100.000 Volgers Op Instagram
2472
post-template-default,single,single-post,postid-2472,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

100.000 Volgers Op Instagram

100.000 Volgers Op Instagram

100.000 Volgers Op Instagram

100.000 Volgers Op Instagram. Mijn Instagram account tikt de 100.000 volgers aan! Dat is meer dan een voetbalstadion vol met mensen die houden van ‘onze stijl en ons interieur’ en ons daarbij op de voet willen volgen, hoe tof! Ik begin wel met ‘mijn’ Instagram maar Jan en ik doen natuurlijk bijna alles samen. Het stukje Instagram is wel meer mijn ding maar dit heb ik natuurlijk wel helemaal samen met Jan bereikt.

Allereerst HARTSTIKKE BEDANKT lieve volgers 

Ik wil jullie om deze mijlpaal te vieren, graag vertellen hoe ik begonnen ben met mijn account op Instagram en het ontstaan van mijn eigen website.

100.000 Volgers Op Instagram

Augustus 2016

Wie mij al lang volgt weet natuurlijk al hoe mijn account in Augustus 2016 op Instagram begonnen is. Ik deelde eerst foto’s van mijn kinderen op instagram, en daarna begon ik met foto’s te posten van ons interieur, toen woonden we nog in het andere huis. Die eerste post, super spannend, maar het begin was daar! Iets van 50 foto’s van ons vorige huis staan nog online. Alle andere foto’s zijn van de Boerderij waar wij nu wonen.

Voor wie mij nu nog niet zo lang volgt en het leuk vindt om te weten, op mijn website kun je terug lezen van begin Augustus 2016 tot eind 2017.
Ik heb hierin verteld over de verhuizing, het verbouwen en alles over het opbouwen van mijn IG account kun je hier terug lezen!
Einde van dit jaar ga ik weer zo’n overzicht met jullie delen.

Mijn eigen blog Oktober 2017

In Oktober 2017 ben ik mijn eigen blog begonnen. Op dat moment had ik rond de 20.000 volgers op Instagram, en vond ik het fijn om alles nu zelf te gaan proberen, dus mijn eigen website ging online. Het was heel spannend, maar wat ben ik blij met mijn eigen website, mijn ‘dagboek’! Oktober 2016 ben ik begonnen met bloggen maar deze blogs gingen online via een andere website, want ik had toen nog geen eigen website. Al deze blogs staan nu wel online op mijn website 🙂 Mijn eigen website waar ik  alles kan delen, voelde destijds en nog steeds, als een feestje!

Bijzondere momenten

Bijzondere momenten die we mochten meemaken waren dat wij dit jaar in de krant stonden met ons huis. In de Telegraaf en het dagblad van het Noorden, het zijn beide prachtige interieurreportages geworden. Ook zijn wij in een uitzending geweest op TV, KRO ‘Binnenste Buiten’. Dit zijn momenten waar ik heel trots op terug kan kijken. Heb je onze uitzending gemist van ‘ Binnenste Buiten’ maar lijkt het je leuk om hem te bekijken dan kun je hem via deze link terug kijken.

100.000 Volge100.000 Volgers

Fijn dat iedereen onze verbouwing wil volgen

Ik weet nog heel goed dat ik 1000 volgers op Instagram had, en ook de 10.000 volgers voelde als een mijlpaal. Maar de 100.000 is eigenlijk niet te geloven! Het zijn maar getallen natuurlijk, maar dat er achter elke volger of like een persoon zit, vind ik een onwerkelijk mooie gedachte. Ik vind het fijn dat iedereen onze verbouwing wil volgen en inspiratie wil opdoen uit onze foto’s!

100.000 Volgers Op Instagram

En natuurlijk gaan wij dit feestje vieren

Jan en ik willen heel graag dit feestje dan ook echt vieren! We nodigen daarom heel graag andere interieur ‘addicts’ bij ons thuis uit op zondag 09-09-2018 voor een leuke middag! Deze middag zal bestaan uit een workshop fotografie en Interieurarchitect Wendy zal ons deze middag slimme interieurtjes gaan geven. Een heerlijke lunch zal verzorgd worden door Jan en onder het genot van een wijntje gaan we er een gezellige middag van maken!

