Wonen in een beachhouse! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
8257
post-template-default,single,single-post,postid-8257,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wonen in een beachhouse!

Wonen in een beachhouse!

Wonen in een beachhouse!

Wonen in een beachhouse! Een heerlijke plek dicht bij het strand. Elske woont hier samen met haar man en 4 kinderen. Na vele jaren in het buitenland gewoond te hebben werden ze spontaan verliefd op deze plek.’’ Een spontane actie maar super blij dat we deze stap hebben gezet. Als je eenmaal aan zee woont wil je niet meer weg”.

Wonen in een beachhouse

Het ultieme vakantiegevoel

Zodra je dit huis binnenstapt begint het ultieme vakantiegevoel. Wat opvalt zijn de mooie Beach tinten die zijn gebruikt. De muren hebben de kleur wool beige gekregen van Stucco D’or. In de woonkamer bevindt zich de mooie designbank Ghost van Gervasoni. Naast dat het een mooie bank is ook praktisch met de hoezen die je kan verwisselen. Kortom, we wonen hier heerlijk!

Wonen in een beachhouse!.

Blog Wonen in een beachhouse!.

Wonen in een beachhouse! livingroom

Een boho-interieur afgewisseld met kunst en antiek

Een echt leefhuis waar ook praktisch is nagedacht over de materiaalkeuze is kenmerkend voor dit huis. Een mooi boho interieur afgewisseld met kunst en antiek. Daarnaast  is er een grote liefde voor reizen wat te zien is aan de vele treasures die overal staan. De grote kussens van Beniquarain  zijn op maat gemaakt. De lampen van Rock de Kasbah geven het huis een mediterrane sfeer.

boho interieur

Wonen in een beachhouse! !

Wonen in een beachhouse! slaapkamer

De keuken is de centrale plek voor de familie

De eethoek met handgemaakte kussens en de keuken zijn een zelfontwerp naar een Mallorquin principe. Wanden gestukt, keukenkastjes van verweerd eikenhout. De keuken is de centrale plek voor de familie. Hier komt de familie gezellig bij elkaar. Wanneer je naar de foto’s kijkt aan de wand besef je dat dit huis dichtbij strand staat!

keuken inspiratie

Wonen in een beachhouse! !!

woonkamer

Er staat nog wel een leuke uitdaging op de planning!

Een nieuwe uitdaging is de serre. “Een serre uit staal is wel een droom wat nu werkelijkheid gaat worden en hoe heerlijk is het straks hier met de gehele familie aan tafel te zitten” Al met al nu eerst even genieten met beide voetjes in het zand van de mooie zonsondergang.

badkamer

bedroom inspo

Liefs ELSK.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Elske! We hebben heel veel interieur inspiratie opgedaan 🙂

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieur inspiratie en foto’s van Elske en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @e.l.s.k.e.p.a.u.l 

Heb je genoten van deze binnenkijker ‘ Wonen in een beachhouse’ ? Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer binnenkijkers te gaan lezen? Check dan even deze link 🙂

2 Reactie's
  • Stella van Uden-Crezee
    Geplaatst op 11:38h, 14 februari Beantwoorden

    Goedemorgen, op Pinterest zag ik een apothekerskast , zwart. Wij zoeken zo’n kast, afmeting 260 breed bij 266 hoog. De kast op Pinterest heeft onder deuren, daartussen zitten lades en aan de bovenkant is het glas.. Wat zouden wij ongeveer voor zo’n kast kwijt zijn?

  • Daisy Bemelmans
    Geplaatst op 18:47h, 02 februari Beantwoorden

    Een prachtig huis met een heerlijke vibe🙌🏼love it de sfeer en de destails! Liefs Deesje @deezzstyles

Geef een reactie