Wist je dat, vol interieurinspiratie en andere weetjes! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4963
post-template-default,single,single-post,postid-4963,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wist je dat, vol interieurinspiratie en andere weetjes!

Wist je dat, vol interieurinspiratie en andere weetjes!

Wist je dat?

Wat een leuke reacties kreeg ik toen ik mijn eerste ‘wist je dat’ blog online gooide vorige week! Meer dan 1000 mensen hebben mijn blog gelezen! Echt zo leuk, iedereen die de tijd even nam om mijn blog te lezen, bedankt, echt heel tof! Zoveel leuke reacties waarin jullie vertellen inspiratie op te doen, leuke nieuwe accounts ontdenken! En te denken dat iedereen gewoon even lekker relaxed op de bank zit met een kopje koffie, mijn blog leest, daar wordt ik dan wel heel vrolijk van!

vraagteken

Mijn tweede #WistJeDatjes blog!

Dus nu schrijf ik met heel veel plezier mijn tweede wist je datjes blog! Ik hoop natuurlijk dat jullie weer allemaal mee lezen? En dat ik jullie weer mag inspireren met leuke ideetjes, leuke foto’s en leuke ‘nieuwe’ accounts!

Wist je dat?

Wist je dat; mijn #wistjedatjes gelijk is gebruikt en ik daar al mooie inspiratie foto’s zag! Foto’s van hele mooie tuinen, check hier de toffe buitenfoto’s !

Rita @rita.vdw heeft een prachtige zwarte overkapping in de tuin, aangekleed met witte stoelen en heel veel groen! Monique @bij_spiertjes_thuis heeft een stoere palletbank en veel groen, en Liz @ons.huisje heeft een prachtige overkapping met veel groen en hout! Leuk dat jullie mijn hashtag hebben gebruikt! En zomers zou ik wel bij jullie in de tuin willen zitten met een wijntje!

garden

@rita.vdw

gardeninspo

@bij_spiertjes_thuis
tuin
@ons.huisje

Wist je dat?

In ons huis niet heel veel kleur is, maar dat ik het wel heel tof vind om kleurrijke accounts te volgen! Als je Mindy @mindy_schroor volgt weet je dat ze een paarse bank heeft, haar muren gekleurd zijn, en zoveel toffe kleurrijke accessoires heeft, wat een prachtig geheel vormt! Ayla @pastel.en.staal heeft een prachtige mintgroene koelkast van Smeg, LOVE IT! Ook alle andere pastelkleuren matcht ze prachtig in haar huis! Ik ben ook helemaal gek van het account van Lisanne @lisannevandeklift ! Ze deelt prachtige foto’s van bloemen, haar kleurenpallet in huis is zo mooi op elkaar afgesteld, en haar DIY’s zijn een echte inspiratie!

couch

kleur

eettafel

@mindy_schroor

badkamer

zitje

koelkast

@pastel.en.staal

stoel

styling

livingroominspo

@lisannevandeklift

Wist je dat?

Ik heel vaak een berichtje krijg op Instagram met de vraag of ik iemand zijn account wil gaan volgen? Accounts die net begonnen zijn, of account die foto’s delen van hun interieur net als ik, ook zijn het wel eens ‘vage’ accounts die mij een bericht sturen, met de vraag volg jij mij, dan ga ik jouw ook volgen?  Ik volg graag accounts die mij inspireren. Bijvoorbeeld mensen die prachtig kunnen fotograferen,  Instagram accounts met natuurfotografie, of accounts met kinderfotografie,natuurlijk volg ik veel interieuraccounts en mensen die de wereld rondreizen en mooie foto’s maken ☺ En zo zijn er nog wel meer accounts die mij inspireren.  Hier onder staan een paar accounts die ik net ben gaan volgen, als deze accounts jullie ook inspireren, mag je ze gaan volgen 😉

Iliona @by_iloon deelt prachtige grijs, zwart wit foto’s van haar interieur! Ze heeft een prachtige zwarte keuken, en een mooie styling! Het buitenlandse account van John @thehouseofdickenstocks , check zijn keuken, woonkamer en alle andere prachtige foto’s !  Lonneke @interieurvanlonn woont op een boerderij, net als ons sinds maart 2017! Ze verbouwen de boerderij na eigen smaak, en het wordt echt zo mooi! Er staan nu 28 foto’s online, maar ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig!

keuken

kast

tuininspo

@by_iloon

interieur

 livingroom

window

@thehouseofdickenstocks

woonkamer

bedroom

keukeninspiratie

@interieurvanlonn

Wist je dat?

Ik af en toe bezig ben met ‘food’ fotografie! Thuis kook ik eigenlijks nooit. Jan kookt bij ons en dat kan hij echt heerlijk! Het leuke is, dat als ik zulke foto’s wil maken, dat Jan mij altijd wel wil helpen hierbij! En daarna eten we lekker alles samen op! Hier een paar inspiratiefoto’s vanuit mijn account. Ik volg op Instagram graag Brenda @brendakookt . Brenda deelt echt heerlijke recepten, deze deelt ze op haar blog en ze maakt prachtige foto’s. Meer inspiratie vind je op haar account! En hou je van pizza, pasta’s, of een lekkere wrap? Op het account van Jorrit en Sofie @lekkerensimpel kan je zoveel recepten vinden. En door al die heerlijke recepten die ze delen, wil ik toch echt wel leren koken!

food

pancakes

fotografie

drinken

photo

@jellinadetmar

eten

foodphoto

@brendakookt

sandwich

pasta

pastas

@lekkerensimpel

Wist je dat?

