Vandaag mogen we BINNENKIJKEN bij Mariëtte! %
1586
post-template-default,single,single-post,postid-1586,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN bij Mariëtte!

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN bij Mariëtte!

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN bij Mariëtte!

Vandaag mogen we binnenkijken bij Mariëtte! Ze is 34 jaar en single mom van twee prachtige dochters! Lotte en Sarah Lynn! Ze woont in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam! Lezen jullie mee?

Binnenkijken bij Mariëtte!

Wij wonen hier nu twee jaar met veel plezier

Wij wonen in een appartement, omdat de regel in onze woonplaats is dat je alleen op appartementen mag reageren als je urgentie aanvraagt. Wij zijn hier komen wonen in maart 2016, het was wel passen en meten toentertijd. Nu een paar jaar verder heb ik het helemaal aangepast aan onze wensen!

Binnenkijken bij Mariëtte!

Fijn en veilig gevoel

Het fijne aan ons huis vind ik dat alles gelijkvloers is. Zo kan ik sneller m’n huishouden doen! En ja, ons huis mag van de buitenkant misschien niet zo bijzonder zijn, maar wij voelen ons hier thuis en hebben hier ons eigen veilige plekje! Ik denk dat dat ons huisje zo bijzonder maakt!

 Binnenkijken bij Mariëtte! Binnenkijken bij Mariëtte!

Woonstijl donker, industrieel en urban jungle

Mijn woonstijl is donker, industrieel en urban jungle. Maar daarbij ook wel wat kleur! Ik wilde heel graag een donkere muur, had daarvoor ook al heel veel inspiratie opgedaan op Pinterest. Ook wilde ik m’n vloer donker en dat heeft gelukkig goed uitgepakt! Het urban jungle gevoel is er wat later ingeslopen. Op dit moment staan alle planten wel wat gecentreerd want de woonkamer is niet zo groot en anders zou het enorm rommelig worden. M’n slaapkamer is ook donker, maar wel wat minder stoer. Black is my happy color!

Inspiratie via instagram en ik ben ook mijn eigen inspiratie

Inspiratie doe ik op via IG of Pinterest. Maar ik verzin ook vaak zelf wat en dan ga ik op zoek waar ik dat kan kopen of hoe ik het zelf kan maken. Ik kan ook heel makkelijk dingen visualiseren en kleuren combinaties maken. Dit heb ik van m’n moeder geërfd, heel handig!

Binnenkijken bij Mariëtte!

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in m’n huis blijft wel m’n slaapkamer, dat is echt mijn eigen plekje. Ik heb bewust een van de grote slaapkamers gekozen, omdat ik dit voor mezelf nodig heb. Daar kom ik (door de sfeer) tot rust, ik heb mijn slaapkamer rustig gehouden in zwart en wit tinten. En breng er af en toe kleur in aan doormiddel van gekleurd beddengoed, ook heb ik een klein beetje urban jungle toegevoegd. Dus bij uitstek mijn favo plekje!

De keuken

Er is één plek in m’n huis waaraan ik me bijna altijd erger, en dat is de keuken. Ik heb deze wel gepimpt met witte hoogglans folie en leren handgrepen, maar het feit blijft wel dat het een klein hokje blijft met de wasmachine, droger en een koelkast er in. Dus het probleem van stylen is er niet, wel het probleem dat ik er bijna claustrofobie krijg ha ha!

  

Samen met mijn dochter haar kamer pimpen

Het laatste wat ik voor in huis gekocht heb was het behang voor de kamer van de jongste! Was al een poosje niet tevreden dus heb er een mooie jungle van gemaakt op haar kamer! Zij blij en ik ook!

   

Planten heb ik nooit genoeg

Shoppen voor mijn huis doe ik het meeste bij de Kwantum, Karwei, Xenos en de Ikea. Accessoires koop ik eigenlijk wel overal, als ik iets leuks tegenkom dan koop ik het meestal wel. Zo liggen er een hoop spullen op zolder die ik niet meer gebruik…. maar ik geef het ook wel vaak door aan andere mensen! M’n grote planten koop ik vaak online. Kleine planten bij de bloemist bij mij beneden of bij een ander tuincentrum bij ons in de buurt! Planten heb ik nooit genoeg….

 Binnenkijken bij Mariëtte! Binnenkijken bij Mariëtte!

Kun je nog een goede tip meegeven?

Mijn tip aan jullie als lezers is: probeer alles uit, wordt een klusser. Ook al denk je dat je het niet kunt je kunt meer dan je denkt! Zo kun je vaker wat dingen veranderen in huis! En blijf vooral altijd dicht bij jezelf, je hoeft niet alle trends te volgen en te kopiëren!

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN bij Mariëtte!

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Mariëtte! Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieur foto’s van Mariëtte en wil je haar graag volgen? Kijk dan online op haar instagram account @jets_home_and_life. 

Heb je genoten van deze blog? Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer binnenkijkers te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieur inspiratie? Kijk dan online op mijn Instagram account @jellinadetmar

3 Reactie's
 • Emma van de grond
  Geplaatst op 15:14h, 16 februari Beantwoorden

  Super leuk Mariëtte!! ik woon ook in deze buurt gezellig he? Natuurlijk volg ik jou al op Instagram🤗

  Liefs Emma

 • Yvonne van der Kamp
  Geplaatst op 18:55h, 22 maart Beantwoorden

  Wat SUPER leuk Mariëtte! Ik heb het met veel plezier gelezen. Natuurlijk volg ik jou al een tijdje op Instagram ♡

  Liefs Yvonne (hum66)

  • Mariëtte
   Geplaatst op 22:32h, 24 maart Beantwoorden

   Dank je wel lieve Yvonne! Xx Mariëtte

Geef een reactie