Stijlvolle raamdecoratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6986
post-template-default,single,single-post,postid-6986,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Stijlvolle raamdecoratie

Stijlvolle raamdecoratie

Stijlvolle raamdecoratie

Stijlvolle raamdecoratie,  in deze blog lees je hier alles over! Ben jij op zoek naar mooie raamdecoratie? Hoe kies je nou de stijlvolle raamdecoratie in je interieur? Wat verwacht je van raamdecoratie? Dat ze privacy, zonwering of verduistering bieden? De mogelijkheden van de raamdecoratie hangen ook af van het raam: hoe groot het is en hoe het opendraait. Zo weinig mogelijk natuurlijk daglicht wegnemen, is hoe dan ook vaak het doel van elke soort raambekleding!

blog stijlvolle raamdecoratie

Oneindig veel mogelijkheden

Zit je te denken aan rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen, jaloezieën of shutters? In onze achterkamer waren wij op zoek naar stijlvolle raamdecoratie. Een voorwaarde was, we willen wel zoveel mogelijk licht behouden. Wij hebben gekozen voor stijlvolle schutters van Veneta.com, in deze blog vertel ik je alles hierover. Lees je mee?

veneta

Wat zijn shutters?

Shutters worden ook wel binnenluiken of klapluiken genoemd en hebben verstelbare lamellen. Door de lamellen te kantelen kies je zelf voor de hoeveelheid licht.

Ik vind shutters ontzettend stijlvol en ze passen heel goed in een landelijk, scandinavisch of klassiek interieur. Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, namelijk 63, 89 of 114 mm. Hoe breder de lamel, hoe meer zicht je hebt tussen de lamellen door wanneer ze open staan. Shutters stel je samen door te bepalen hoe breed ieder paneel moet worden, de lamelbreedte en de bediening. Shutters kun je ook helemaal open klappen, deze mogelijkheid heb je bij jaloezieën niet. 

veneta stijlvolle raamdecoratie

veneta raamdecoratie

schutters

Stijlvolle raamdecoratie

Op zoek, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Bij Veneta.com willen ze je daar graag bij helpen. Zo hebben ze een groot assortiment aan rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen, jaloezieën en shutters. Je kunt een gratis advies aanvragen of gratis kleurstalen voor de juiste product- en kleurkeuze en vervolgens kunnen ze de maten komen inmeten aan huis. Bovendien krijg je bij Veneta.com 8 jaar garantie op alle raamdecoratie, een geweldige service!

Stijlvolle raamdecoratie

De voordelen van shutters

De shutters van Veneta.com zijn duurzaam. Het duurzame hout zorgt voor sterke en robuuste luiken en zijn daarom ideaal voor grote ramen of deuren. De shutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor vrijwel alle raamsoorten. Je kunt de shutters gebruiken als zonwering en ook geven ze veel privacy. Shutters hebben ook een isolerende functie en wat ikzelf een groot voordeel vind is dat ze makkelijk schoon te houden zijn.

stijlvolle raamdecoratie Veneta

Een grote pui met prachtige schutters

De achterzijde van ons huis bestaat over de hele breedte uit deuren en ramen. Aan de ene kant is dat ontzettend fijn omdat er dan veel licht naar binnen komt, aan de andere kant is het wel heel erg “open”. De shutters van Veneta.com geven deze ruimte een hele andere look en maken het veel stijlvoller,  knusser en gezelliger! Ik ben er echt heel blij mee. Er zit een verborgen bediening in, dus geen stokken of touwen die naar beneden hangen, maar bediening via het zogeheten invisible tilt. Op de momenten dat we de zon tegen willen houden of meer privacy willen dan kunnen ze helemaal dicht, maar willen we juist veel licht dan klappen we ze open.

veneta schutters

Prachtige look in ons interieur

Ik vind de shutters echt een ontzettende mooie toevoeging aan ons interieur! Ze geven de achterkamer een hele gave look! Ben jij ook op zoek, wil je meer informatie? Kijk dan even op de website van Veneta.com, of stuur ze een mailtje! Heel veel succes, en voor meer inspirerende foto’s mag je op mijn Instagram account kijken @jellinadetmar

Liefs Jellina 

Deze blog is geschreven i.s.m Veneta!
Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

Geen reactie's

Geef een reactie