Lijkt het je ook leuk om deze middag dit feest samen met ons te vieren, check dan even mijn Instagram account @jellinadetmar en geef een reactie onder mijn laatste post waarbij ik de 100.000 aantik 😉 Wie weet kom jij samen met andere Instagrammers bij ons thuis gezellig kletsen over styling, interieur, fotografie en Instagram.

Jan en ik hebben er ontzettend veel zin in!

Bedankt!

Lieve vrienden, familie en volgers, nogmaals hartelijk dank voor jullie steun! Alle lieve likes onder mijn post, reacties en contact via Instagram is fantastisch! Maar ook hartelijk dank aan alle bedrijven met wie ik samenwerkingen heb gedaan, bedankt voor het vertrouwen!

Ook alle instagrammers met wie ik bijvoorbeeld blogs samen schreef en grote accounts die mijn foto’s hebben  gedeeld op instagram, zodat ons huis bekendheid heeft gekregen in deze online wereld. Tot slot wil ik Jan natuurlijk speciaal bedanken, mijn lieve man, met zoveel goede ideeën, zonder hem was dit never nooit gelukt!

Hieronder staan een paar super lieve reacties die ik deze week heb ontvangen van familie, vrienden en andere Instagrammers en graag met jullie wil delen!

Ik weet nog goed dat ik Jellina tegenkwam op instagram. Ze woonde toen nog in haar oude huis en was “nieuw” op instagram.
Toen kon je al zien dat Jellina en haar man Jan ontzettend veel gevoel voor styling en interieur hebben! Ik had zelf iets van 500 volgers en deelde Jellina in mijn feed. Ik wist gelijk, dit account gaat groot worden! Jellina is een hele lieve meid waar ik ook privé mee babbel. En ondanks dat Jellina enorm groot is geworden is ze nog steeds zichzelf, een lieverd zonder enige kapsones en natuurlijk met een ontzettend gaaf huis! En laten we Jan niet vergeten, deze man heeft gouden handen en samen zijn ze een topteam! Gefeliciteerd Jellina en Jan met het behalen van 100.000 volgers! ( wat een boel, veel zeg!)

Lieve groet Andrea @andrea_groot

Sinds enkele maanden ben ik een van de 100.000 volgers van jou. Jouw stories vind ik geweldig, soms hilarisch, Haha. Denkend aan de keer dat je de afdekplaten van de eerste verdieping schuift om de betere lichtinval te laten zien. Of al wandelend een opname door de tuin maakt en ineens Jan tegenkomt die plotseling heeft besloten om een deel van een kozijn te verwijderen: ” Oh nee, Jan wat doe je nu! (Op de achtergrond hoor je een zucht).Zooooo grappig.En zoals je je best doet om Engels te praten omdat veel volgers dat vragen.Zo dapper!En dat voor 100.000 volgers. Dat is 2 keer het volle arena stadion in Amsterdam. Besef je dat Jelina? Ik heb bewondering!!! Wat mij vooral aanspreekt is je enthousiasme en je “no nonsens” houding. Je bent puur en ontwapenend. Daardoor voel je je als kijker/lezer dichtbij en betrokken. De inrichting van je huis is prachtig, vooral de oude gymtoestellen en de industriële sfeer in combinatie met veel groene planten vind ik mooi. Je houdt van de natuur, dat is terug te zien in je interieur, maar ook buiten in jullie tuin. Prachtig! Knap ook, dat je het naast je bijna volledige baan als fysiotherapeute kunt doen. Maar zoals je zelf vaak zegt: ” Het geeft mij zoveel energie en de combinatie is juist goed te doen en afwisselend”. “En je zegt: ” Ik doe het samen met Jan, het is echt iets van ons beide om samen met ons huis bezig te zijn, we versterken elkaar”. Jan is handig, kan erg goed klussen en laatst zag ik hem (via stories) zelfs bokje springen met de kids! (Wauw). Dejan en Melin, jullie kinderen, komen ook geregeld voorbij. Zo schattig hoe ze jullie Heit en Mem noemen. Nou, lieve Jelina, gefeliciteerd met je honderdduizend volgers. Ik blijf je volgen, en vooral geïnteresseerd in de verbouwing van jullie badkamer die nog op stapel staat. Wij gaan zelf in de toekomst onze badkamer verbouwen, kan ik bij jou inspiratie op gaan doen! Top!

