Werkplek opgeruimd en overzichtelijk - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9695
post-template-default,single,single-post,postid-9695,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Werkplek opgeruimd en overzichtelijk

Werkplek opgeruimd en overzichtelijk

Werkplek opgeruimd en overzichtelijk

Is jouw werkplek opgeruimd en overzichtelijk? Iedereen herkent het wel, dat je kantoor of werkplek een rommelige, chaotische plek is. We hebben altijd veel spullen op ons bureau liggen. Helemaal nu we veel meer thuiswerken is het best lastig om alles netjes en overzichtelijk te houden. Het is natuurlijk zo dat een opgeruimd en overzichtelijke werkplek rust in je hoofd geeft en dat je productief kan werken. Wat is er nu fijner dan je bureau te stylen met mooie items! Lees je mee?
Werkplek opgeruimd en overzichtelijk

Geef je spullen een vaste plek

Werk jij aan een bureau en kun je spullen een goede plek geven? We hebben wel veel spullen nodig en er ligt altijd veel papierwerk. Je hebt altijd je telefoon bij de hand en een agenda, daarnaast maak je vast gebruik van pennen en ga nog maar even door! Alles wat je neerlegt op je werkplek voelt als noodzakelijk! Maak je ook gebruik van leuke notitieblokken, paperclips en gum? En doe jij net als ik je horloge ook af met werken?

Werkplek opgeruimd en overzichtelijkWerkplek opgeruimd en overzichtelijk

Bureau Organizer

Het is handig om spullen een vaste plek te geven, zodat je altijd weet waar je moet zoeken en niet continu alles kwijt bent. Met de gloednieuwe Oakyblocks 6-delige Bureau Organizer Set van van Wooden Amsterdam kan dit! Dit is een super gaaf product die je zelf helemaal kan samenstellen, dé ultieme bureau-organizer! Het houdt je werkplek opgeruimd en overzichtelijk. Je kunt ze dus allemaal los kopen of in een bundel van zes. De handige set bestaat uit een bureau organizer small en large, pennenbak, memoblok houder, draadloze oplader en telefoonhouder.

Het slimme design bevat ingebouwde magneten zodat je de houten bakjes aan elkaar kunt klikken. Wat ook fijn is, de onderkant is van kurk en maakt geen krassen op het bureau. De bureau organizer is beschikbaar in duurzaam walnoot of eikenhout! Met dit item kun je efficiënt werken en geconcentreerd blijven zonder een minutenlange zoektocht naar je telefoon of pen. En dankzij het minimalistische ontwerp is het simpelweg een ingenieus item om je bureau mee te stylen!

wooden amsterdam

Werkplek opgeruimd en overzichtelijk wooden amsterdam

oaklyblocks

Stel je bureau en stoel goed af

Het is fijn om in een rustige omgeving te werken. Een plek die overzichtelijk en geordend is. Wat ook belangrijk is, is je houding. Denk hierbij aan een rechte rug en een afgestelde stoel en bureau. Een ergo- of fysiotherapeut zou je hierin kunnen adviseren. Het is belangrijk dat je voeten plat op de grond staan met je knieën in een hoek van 90 graden. Stel de tafel in op ellebooghoogte en neem een ontspannen houding aan. De ideale hoogte van je beeldscherm is wanneer de bovenkant net iets onder ooghoogte is. Gebruik een monitor- of laptop stand om jouw scherm op de juiste hoogte te krijgen.

dual desk Wooden Amsterdam

Tips

Wie een geordende werkplek wil, moet toch wel dagelijks even opruimen. We hebben het niet over één keer per maand een grote schoonmaak, maar gewoon een kleine dagelijkse opruimsessie. Wat ik je ook nog mee wil geven – niet het onbelangrijkste – is het feit dat je regelmatig even van je werkplek op moet staan. Een korte pauze, een meeting ergens anders, even je benen strekken en je ogen rust geven. Want te lang zitten op je werkplek achter je beeldscherm levert hoe dan ook klachten op. Gun jezelf dus die korte pauze zodat je op langere termijn zonder klachten door kan werken. Vergeet je pauze te nemen?
Installeer een app die je eraan herinnert!

Liefs Jellina ♥

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blog al gelezen? Relaxen in een schommelstoel! 

Relaxen in een schommelstoel

P.s. Wil je niets missen?  .  .  .

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en ik hou je op de hoogte van de nieuwste blogs en ontwikkelingen.

Geen reactie's

Geef een reactie