Naambord voor je voordeur! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7488
post-template-default,single,single-post,postid-7488,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Naambord voor je voordeur!

Naambord voor je voordeur!

Naambord voor je voordeur!

Heb jij een naambord voor je voordeur? Ieder huis verdient een mooi naambord bij de deur! Wij hebben sinds kort een ourdoor muurcirkel van Dutch Sprinkles!

Naambord voor je voordeur!

Outdoor muurcirkels

Ze zijn opvallend, die mooie ronde nummer & naam borden van Dutch Sprinkles ‘outdoor muurcirkels’. Wie wil er tegenwoordig nog zo’n saai wit nummerbordje naast de voordeur? Ik denk niemand, zeker niet na het zien van deze Eye Catchers!  Ga je voor een outdoor muurcirkels met huisnummer, familienaam of met alle namen van het gezin, het kan allemaal 😉

muurcirkel

Naambord voor je voordeur!

Onze naamborden van Dutch Sprinkles

Ik werd echt enorm enthousiast van de keuze in outdoor muurcirkels! Ik heb gekozen voor de kleur antraciet, maar je kunt ook kiezen voor wit, groen of zwart. Ons jaren 40 huis in Winsum, “het mooiste dorp van Nederland”, heeft nu een prachtige cirkel met ons huisnummer naast de voordeur. Omdat we ervoor gekozen hebben om niet onze namen bij de voordeur op te hangen, hebben we nog een tweede bord aan de zijkant van ons huis. Daar staan onze namen en ook het huisnummer op. Veel familie en vrienden lopen toch via de zijkant van ons huis en de reacties zijn helemaal leuk!

Eye catchers aan de muur

Kortom twee eye catchers aan de muur en zoals je kunt zien zijn het twee verschillende formaten. Je kunt bij Dutch Sprinkles kiezen voor het formaat 20 cm tot en met 80 cm. Ons huisnummer heeft het formaat 30 cm en ons naambord het formaat 50 cm. Deze outdoor muurcirkels worden bovendien gemaakt van hoogwaardig dibond en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Zo kun je helemaal je eigen ontwerp maken.

muurcirkel

Cirkels met afbeelding

Zoals ik al vertelde is de keuze in borden enorm! Je kunt niet alleen naam en nummer borden bestellen bij Dutch Sprinkles. Ze hebben ook echt hele leuke afbeeldingen op dibond. Deze borden zijn dus geschikt voor zowel binnen als buiten. Ga je voor 1 grote cirkel of meerdere formaten en afbeeldingen bij elkaar?

Naambord voor je voordeur, heb jij al 1?

Wij zijn in iedergeval ontzettend blij met deze mooie borden van Dutch Sprinkles! Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt 😉 

Liefs Wilma @huisjeboompjeboys

 

Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

2 Reactie's
  • Deaila
    Geplaatst op 18:56h, 09 januari Beantwoorden

    Kan je dat naambord ook bestellen ?

  • P Mulder
    Geplaatst op 18:32h, 04 november Beantwoorden

    Dit is wel een leuke idee. Ik vind het een creatieve manier om jouw voorgevel een andere uitstraling te geven. Ik zal deze ook toepassen aan mijn woning. Dank je voor het delen van deze blog. Zijn er ook andere vormen beschikbaar?

Geef een reactie