Ik deze wist je datjes weer heel erg leuk vond om te vertellen, en dat ik snel weer eens een paar nieuwe #wistjedatjes ga delen! Mag ik jouw account ook eens gebruiken voor mijn blog misschien dat je dan eens deze hashtag #wistjedatjes kan gaan gebruiken, dan kom ik vast eens langs 🙂

Voor nu een fijne avond, en laat je mij weten wat jij van deze blog vond?

Liefs,
Jellina

16 Reactie's
 • Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl
  Geplaatst op 00:18h, 17 oktober Beantwoorden

  Leest ook gewoon lekker weg! De pallet met kussens en planten van Rita hebben mij wel geïnspireerd voor mijn dakterras. Simpel en ziet er toch al snel heel gaaf uit.

 • Karen
  Geplaatst op 10:16h, 26 september Beantwoorden

  Super leuk jelina!! Ik ga de #wistjedat volgen en wie weet, ook eens gebruiken!

 • Wendy
  Geplaatst op 06:54h, 26 september Beantwoorden

  Leuk, kende nog niet alle! En ik ben weg van je food-foto’s , prachtig! X Wendt

 • Erna Smits
  Geplaatst op 00:20h, 26 september Beantwoorden

  Wat een leuke blog om te lezen Jellina en die #wistjedat zorgt dat je weer nieuwe inspirerende accounts ontdekt.
  Waar instragram al niet goed voor is leuke nieuwe kontacten, inspiratie om van je huis een thuis te maken en om weer mogenlijkheden te ontdekken ipv onmogelijkheden dank daarvoor. Veel succes en plezier met het maken van je volgende blogs. Liefs Erna

 • Kim Koenjer
  Geplaatst op 21:58h, 25 september Beantwoorden

  Heel leuk gedaan Jellina.
  Kort maar liefdevol schrijf je over diegene die jou op de een of ander manier inspireren.
  Ga zo door en wat heb je toch een perfecte man….koken en klussen als de beste. Blijf vooral genieten van elkaar en jullie gezinnetje, dan genieten wij van jullie.
  Liefs Kim

 • Judith
  Geplaatst op 21:47h, 25 september Beantwoorden

  Wat een heerlijk blog vol inspiratie! Leuk om te lezen Jellina!

 • Deense zomer
  Geplaatst op 20:37h, 25 september Beantwoorden

  Leuk Jellina. Ik ben fan van Brenda Kookt ☺️! Tot de volgende keer. Xx

 • Mona Koerts-Groenhout
  Geplaatst op 20:08h, 25 september Beantwoorden

  Wat een leuk blog weer , het is zo leuk om weer nieuwe accounts te ontdekken !

  Mona 😘

 • Wendy cuperus
  Geplaatst op 19:31h, 25 september Beantwoorden

  Super leuke blog weer. En ik heb op deze manier weer mooie nieuwe accounts ontdekt. 😊
  Tut Wendy

 • Mindy_schroor
  Geplaatst op 19:18h, 25 september Beantwoorden

  Ooh Jellina wat een super leuke verrassing!! Zo ontzettend lief, dank je wel❤

 • Huisjeskijken
  Geplaatst op 19:10h, 25 september Beantwoorden

  Superleuk om te lezen! Ik ga de hashtag ook eens gebruiken.

 • Sonia
  Geplaatst op 18:55h, 25 september Beantwoorden

  Leuk weer nieuwe accounts te ontdekken , Thanks Jellina 😘

 • Carla
  Geplaatst op 18:48h, 25 september Beantwoorden

  Super leuke blog weer Jellina !
  Zo fijn om inspiratie op te doen en je eigen draai eraan te geven 😃
  Mooie voorbeelden ook waarvan ik de meeste ook volg 🧡😘

 • Ilona
  Geplaatst op 18:32h, 25 september Beantwoorden

  by_iloon
  Lieve Jellina,
  Zo super lief van je!! Bedankt voor je lieve woorden!
  Ben zo’n fan van jullie huis… en van al je mooie planten vandaar dat k ook eindelijk de stap heb gezet om ook groen in huis te halen en ik kan je vertellen dat had ik jaren eerder moeten doen :)) 💚 Je bent altijd welkom in Zeeland. Dikke kus 💋

 • Lonneke Nissen
  Geplaatst op 18:12h, 25 september Beantwoorden

  Ahhhh Lieve Jellina, vind dit zooo KEI lief van jou he🥰 je bent echt een mooi mens. Super leuk blog weer🖤Wist jij dat ik op Instagram ben gekomen door jou keuken? De basis van jou keuken was onze inspiratie voor het keukentje in het klein van onze wasruimte… Ik heb jou foto`s zelfs meegenomen naar de ikea🙈
  Bedankt voor het benoemen van mijn account ..Ik moet nog leren fotograferen en uitzoeken hoe instagram nu precies werkt. Misschien dat ik ooit eens jou richting op kom voor een cursus 😉

  Liefs Lonneke

 • Monique
  Geplaatst op 17:48h, 25 september Beantwoorden

  Hey Jellina,

  Wat een super leuk blog heb je weer geschreven!
  En super dat je mij hierin hebt genoemd.
  De herfst komt er aan, dus haardje buiten aan. Dan kan die borrel nog steeds achterin de tuin….,Je bent bij deze uitgenodigd😉

  Fijne avond en blijf ons inspireren.

  Groetjes,
  Monique

Geef een reactie