Lieve groet Veronique @veroniquevd

Ik denk dat jullie het allemaal met mij eens zijn als ik zeg dat Jellina een grote inspiratiebron is. Voor mij wel in ieder geval! Dik verdiend dus dat ze 100.000 volgers heeft op Instagram, wauw! De eerste keer dat ik bij Jellina en Jan was, gingen we filmen voor een Furnlovers Hometours. En, ik keek mijn ogen uit. Wat een prachtig huis met een mooi interieur! Ik vind dat zowel Jellina als Jan ontzettend goed vernieuwing kunnen aanbrengen in hun huis én echt unieke ideeën hebben. Van idee tot resultaat: alles klopt! Daarnaast is Jellina natuurlijk een lieverd – dat mag ook zeker gezegd worden. Op naar de volgende mijlpaal! 🙂

Liefs Mariëlle @mariellewielheesen

Jellina leerde ik kennen via haar Instagramfeed vlak voordat ze de beauty van hun dorpsboerderij kochten. Volgens mij met iets van 1200 volgers? We hadden al eens kort contact gehad en dat werd steeds vaker, en toen de woonkeuken als eerste af was,  reisde ik naar het friese Kollum en dronken we er al gezellig koffie. Wat een gezellig huis! Verbaasd en met name soms verbijsterd ben ik over de hoeveelheid energie van Jellina met een drukke baan, 2 kleine kinderen. En met Jan wil ik wel ‘klusverkering’, want manman, wat hij bedenkt is zo knap en in no-time zet hij het in elkaar! Hij timmert, schildert, zaagt onvermoeibaar ( en onverstoorbaar) door en voor je met je ogen knippert staat het alweer te shinen in hun eigen stoere stijl (én op de foto )in huize Detmar. Ik vind het leuk at er zoveel ideeen bij zijn die zo simpel zijn, zodat je ze zelf via hun DIY kan namaken. Kan, want de harde werkelijkheid is dat hier niet meer in huis is dan drie schroevendraaiers en een fietspomp. Gelukkig kan mijn liefde thuis dan weer de sterren van de hemel koken. Jellina, kleine friese fanatieke zoals ik haar wel eens noem, ik vind je een lieverd, en de 100K en meer zijn meer dan verdiend! En heb niet het lef de boel te verkopen en te gaan reizen, want we vinden dit volgens mij allemaal te leuk om mee te mogen lopen met jullie interieurverhalen!

Liefs Wendy @wendy_studiozinnig

Jellina! Volgen doe ik jou al lang. Ik hou van je eigen inspirerende stijl. Eigenlijk wist ik al dat jij deze mijlpaal ging bereiken…je creativiteit lijkt onbegrensd. Als jij iets wil staat volgens mij niets je in de weg. Ik heb je ontmoet tijdens de instagram lunch bij mij thuis. Wat heb jij een prettige persoonlijkheid, ben erg van jou gecharmeerd! Ik zie zo veel terug van jou in jullie prachtige huis. Je verdiend een hele dikke knuffel en mag zo trots zijn op jezelf!!!

Liefs Odyvet @odyvet

Ongelooflijk tof, dat je gewoon nu al op de 100.000 volgers zit! You did it girl! Hier heb je nooit van durven dromen, maar het is je ontzettend gegund en dik verdiend lieverd! Hard werken, altijd bezig, jij en Jan zijn toppers!

