Volkswagen bus, een droom! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9154
post-template-default,single,single-post,postid-9154,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Volkswagen bus, een droom!

Volkswagen bus, een droom!

Volkswagen bus, een droom!

Volkswagen bus, een droom! Je komt ze wel eens tegen op de weg! Prachtige Volkswagen busjes, geweldig gewoon. Jan en ik worden zo blij van die busjes en vroegen ons af of je er ooit zelf één zouden kunnen kopen. Wij dromen al jaren van een VW  busje, zelf op pad gaan met zo’n beauty, dat is toch hartstikke gaaf! Onze droom is werkelijkheid geworden! Lees je mee?

Volkswagen bus, een droom!

Vrijheid

Als ik met mensen praat die met een VW bus rijden en reizen hoor ik altijd het woord ‘ vrijheid’. Dat betekent reizen met een VW busje voor hun! Reizen met een VW busje is vrijheid, gaan en staan waar je wilt! Dat klinkt toch heerlijk! Lekker vrij op avontuur, wegrijden en wel zien waar je uitkomt: het ultieme ‘vakantie’ gevoel!

Pimpen van een caravan

Vorig jaar hebben Jan en ik spontaan een caravan gekocht! Dat avontuur kun je in deze blog lezen; pimpen van een caravan! Dit was niet echt een droom van ons om dat te doen maar dat project gingen we spontaan aan vorig jaar zomer! En dat was toch een geweldig gaaf project! Het omtoveren van een oude caravan naar een super toffe hippie caravan. Vorig week zijn we heerlijk hiermee op vakantie geweest, genieten gewoon.

pimpen van een caravan

Volkswagen bus een droom!

Volkswagen bus een droom!

Caravan of camper

Met een caravan reis je anders dan met een camper. Jan en ik willen wel wat meer van NL gaan zien dus we gingen nadenken of we willen blijven reizen met onze caravan of liever reizen met een camper. Zo is een caravan goedkoper en meer geschikt voor langere verblijfsduur op één camping. Een camper is daarentegen een stuk duurder, maar geeft je veel meer vrijheid en mobiliteit en je kunt naast campings ook camperplaatsen bezoeken en wildkamperen.

En dat willen we graag doen. Meer zien en meer mooie plekken ontdekken! Eerst in NL en dan misschien in Frankrijk of Spanje. Ik kan niet wachten om mooie foto’s te maken van de plekken waar we dan naar toe gaan! Dus reizen met een camper, in ons VW busje geeft nu de voorkeur!

Volkswagen bus, een droom

Volkswagen bus

dejan en Melin

Slapen in een Volkswagenbusje

Rijden en slapen in een Volkswagenbusje, het is toch een soort van bucketlist-ding. Ik ben geen diehard-kampeerder, integendeel. In mijn hele leven ben ik alleen nog maar één keer met onze caravan te kamperen geweest! Maar dit, reizen met ons VW bus lijkt me echt te gek! Spullen mee, muziek mee, lekker eten en samen zijn, wat willen we nog meer! Ja, graag mooi weer, veel zonuren 🙂

Van bus naar camper

Wij willen onze VW bus om gaan toveren naar een camper. Het is nu nog een bus waar je in kan rijden met 6-8 personen. Maar hoe tof is het als we hem gaan ombouwen tot een hip en cool huisje op wielen. Misschien bedenken we wel een constructie waarbij we hem kunnen gebruiken als caravan en als busje. Dus de ene keer lekker mee reizen en dan andere keer, door bijvoorbeeld de kast eruit halen en de bank terug plaatsen dat je er nog mee kan rijden met 8 personen. We zullen zien!

In ieder geval denken we erover na om er een tent bij te kopen om twee extra slaapplekken mee te creëren. We dachten er ook over na om de caravan erachter te plaatsen maar dan zijn we een stuk minder behendig. Dus nu twijfelen we. We kunnen denk ik beter met camper en een tent reizen dan dat we de caravan erachter plaatsen.

Alle spullen die we in de caravan hebben gebruikt zoals de potten, pannen, bestek en andere benodigdheden kunnen we zo weer gebruiken als we met het busje gaan reizen. Leuke campingstoelen en een toffe tent ik zie ons al helemaal gezellig voor de bus zitten! Genieten van alle zonnestralen en een muziekje bij het kampvuur.

Ik zeg op naar veel fijne nieuwe avonturen!

by_jellina

Volkswagen bus een droom!

Ga je ons VW avontuur mee volgen? Benieuwd hoe we het VW busje gaan omtoveren tot een camper? Welke mooie plekken we allemaal gaan ontdekken tijdens het reizen? Check dan mijn Instagram account @vwt2by_jellina ! 

Keep you posted!

Liefs Jellina

 

Geen reactie's

Geef een reactie