WOW 200.000 volgers op Instagram! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4410
post-template-default,single,single-post,postid-4410,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

WOW 200.000 volgers op Instagram!

WOW 200.000 volgers op Instagram!

WOW 200.000 volgers op Instagram!!!

blog

Lieve volgers, ik kan jullie niet allemaal persoonlijk bedanken, maar bij deze; HEEL ERG BEDANKT!♡🖤♡🖤♡
 

Dit had ik nooit durven dromen!!!

Ergens begon ik met het aanmaken van een Instagram account, startte mijn blog en nu.. Schrijf ik een stukje over dat ik 200k volgers op Instagram heb!!!

Net als iedereen met een Instagram account over woning en inrichting, ben ik begonnen met foto’s te delen van ons huis; het begin was al heel erg leuk. De complimentjes die ik kreeg, al het enthousiasme van de volgers die vertelden dat ze geïnspireerd werden door mijn foto’s, en vooral mijn eigen plezier in inrichten en stylen kon ik nu echt laten zien.

Ik weet nog goed het moment dat ik 100.000 volgers had

Vorig jaar had ik in juli 100.000, dit was een fantastisch moment en mocht ik samen met andere interior-addics bij mij thuis vieren. Ook over dit moment heb ik een blog geschreven 😉

Er zijn dit jaar al heel wat bijzondere momenten geweest. Het is te veel om allemaal bij stil te staan, maar ik wil er een paar benoemen;

•In Januari kwam Michiel de Zeeuw @michieldezeeuw langs van ‘ Eigen huis & Tuin’ om leuke inspiratie filmpjes op te nemen voor hun online Instagram account. Deze staan nu online en ik heb er met een grote glimlach naar gekeken!
•Samen met Muk heb ik een super leuke workshop fotografie en styling gegeven bij mij thuis, en heb ik samen met Muk en Wendy een Masterclass Interieur, styling en fotografie gegeven bij Wendy in de tuin.
•Ik zit momenteel in de jury van de Homedecoawards. Via de link lees je hier meer over.
 •Op de Wonen& Co beurs in Groningen mocht ik een stijlkamer inrichten. Vanuit het niets stond mijn Urban Jungle slaapkamer in de Martiniplaza en konden de mensen stemmen op mijn kamer. Tot grote vreugde kreeg mijn slaapkamer de meeste stemmen, echt een wauw momentje!
•Waar ik ook super trots op ben, is mijn eigen dekbedovertrek de ‘ HONEYLOVESYOU’ !
In samenwerking met @vanmorgen_com mocht ik een ‘eigen‘ ontwerp maken en deze is gelanceerd op 15 maart! Tijdens hun event waar de nieuwe collectie tentoongesteld werd, mocht ik gastvrouw zijn en mijn item showen! Zoveel bijzondere momenten die door Instagram allemaal op mijn pad komen, ik kan niet anders dan dankbaar zijn.
slaapkamer

Dankbaar en zo bijzonder

Dit alles en nog zo veel mijlpalen meer: allemaal door insta op mijn pad gekomen, ik kan niet anders dan dankbaar zijn!! Zoveel bedrijven die vertrouwen geven en samen willen werken met mij. Het zijn er veel, en iedereen is even belangrijk, bij deze ook een grote dank naar alle bedrijven en alle leuke samenwerkingen!♡🖤♡🖤♡

Alles waarbij jullie mij kunnen volgen via mijn Instagram en Website, is nog lang niet af, dus ik ga lekker door met leuke inspirerende blogs, posts, story’s, DIY posten 😉

keuken

WINACTIE???!!!

Heel graag wil ik deze mijlpaal van 200.000 volgers met jullie vieren en daarbij wil ik één van mijn trouwe volgers in het zonnetje zetten!!! Michiel de Zeeuw en ik zijn al druk met de voorbereidingen… Ik hou jullie nog even in spanning wat voor leuks het is, maar het komt snel via mijn instagram online, hou je het in de gaten!!?? 😉

Veel liefs Jellina -X-

 

WOW 200,000 followers !!!

 

Dear followers, I cannot thank you all personally, but; THANK YOU VERY MUCH! ♡🖤♡🖤♡

I never dreamed of this !!!

Some day I created an Instagram account, started my blog and now .. I write to tell you I have 200.000 followers on Instagram!!! Just like everyone with an Instagram account about interior design and styling, I started sharing photos of our house; the beginning was very nice. The compliments I received, all the enthusiasm of the followers who told me that they were inspired by my photos! Also very special: I could now show my pleasure in styling and design!

