Speelgoed voor in de tuin - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6392
post-template-default,single,single-post,postid-6392,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Speelgoed voor in de tuin

Speelgoed voor in de tuin

Speelgoed voor in de tuin

Er is zoveel leuk speelgoed voor in de tuin! We hebben al een paar dagen mooi weer! Zodra de zon schijnt zijn onze kinderen in de tuin te vinden. Heerlijk spelen met een bal, op hun fietstjes en lekker chillen. Met leuk speelgoed in de tuin maak je een leuke speelplek voor de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes! Genieten in de tuin, dat wil ik graag deze zomer doen samen met onze kinderen.

speelgoed voor in de tuin

Lekker zitten, lunchen en chillen

De kinderen spelen lekker in de tuin, rennen, draven en doen lekker gek! Heb jij al leuk speelgoed voor in de tuin? Soms willen de kinderen ook even lekker chillen, even picknicken en luieren in de zon. Wat is er nou leuker om dit op een hele toffe beanbag te doen van MX Home!

Een ster, een kreeft of een schildpad. De leuke beanbags van MX Home zijn er in allemaal zeedieren! Deze toffe beanbags zijn geïnspireerd op de mediterrane kleuren, natuur en ze zijn helder en kleurrijk. De vormen van deze decoratieve beanbags zijn zowel functioneel als speels, werkelijk prachtig!

De ontwerper, Malvina bedacht en ontwierp deze unieke en originele items. Kwaliteit, Design, Schoonheid zijn de sleutelwoorden van deze mooie beanbags. Ze zijn volledig met de hand gemaakt in Saint Tropez. Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. Ik vind ze echt super trendy en tof!

leuk speelgoed voor in de tuin

speelgoed voor de tuin

kinderspeelgoed voor de tuin

Een mooie zit creëren, zowel binnen als buiten

Deze heerlijke zitkussens maken het mogelijk om in je tuin een mooie zithoek te creëren. Het leuke aan deze beanbasg is dat je ze zowel buiten als binnen kan gebruiken. Deze super leuke, gezellige kussens zullen een vleugje humor brengen in uw tuin, terras, bij het zwembad, en ze zijn super leuk ook voor binnen. In een kinderkamer, of de kinderen zitten er lekker op voor de tv!

kinderspeelgoed

Liefs Jellina 

Deze blog is geschreven i.s.m MX Home!
Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

1Reactie
  • Maik
    Geplaatst op 15:58h, 09 mei Beantwoorden

    Haha hele leuke post en misschien wel relevanter dan ooit ! Ik ben ook druk bezig met de tuin op knappen maar let wel op de centjes (bijv via;https://www.kupino.nl/folders/praxis) werkt wel oke , maar vroeg me dus af of jullie tips of tricks hebben om chique en stijlvol te zijn maar geen vermogen kwijt te raken?

Geef een reactie