Mijn favoriete beddengoed - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7319
post-template-default,single,single-post,postid-7319,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mijn favoriete beddengoed

Mijn favoriete beddengoed

Mijn favoriete beddengoed

Mijn favoriete beddengoed is zacht, mooi en  ik kan het sfeervol stylen! Ik ben gek op het stylen van mijn slaapkamer. Wij hebben ook twee slaapkamers dus ik kan mijn slaapkamers verschillend inrichten. Ik hou van zachte kleuren, maar ook van donkere kleuren. Aangezien wij veel veranderen en interieurstyling mijn hobby is zal ik in deze blog meerdere foto’s ter inspiratie laten zien, en mijn favoriete beddengoed aan jullie laten zien.

mijn favortiete beddengoed moyhaZacht en mooie kleuren

In samenwerking met Van Morgen heb ik vorig jaar een eigen dekbedovertrek mogen ontwikkelen de HONEYLOVESYOU dekbedovertrek! Een prachtig dekbedovertrek ‘double face’  is van fris percal katoen stof gemaakt.

De inspiratie van de kleuren hebben we opgedaan tijdens een weekendje Texel. De mooie aardetinten waar je tegen aan loopt op Texel, het riet, de stralende zon, en in de aanloop naar het voorjaar. We wilden de frisse en warme kleuren combineren. De kleur genoemd spiced honey is beetje ‘licht bruin’ met okergeel als een honingraat. De mooie lichtgele kleur is gebaseerd op de zon, maar ook op de frisse gele kleur van boterbloemen in de lente, tussen het jonge groene gras.. De kleuren zijn rustgevend, gezellig, levendig en passend om in een rustig fris palet te combineren.

Een heerlijk dekbed die jouw een aangenaam goede nachtrust geeft 😉

plants

Mijn favoriete beddengoed

Mijn favoriete beddengoed

van morgen beddengoed

Met een mooi sprei kun je, je bed goed stylen

Ontzettend mooi vind ik de spreien van Moyhabrand! Deze kan je in combinatie met mooi beddengoed prachtig stylen. Ze hebben gehaakte spreien maar ook wollen spreien. Dit gave cinnamon sprei van Moyha heb ik nieuw in mijn collectie en gecombineerd met een licht dekbedovertrek en een donker dekbed overtrek, welke combinatie vind jij het mooiste?

mijn favortiete beddengoed blog

mijn favo moyhabrand sprei

mijn favortiete beddengoed

Mijn favoriete beddengoed

Het is natuurlijk super leuk als je je favoriete beddengoed gevonden hebt! Kijk of je dekbedovertrek en sprei ook past bij andere accessoires in je slaapkamer. Als je een slaapkamer binnenloopt, waar valt je blik als eerste op? Bij mij het bed met het dekbed. Het is leuk als je beddengoed past bij de overige aankleding van je slaapkamer: denk aan je vloer, lampjes, prints die je aan de muur hebt en andere accessoires.

van morgen beddengoed

Een goede nachtrust

Het is natuurlijk fijn als je alles prachtig met elkaar kan combineren en stylen, maar ook belangrijk is natuurlijk dat het lekker slaapt! Kortom, ik slaap hier heel goed onder, ik vind het beddengoed heel fijn en zacht. Ik hoop dat ik jouw heb mogen inspireren 😉

Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

Liefs Jellina ♥

1Reactie
 • Monique Spierenburg
  Geplaatst op 20:04h, 04 september Beantwoorden

  Leuke blog Jellina!
  En jouw beddengoed is super gaaf!!🤎💛🖤
  De oker tinten vind ik erg mooi. Denk dat ik die kleur ook eens uit ga proberen in onze slaapkamer die hoofdzakelijk uit graphite, zandkleur en hout/naturel bestaat.

  Groetjes. Monique

Geef een reactie