Knufs van je vriendinnetje, Rozemarijn

Iedereen onwijs bedankt voor zoveel lieve woorden ♥ En nu op naar het feest 😉

Veel liefs Jellina -X-

Foto’s De Telegraaf, Eran Oppenheimer

26 Reactie's
 • WOW 200.000 volgers op Instagram! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 18:37h, 13 juni Beantwoorden

  […] en mocht ik samen met andere interior-addics bij mij thuis vieren. Ook over dit moment heb ik een blog geschreven […]

 • Tero Lahteenmaki
  Geplaatst op 19:30h, 16 augustus Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina! 🙂

  Those beautiful pictures do speak for themselves for sure. The time I found your feed and pictures on Instagram I fell in love with the style you have used with your interior and the settings. The balance between the objects, greens and overall the colors is amazingly successful and tells viewer only about the high level of skills you have with interior design. That time I wanted to get in touch and see if there is a way for a collaboration.

  I’m truly thankful for your cooperation with my product, RIME Stool, which I’m now taking to Stockholm international furniture fair next February. Photos you have taken with RIME have been amazingly beautiful. I have enjoyed the collaboration we have had ongoing from Spring and definitely will aim to keep it so 🙂

  Thank you Jellina and once again congratulations on your 100.000 followers. Well deserved. Well done. All the best.

  Regards,
  Tero Lahteenmaki
  Owner/Designer/Artist
  Cunga Design

 • Jet de Jong
  Geplaatst op 20:48h, 13 juli Beantwoorden

  Je vorige huis vond ik al zo tof en weet nog dat ik dacht huh ze gaat verhuizen, waarom? Nou dat heb ik geweten!! Wat is jullie nieuwe huis een inspiratiebron zeg, wauw roep ik vaak en ondanks dat de algoritme maar weinig van jou laat zien in mijn tijdlijn blijf ik sinds de stories weer helemaal bij, ik blijf genieten en hopelijk tot 9-9 liefs Jetandmore ❤

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 14:19h, 31 juli Beantwoorden

   Hi Jet,

   Super lief dat je dat zo schrijft!
   Leuk om te lezen dat wij een inspiratie mogen zijn, dankjewel!
   Thnksss voor je lezen van mijn blog, neem je snel weer eens een kijkje 😉

   Liefs Jellina

 • Wilma @huisjeboompjeboys
  Geplaatst op 21:08h, 11 juli Beantwoorden

  Echt te gek Jellina en Jan! Zo tof om jullie en jullie prachtige huis te volgen op insta! Zo dik verdiend die 100.000 volgers en ik twijfel er niet aan dat dat er nog veel meer worden!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:46h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Wilma,
   Ik vind het zo leuk dat we elkaar al heel lang kennen, en nu ook onze ‘hobby’ interieur met elkaar kunnen delen!
   Zo tof dat we van elkaar inspiratie op kunnen doen,
   Super lief Wilma, jij hebt straks ook zoveel dat weet ik zeker!
   Liefs Jellina

 • Markus @mbk12.0
  Geplaatst op 13:28h, 10 juli Beantwoorden

  Hi Jellina,

  congratulations! We are happy that we can contribute with our items to your great home and your blog.
  We are looking forward to seeing you with 200.000 followers soon!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:45h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Markus,
   Thanks for such sweet words,
   And your item match so beautiful with our home, thanks for that!
   Kind Regards,
   Jellina

 • Lois - Vestingh Paint and Craft
  Geplaatst op 11:21h, 10 juli Beantwoorden

  Super gedaan Jellina, én Jan natuurlijk. Jullie zijn een fantastisch team! Jullie maken van jullie huis een paleis. We vinden het super om met jullie samen te werken, we zijn erg blij met jullie input! We hopen op een lange samenwerking en een fantastisch resultaat van jullie huis. Op naar nóg meer volgers! CHEERS!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:44h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Lois, Vestingh!
   Zo leuk dat we samenwerking!
   Op naar de rest van 2018, ons huis wordt steeds mooier met jullie prachtige producten!
   Liefs Jellina

 • Diny proeskie
  Geplaatst op 07:51h, 10 juli Beantwoorden

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal lieverd, je maakt de mooiste inspiratie foto’s en je bent ook nog eens de liefste Instagrammer die ik volg. Dat feestje in september gaat helemaal top worden🎉🎉🎉

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:43h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Diny,
   Dat is echt hemel lief van je zeg!
   Super leuk dat je mijn blog gelezen hebt en een lieve reactie achterlaat,
   bedankt!
   Liefs Jellina

