Raamdecoratie inspiratie! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4488
post-template-default,single,single-post,postid-4488,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Raamdecoratie inspiratie!

Raamdecoratie inspiratie!

Raamdecoratie inspiratie!

Weten jullie nog dat ik een tijdje terug mijn blog over onze nieuwe raamdecoratie in de keuken postte? Nou.. We waren zo enthousiast over de producten van Luxaflex dat we nu voor op onze slaapkamers ook nieuwe raamdecoratie hebben uitgezocht! Kijken jullie even bij ons binnen nu het kan?

bedroom

Je bepaalt zelf je lichtinval

Houten jaloezieën zijn eigenlijk niet alleen een trend van dit moment, maar ik vind het is écht eigentijds. In de slaapkamer is het van belang dat je ’s nachts de kamer goed kunt verduisteren en overdag voldoende lichtinval hebt. Hier zijn houten jaloezieën van Luxaflex de ideale oplossing voor. Door het eenvoudig kantelen van de lamellen bepaal je zelf hoeveel licht de kamer binnenkomt. Ja, want dat vinden we toch wel héél erg fijn aan jaloezieën, je kan ze kantelen naar eigen inzicht en ze bieden lekker veel privacy; dicht is dicht en ook als ze een beetje openstaan is het toch lastig om van buiten naar binnen te gluren, erg fijn in een slaapkamer.

slaapkamer

windows

raamdecoratie

ramen

Veiligheid 

Wat ook heel erg belangrijk voor ons is op de slaapkamers, is veiligheid. Kinderen zijn daar natuurlijk lange tijd zonder ons toezicht, maar ze kunnen natuurlijk wel wakker worden en dan op ontdekkingstocht gaan. Je moet er toch niet aan denken dat ze aan een touwtje blijven hangen ofzo? De Jaloezieën van Luxaflex zijn in ieder geval hartstikke veilig! Zie deze link voor meer info.

Een natuurlijke en stoere sfeer

We kozen voor in de slaapkamers voor houten witte jaloezieën, dat geeft een frisse uitstraling en past mooi in het geheel. Ik vind dat de houten jaloezieën bij ons een natuurlijke sfeer geven en in onze slaapkamer staan ze heel stoer. De houten jaloezieën van Luxaflex passen werkelijk waar overal bij! De kleur, ladderband, bediening en lamelmaat zijn helemaal zelf samen te stellen.

inspiratie

We zijn er heel blij mee! Bij ons zijn ze op maat gemaakt en ook nauwkeurig en goed geïnstalleerd. Vind jij houten jaloezieën ook zo mooi? Het fijne is, je kan ze helemaal uniek en naar jouw eigen smaak en interieur stylen! Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier gelezen hebt! Ben je ook enthousiast geworden dan kan je altijd op de website van Luxaflex even kijken of er ook een dealer zit bij jouw in de buurt 🙂

Liefs Jellina

 

3 Reactie's
 • Henk
  Geplaatst op 16:44h, 02 december Beantwoorden

  Interessant artikel over houten jaloezieën. Als het mogelijk is om te vermelden dat elektrisch maken meer comfort biedt.

 • Mona Koerts -Groenhout
  Geplaatst op 22:47h, 15 juli Beantwoorden

  Ja dat staat zeker heel mooi ! Heel praktisch ook.
  Ik vind het voor hier ook wel een optie.

  Groetjes Mona.

 • Karima van Sukhi.nl
  Geplaatst op 15:00h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een super toffe slaapkamer hebben jullie daar gecreëerd!
  En dan nu met jullie nieuwe Jaloezieën, echt super mooi!

  Groetjes,
  Karima van Sukhi.nl

Geef een reactie