I remember the moment I had 100,000 followers

Last year in July I had 100,000 followers, this was a fantastic moment and I was allowed to celebrate at home with other interior addics. Also about this moment I have written a blog 😉

There have been many special moments this year. It is too much to think about all of them, but I want to name a few;
• In January Michiel de Zeeuw @michieldezeeuw came by from “Eigen huis & Tuin”
• Together with Muk and Wendy I did super fun interior, photography and styling workshops .
• I am currently on the Homedecoawards jury ! You can read more about this in the link.
• At the Wonen & Co fair in Groningen I was allowed to furnish a style room and my Urban Jungle bedroom received the most votes for the most beautiful style!
• In collaboration with @vanmorgen_com I was allowed to make a “custom” design for a duvet cover: my “HONEYLOVESYOU” was launched on March 15!

Grateful and so special

All this and so many more milestones: all came through my path on instagram, I can only be thankful!!! So many companies that give confidence and want to work together with me. There are many, and everyone is equally important, a big thank you to all the companies and all the great collaborations! ♡ ♡ ♡ Evert homeproject you can follow through my Instagram and Website is still a long way off, so I will continue to post nice inspiring blogs !!!

WINACTION ??? !!!

I really want to celebrate this milestone of 200,000 followers with you and I want to put one of my loyal readers in the spotlight !!! Michiel de Zeeuw and I are already busy with the preparations of this great give-away, but I’ll keep it a surprise for a little longer, it will be online soon through my instagram, stay tuned!! 😉

Lots of love Jellina -X-

10 Reactie's
 • Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 10:14h, 31 december Beantwoorden

  […] door met leuke inspirerende blogs, posts, story’s, DIY posten. Mijn 200K volgers blog lees je via deze link! Ook deel ik DIY op mijn Instagram en mijn blog. Alle DIY’s kun je lezen onder […]

 • Het geven van online interieuradvies en stylen van een slaapkamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 08:07h, 30 november Beantwoorden

  […] account 200.000 volgers zou krijgen, maar rond Juni 2019 was dat echt zo! Zo onwijs tof, in deze blog lees je er alles over.  Ik vind het echt onwijs leuk dat er zoveel mensen zijn die mijn foto’s […]

 • Wesley
  Geplaatst op 23:04h, 26 juli Beantwoorden

  Ik volg al een tijdje jullie website en op instagram om ideeen op te doen, zoals velen met mij vinden dat jullie meer verdienen, een echt inspiratie punt !

 • Mindy_schroor
  Geplaatst op 08:37h, 14 juni Beantwoorden

  Nogmaals gefeliciteerd lieve Jellina!! Echt geweldig wat jij samen met Jan doet in jullie mooie huis. En naast dat je zo ontzettend veel mensen weet je inspireren met je mooie stijl doe je dat ook met je persoonlijkheid!

 • Nieks_servies
  Geplaatst op 23:56h, 13 juni Beantwoorden

  Wauw gaaf hoor Jellina! Gefeliciteerd!

 • Erna Smits
  Geplaatst op 23:45h, 13 juni Beantwoorden

  Wauwww Jellina, gefeliciteerd 🥂🍾🎉 ik heb je pas ontmoet en ik heb dus zelf mogen ervaren hoe gepassioneerd jij jouw passie met ons deelt. Ga vooral zo door en geniet van deze mijlpaal. Liefs Erna

 • wendy_studiozinnig
  Geplaatst op 22:49h, 13 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Wat een rollercoaster, het leek zo kort geleden dat we je 100k feestje bij jullie thuis vierden. Geniet ervan met een avondje samen in het mooie nieuwe bad ! Proost! 🍷😘

 • Carla
  Geplaatst op 21:31h, 13 juni Beantwoorden

  Zoooo ontzettend tof Jellina !
  Van harte wat een mijlpaal !
  Hoop op nog heel veel moois voor jou !
  Dikke knuffel
  Carla

 • Deense zomer
  Geplaatst op 19:53h, 13 juni Beantwoorden

  Jaahhhh en dan is het ineens zover!! Te gek lieve Jellina! Dubbel en dwars verdient! Al dat keiharde werken heeft geleid tot onvoorstelbaar veel volgers. En als Friezin ben ik natuurlijk wel een klein beetje extra trots dat jullie prachtige boerderij bij mij om de hoek staat! Proost en ik zou zeggen: nu genieten en een beetje uitrusten van deze achtbaan en lekker je vakantie gaan voorbereiden. Liefs Linda

 • andrea_groot
  Geplaatst op 19:23h, 13 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd Jellina!! Echt alles wat jij en Jan aanpakken is tof ❤️ Blij dat ik je ken en op naar de 500K 😁

Geef een reactie