 • Nicole
  Geplaatst op 22:45h, 09 juli Beantwoorden

  Echt super gaaf! Dik verdiend met al die leuke fotos van jullie mooie huis maar ook een kijkje in jullie leven, de verbouwing en je altijd lieve reacties! Ik volg je al lang met veel plezier en blijf dat ook zeker doen! Geniet van jullie 100K feestje liefs Nicole

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:42h, 11 juli Beantwoorden

   Hoi Nicole,
   Super lief dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog en een super lieve reactie achterlaat!
   Leuk zeg bedankt daarvoor!
   Liefs Jellina

 • Andrea de Groot
  Geplaatst op 22:19h, 09 juli Beantwoorden

  Hey toppers!!

  Wat geweldig Jellina! En wat dik verdiend! Jij en Jan zijn echte mensen en houden het ook echt, zelfs met 100.000 volgers!! Gefeliciteerd en op naar de 200.000!!

  Dikke kus Andrea de Groot (@andrea_groot)

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:41h, 11 juli Beantwoorden

   Lieve Lieve Andrea,
   Zo leuk tanks meid voor al je lieve reacties!
   Zo leuk dat we elkaar zo lang volgen, hoop je snel eens te spreken 😉
   Liefs Jellina

 • Anna zijlstra de haan
  Geplaatst op 21:07h, 09 juli Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd Jellina ik zeg dat je het ook DIK en DIK hebt verdiend samen met je man Jan. Ook ik ben super fan en volg je graag. Je bent een inspiratie voor veel IG bezoekers .
  Nogmaals gefeliciteerd 😘

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:40h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Anna,
   Zo leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog weer!
   En zo leuk dat je weer tijd neemt voor een leuke reactie, dankjewel daarvoor!
   Graag blijf je me nog lang volgen 🙂
   Liefs Jellina

 • Linda
  Geplaatst op 20:14h, 09 juli Beantwoorden

  Wauw! Onwaarschijnlijk veel JELLINA! En wat heb je er hard voor gewerkt dus meer dan verdiend! Van harte! Jullie zijn een superkoppel! Cheers!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:39h, 11 juli Beantwoorden

   Hoi Linda,
   Super lief, en idd het is soms best hard werken dat zeker!
   Lief je reactie en leuk dat je mijn blog gelezen hebt,
   Liefs Jellina

 • Muk
  Geplaatst op 18:58h, 09 juli Beantwoorden

  Zo zo zo verdiend! Gefeliciteerd!❤️

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:38h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Muk,
   Zo zo zo Lief,
   Dankjewel en tot snel!
   Liefs Jellina

 • @susanne.loves
  Geplaatst op 18:48h, 09 juli Beantwoorden

  Oh Jellina, wat leuk om te lezen en wat een prestatie… 100.000 volgers, ongelooflijk toch?
  Ik volg je ook al heel lang en met heel veel plezier en het is zo mooi om te zien hoe jullie samen alles opgebouwd hebben… alleen maar bewondering voor!
  Geniet ervan meid!
  X Susanne

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:37h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Susanne,
   Zo super lief zeg!
   Leuk dat we elkaar nog steeds volgen en van elkaar inspiratie mogen opdoen!
   Leuk dat je mijn blog gelezen hebt, en een leuke reactie achterlaat, zo lief,
   Liefs Jellina !

 • Kimberley @Homefreak
  Geplaatst op 18:26h, 09 juli Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina. Ik heb nog steeds een foto van je tv kast van het vorige huis opgeslagen op mijn telefoon. Een vaste fan sinds het begin dus! Je bent echt een voorbeeld en ik ben gek op jullie interieur!! Ga zo door en blijf er vooral veel voldoening uit halen dat is het belangrijkste!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 21:36h, 11 juli Beantwoorden

   Hi Kimberley,
   Super lief van je! Ja die was ook gaaf he 🙂
   Leuk dat we elkaar nog steeds volgen en van elkaar inspiratie genieten, dankjewel!
   Leuk en lief zeg je reactie,
   Liefs Jellina

Geef een reactie