van Manouk en Anke.
  Kusjes. Sofie

 • Marloes
  Geplaatst op 07:50h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Je website ziet er mooi uit!

 • Rianne
  Geplaatst op 07:15h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je eigen website! Ziet er super uit! Heel veel succes en ik hoop veel van je leuke blogs te mogen lezen! Veel liefs Rianne (IG 19rianne77)

 • Wendy Koning
  Geplaatst op 07:09h, 30 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina, wat ziet het er gaaf uit! En ook een prachtpijs geven jullie weg samen! Heel veel succes, liefs Wendy. (IG Wendy_studiozinnig)

Geef een reactie